0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Kızlar ikiz bebeklerim var 1 ay 11 günlük olduk, bugüne kadar çocuk odasında yattık kalktık yanımda yardıma gelen kaynanam var şuan gece yetişemediğm yerde yardım ediyor,şimdi size sormak istediğim şey ben ne zamana kadar çocuk odasında devam etmeliyim ne zaman yatak odasına geçmeliyim bebekler ile birlikte, hangisi doğru olur mantıklı olur,hiç mi yatak odasına geçmeyeyim bilemiyorum ama dilerseniz ki bi eşimizde var ayrı gayrı olmak da istemiyorum,hem geceleri babalarının da yardımı olsun istiyorum bana akıl verin kızlar 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,627 puan) tarafından
İkizlerimin Gece Uyanmalari 20. Aya kadar devam etti 20. Aydan sonra diş sıkıntımız kalmadığı için uyanmalarda kesildi ozmana kadar park beşiklerini yatak odama götürdüm nasıl ki gece uyanmalari bitti odaları ayırdım, sen bir anne olduğun kadar aynı zamanda bir eşsinde eşlerin ne olursa olsun ayrı yatmaya alışmaması lazım canım 
(18 puan) tarafından
İkisine birden nasıl bakabildiniz benim bebeklerim hiç uyumuyorlar susmuyorlar sürekli ağlıyorlar
(1,627 puan) tarafından
İlk aylar maalesef bende aynı durumdayım ama zamanla daha iyiye gidecek canım için rahat olsun, gaz problemiyle beraber bu zor günlerde yavaş yavaş geçecek
(18 puan) tarafından
O kadar zor o kadar yorucu yıpratıcı bir durum ki sürekli ağlarken buluyorum kendimi bir günde her şey bambaşka oluverdi İlk annelik ilk tecrübem ikiz bebek ve hiç uyumayan ağlayan iki bebek bazen çıldıracak gibi oluyorum
-Reklam-
0 oy
(15,442 puan) tarafından
Kesinlikle çocuk odasinda tek başına bakma çocuklara. Sonra kocan yatak odasinda tek başina uyumaya alişiyor. Çocuklarin yükü tek başına sana kaliyor. Yatak odasinda yatin hep birlikte. 
(18 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama bu seferde bebekler aynı anda uyanıp ağladığında kaynana nasıl yardıma gelecek o nasıl olacak ona çözüm bulamıyorum
(15,442 puan) tarafından
Kaynanan ne zamana kadar kalacaksa yaninda o süre boyunca çocuk odasinda kalabilirsin ama o gider gitmez kocanida bu işe dahil et. Heleki seninkiler ikiz. Tek başına yetişmen imkansiz.
(18 puan) tarafından
Kaynanamın ne zamana kadar kalacağını bilemiyorum aynı şehirde iki sokak ötede oturuyor, dönüşümlü olarak kaynanam ve küçük görümce geliyor, onlar dinlenmeye gidince büyük görümce geliyor, görümcelerim bekar, bebeklerin seslerini duyup geliyorlar bazende ben sesleniyorum yardıma gelin diye yani onlarda başka odada yatıyor böyle olunca odama geçsem yardıma ihtiyacım olunca seslensem mi diyorum
(15,442 puan) tarafından
Öyle yap canim. Zaten kocanda uyaniyordur mutlaka. Birde şu durumda odaniza girip çiksalar bile rahatsiz olacağiniz bir durum olmaz heralde.
(18 puan) tarafından
Evet orası öyle bi bakayım az daha zaman geçsin bi düzen kurmam Lazım
0 oy
(5,145 puan) tarafından
Ben en azindan 2 yasa kadar bebeklerle ayni odada olunmasi dusuncesindeyim Allah korusun kusar falan mudehale gerekir bence odan genisse besiklerini yatak odasina al gozunun onunde olsunlar
(18 puan) tarafından
Evet zaten bende bu yüzden yanlız bırakmak istemiyorum bırakmıycamda,ama odama da geçmek istiyorum yatağımda eşimin yanında uyumak istiyorum (tabi ikizlerden fırsat bulunca uyuyabilirsem)
(5,145 puan) tarafından
Odanda yer varsa al yanina canim
0 oy
(51,051 puan) tarafından
cocuk odasinda yataklarında devam et bizim çocuk odamiz yok alti yasinda korkuyorum diyo ayri yatmıyor babayi kovduk yataktan
(18 puan) tarafından
Ee bu seferde eşinizden ayrı yatmak sizin için sorun olmuyor mu yani netice de bi karı koca hayatı da söz konusu bu açıdan düşündüğüm de doğru olanı yapmak istiyorum ama bilemedim
(51,051 puan) tarafından
iste ozel sey yatakta olmuyor ☺️oyle diyim yatak odasını kizim ele gecirdi ☺️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 256 göst.
9 saat önce Diğer kategorisinde Zehraoyku (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
1 Aralık 2024 Aile kategorisinde Kylgizem (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 150 göst.
11 Kasım 2024 Aile kategorisinde Kylgizem (71 puan) tarafından soruldu