+1 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (443 puan) tarafından
bitane kızım var 19'unda 2 yaşına giricek şimdi kardeşi yolda bi kızım daha geliyor 22+1 haftaligim ilk sezeryan olunca buda sezeryan olucak aralıkta doktorum gün vericek büyük ihtimalle özelde olucak doğumum eşimde olucak kendi annem de yanımda olucak bırakacak bi kaynanam kalıyor pekde iyi sayılmaz aramız alt üst oturuyoruz benim kapım ayrı dublex ev çok şukür alt tarafida kapatmislar ben evlenmeden önce bazı durumlardan dolayı ben haşır neşir olmayi sevmiyorum mesafe her zaman iyidir cocugumu bırakacak bi kaynanam var yedirmesine yedirir o konuda sıkıntı yok doguma giderken hastanede böyle şöyle yap diyecem. ama gel gelelim uyku ya uyutacagini hic sanmiyorum kızımi bi tek ben uyutabiliyorum saati geldigi zaman yani bi nevi yöntemlerim var kaynanam cocugumu uyutuacagini sanmiyorum yine söylerim bu şekilde yap uyut diye o konuda biraz endişeliyim belkide fazla evham yapıyorum ama hastanede kaldigim bi gece cocugumu kaynanam uyutamazsa mahvolur siz nasıl yaptıniz kime bıraktiniz uzun oldu buraya kadar okuyanlar icin tesekkür ederim 

31 Cevaplar

0 oy
(2,289 puan) tarafından
İlk çocuğum 23 aylıkken babasıyla berbaerdi sürekli gece görümcenin evine gittiler 3. Doğumumda büyüğü babasıyla kızımda o zmn 1,5 yaşındaydı küçüktü diye eltimin yanına bıraktım beziydi yeme icmesiydi diye 
(443 puan) tarafından
anladim cnm benim yerimde olsaydin napardin yazdiklarimi okuyaraktan
(2,289 puan) tarafından
Ben olsam doğuma gidince annem yanımda kalsın derim eşim yedirip içirip gece uyutup yanıma gelsin derdim olurda o zmna kdr doğum yaptıysam gece babasının yanında kalmasını sabah kızımla beraber gelmesini söylerdim cnk kızım daa önemli olurdu içimde her annede olduğu gibi yinede siz bilirsiniz
(443 puan) tarafından
ben eşiminde yanımda olmasini istiyorum o evde ben hastanede yapamam mecbur bi günlük düzeni bozulucak idare edicek babaanneisnde
-Reklam-
0 oy
(540 puan) tarafından
o gün çocuğunu bırakacağın kişiye şimdiden çocuğunu alıştır. korkun uyku ise ara sıra onun uyutmasını sağla. sen de yanlarında ol yavaş yavaş alıştır. 

ama hiç alışmasa bile aniden bile gelişse olay hiçbir çocuk 1 günde aşırı etkilenmez bence. o gün çok olsa ağlayarak uyur bişey olmaz
(443 puan) tarafından
bi nebze içim rahatladi gibi cnm ya babaannesi bebekken kücükken uyutabiliyodu ama şimdi uyutamaz sanmiyorum hastanede kalicagim bi gün iki gün kalmam insallah evde beni bekleyen bi cocugum daha var ayrı kalamiyorum dedigin gibi ağlayarak uyur dedin
(540 puan) tarafından
ben de 3. yü istiyorum olursa. ikizlerim var ama şükür eve geldiklerinden beri babannesiyle birlikte baktık hep başlarda yetişemiyorum diye sonradan da işe başladım diye. o yüzden huzurla bırakırım. ama senin durumunda çocuğun da zorluk çekecektir. Allah yardım etsin. inşallah kolayca geçirirsiniz sürecinizi
0 oy
(4,032 puan) tarafından
Sabah doğumum olmuştu annemler gelmişti zaten . Eşim kızımla eve gitmişti akşamdan annemde benle kalmıştı.
0 oy
(12,031 puan) tarafından
Benim annem yanimda kaldi. Oglum esim ve kayinvalidemle evde kaldi bizim evimizde. Gozum arkafa kalmadi kayinvalidem yedirdi icirdi yikadi 2 gece kaldim ben. Esimde uyuttu. Sık sıkda hastaneye yanima getirdi eaim gun icinde 2 3 defa gitti geldi surekli. 
(12,031 puan) tarafından
Ve kayinvalidenle o kadar ilci disli degilsen cocugunda degildir muhtemelen. Esinde evde kalsin bence daha rahat eder çocuk daha samimi oldugu bi insan olur yaninda
(443 puan) tarafından
cocugunda degildir derken orayi anlamadim ?? eşim de cocuga bakıp uyutamaz tüm görev benim üstümde hastanede olmasi daha iyi annemle sırayla ara vere vere gidip geliyorlardi hastanenin icinde yani :)
(12,031 puan) tarafından
Sen kayinvalidemle samimi degilim demissin ya kizinda degildir omu demek istedim. Yoksa surekli babaannesindemi mesela. He evde işe yaramaz eşim dersen hastanede olmasida iyi. Benim annem kaldi 2 gece benimle 2.de esimde evde cocuga bakti iyi oldu. Esimle uyudu yedirdi falan
(443 puan) tarafından
yok cnm cocugum sürekli babaannesinde degil . samimi degilim derken bazi nedenlerden dolayi konusmak bile icimden gelmiyor samimi olmak istemiyorum anlaminda
(443 puan) tarafından
sadece bi gece düzeni bozulacak cocugumun fazla etkilemez umarim
0 oy
(1,910 puan) tarafından
Kızım 7 yaşındaydı benim doğum yaptigim hastane 1 saat uzakliktaydi  babası izin almıştı   babasıyla hergun hastaneye git gel yaptılar   babasıyla kaldi evde  
0 oy
(5,875 puan) tarafından
Çocuğu kaynanama bıraktım zaten aynı evdeydik. Refakatçi olarak gorumcem kaldı.  Bnm annem köyde yasiyordu gelemedi. 
(443 puan) tarafından
ayni evde derken birlik mi oturuyosunuz
(5,875 puan) tarafından
Evet birlikte oturuyoruz .ama şuan koydeler fındıktalar.
(443 puan) tarafından
anladımmm umarım bir gün kendi eviniz olur insallahh
(5,875 puan) tarafından
İnşallah.  Hayırlısı olsun.
0 oy
(5 puan) tarafından
Yağmurlu birgundu gece ambulansı aradık çocuğumuda dışarı çıkardık Aparmandan bir abi eşime seslendi bize bırak diye kimsemiz yoktu Allah sahip çıkar merak etme 
(443 puan) tarafından
ondan degil cnm ya . bi gece hastanede kalıcam zaten babaannedinde kalsa fazla düzeni bozulmaz dimi bir gecede cocugumun
0 oy
(1,565 puan) tarafından
Valla eşimle birlikte hastaneye götürmeyi düşünüyorum 2 yaşında olacak 1 gün Allah güç verir idare ederiz olduğu kadar 
(443 puan) tarafından
bırakacak kimsen yokmu cnm
(1,565 puan) tarafından
Babamla eşi var aslında. Ama 2 yaş canım her şeyin farkında biz olmadan uyumaz hiç kimseye bırakmadık. Şimdi kardeşi olacak diye onu biraktigimizi düşünmesini istemiyorum. Aileyiz her zorluğu beraber aşacağız inşallah. Eşim zorlanacak biraz ama yapacak bir şey yok baba olmak kolay değil :D
0 oy
(29 puan) tarafından
Canım aynı durumdayız benimde ayın 4 ünde kızım 2 yaşına girdi ve 38 haftalık hamileyim. Annemle eşimin benimle hastaneye gelmesini istiyorum. Kızımı kayınvalideme bırakıyorum diyordum görümcem bana getir dedi gorumceminde kızımla aynı yaşta oğlu var o ilgilenecek. Benim kızımda gece ben ya da babası olmadan çok zor uyur. Gerekirse eşimi kızımın yanina gonderirim ben hastanede annemle kalırım diye düşünüyorum. Sabah geri gelir eşim.
0 oy
(279 puan) tarafından
Kimse bakmadı eşim ben ve kızım gittik doğuma.
0 oy
(4,056 puan) tarafından
Babası ile birlikte hastanede yanımdaydı o zaman 3.5 yaşındaydı 
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Kendi annende olacaksa eşin akşam gidip çocuğun yanında evde dursun uyutsun sabah kalkınca kayınvalidene bırakıp senin yanına gelsin. Yani ben olsam oyle yapardim.
(443 puan) tarafından
cnm eşim cocuga bakamaz ki benim gibi en iyisi bi gün idareten kaynanaya bırakmak gibi uyku konusuda ağlayarak uyucak gibi en kötü oyle olur diye düsündüm
0 oy
(46 puan) tarafından
Benimde Aralık'ta doğumum var ve oğlum 26 aylık olcak çok huysuz bi çocuk benden başlasıyla uyumaz kimseden yemek yemez babasında falan da durmaz şimdiden düşünüyorum napıcam diye. Eşimle annem hastanede olur kayınvalideme bırakıcam mecbur ama onlar da çocuğu çok sıkıyolar o yüzden asla durmuyo bide kendi evine götürüp 3 4 gün bakmaktan bahsediyo sen bizim evimizde durdurabilirsen şükret kadın 
0 oy
(8,396 puan) tarafından
Babasına kardeşime babama  güzel baktılar bıraktım annemde bana hastanede baktı 
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Ben değil ama bizim gelin bana bıraktı ben bekardım ozaman. 3 yaşındaydı yeğenim. Işten 1 hafta izin aldım. Zaten aynı apartmandaydık . Normlara de çoğu zaman benle kalırdı bir sıkıntı olmadı. Hatta çok eğlenmiştik kuzumla.
0 oy
(2,847 puan) tarafından
Kiz kardeşime gelecekti misafirleri vardı diye gelemedi ben de görümcem birakdim... sezeryan bende..
0 oy
(14,634 puan) tarafından
esimin yengesi bakti yengeden de otedir anne deriz zaten o bakti 
0 oy
(13,508 puan) tarafından
18 ayliktı Defne, kayınvalideme bıraktım 

Zaten sık sık kaldiği için alişik düşünmedim de doğuma odaklandım 

Efe doğdu getırmiş hastaneye, odaya çikar çikmaz yanima getirdi kardeşiyle taniştırdık

Anneniz bakabilir diyorsanız o baksın aklınız kalmaz en azından 

Sağlıcakla kavuşun inşallah 
0 oy
(51 puan) tarafından
Doğumda anneniz yaninizda olacakmış zaten eşiniz bakamaz mi çocuğunuza ben eşimle evde kalmasını tercih ederdim açıkçası eğer bakabiliyorsa 
0 oy
(673 puan) tarafından
Ben de böyle bir post açmıştım annemler yoldaydı olmasaydı anneme bırakacaktım   

Kızım babaannesinde asla durmaz normalde doğuma gideceğim zaman bütün gün babaannesinde kaldı gece banasi ile uyudu ama yani çocuğun kiminle duruyorsa ona biraz özel hastaneyse bırakmak istemiyorsansa esin ve çocuğun yanında kalsın kızım durmasaydı yanıma getirecektim ben 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 342 göst.
20 Mayıs 2024 Aile kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 557 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 496 göst.
26 Kasım 2021 Aile kategorisinde Kerimenur (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 379 göst.