0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (2,480 puan) tarafından
Başına gelen oldumu ya yarın doktora gösterecem

6 Cevaplar

+1 oy
(2,691 puan) tarafından
Oldu. Benim yeğenim de 3 gün ağlamıştı goturmedikleri hastane kalmadı. En sonunda aile hekimine gittiler bu çocuk da apandisit var dedi. Tekrar hastaneye gittiler bunu söylediler ve gerçekten çocuğun apandisiti patlamış ve 3 gün olmuş. Çocuk acil ameliyata alındı 10 gün hastanede yattı ölümlerden döndü. Allah korusun çok bile beklemişsin. 
-Reklam-
0 oy
(1,530 puan) tarafından
3 gün olmuş neden bekliyorsun cnm gaz olabilir kabız olabilir midesini üşütme reflü başlangıcı yanma bir sürü neden olabilir usg ile bakıyor doktor filimde çekiyor kabizsa yada mide de sorun varsa çıkıyor 
(2,480 puan) tarafından
Ya önce kabız olmştu ondan dedim gazıda kokuyor du ona yorduk
0 oy
(6,223 puan) tarafından
Bnm kızımda öyleydi 3 ay önce falan meğer salgına yakalanmış.  Sonrasında kusma ve ateş gelmişti cnm ama bn o kadar beklemedim direk akşamında götürdüm çünkü kızım kolay kolay ağrılarını söylemez 
(2,480 puan) tarafından
Kabız dı dedm ondan kötü kokuyor gazı
0 oy
(232 puan) tarafından
Benim büyük kızım 5yasinda iken 2gun karnım ağrıyor diyordu ve okula gitmek istemiyorum diyordu ben inanmadım bahane arıyor dedim okula gitmesin diye sonra 3cu gün baktım artık 2kat olmuş ağrıdan uyuyamıyor yuruyemiyor ve ateşi baya yükseldi acile kaldırdık ve bir sürü tahlil röntgen yaptırdık sonuç çok üzmüştü bizi çünkü apandisit i iltihab kapmış ve baya şişmiş biraz daha gecikseydiniz patlardi ve o iltihab tüm vücuda dolaşırdı ve yoğun bakımlik olurdu kızınız dedi ve acil ameliyata alındı o korku panik çok kötüydü ve benim kızıma inanmayişim kendimi hiç affetmedim o günden sonra bu yüzden lütfen gecikmeyin mutlaka götürün mutlaka geçmiş olsun 
(2,480 puan) tarafından
Ay cok üzüldüm kuzum ya cok şükür gittim cnm cok Şükür gazı varmış sadece lavman yapıldı gecti
(232 puan) tarafından
İyi çok sevindim canım geçmiş olsun ❤️
0 oy
tarafından
Canım tabiki doktora git Elbet bir şeyi vardır Allah beterinden korusun 
(2,480 puan) tarafından
Aynen cnm cok Şükür gazı varmış lavman yapıldı acilde gecti
0 oy
(13,647 puan) tarafından
Bence yarını beklemeyin şuan bi acile gidin canım
(2,480 puan) tarafından
Gittim gazı varmş cnm lavman yapıldı gecti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 134 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal.ak (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 384 göst.
1 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (20,854 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
7 cevap 132 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (827 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,945 soru

23,686,781 cevap

310,641 kullanıcı

...