0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (17,736 puan) tarafından
Selam kızlar bugün hastaneye gittim 2.5 hafta önce üçlü test yapıldı bugün sonucu göstermeye gittim sonuçta sorun yoktu cok şükür Rabbıme ama ben doktor hanım cinsiyeti daha öğrenemedim öğrenmek istiyorum dedim bana 1 ay sonra gel o zaman bakalım dedi. Yeni bakmışım dedi yeni dediği tarih 2.5 hafta oncesi çıktım geldim moralim çok bozuldu birdaha gitmeyi düşünmüyorum başka doktora randevu aldım 2 gün sonrasına bu arada 19+3 günlük hamileyim 

6 Cevaplar

+1 oy
(3,553 puan) tarafından
En gıcık olduğum şey ya 28 haftaliktim emin olmak farklı bı doktordan sordum prensibim değil demişti 
(17,736 puan) tarafından
Mesleği neden seçtin o zaman derler insana bu nedir ya bebeğin cinsiyetini öğrenmek en büyük hakkımız yani muayene olmayı istemekte hakkımız ama hemen tersliyorlwr ya
Ben 2 gün sonrasına başka dr. Aldım merak ediyorum 1 ay neden bekliyeyim ki dimi
(3,553 puan) tarafından
Çok katılıyorum sana ++
-Reklam-
+1 oy
(7,740 puan) tarafından
Az çirkef olacaksın hayatım yeni dediğiniz 2 buçuk hafta önceydi diyip dişini gösterceksin bazıları sanki oraya zorla oturmuş gibi tavır yapıyor
(17,736 puan) tarafından
Canım dişimi göstersem de bisey değişmezdi inatçı doktor belli değil diyip başından salardi beni
(7,740 puan) tarafından
Orası öyle ama sende lafını vermiş olurdun ☺
+1 oy
(1,842 puan) tarafından
Devletten özele geçtiklerinde canım cicim hayatım derler öyle tatlı oluyorlar ki... Yazıklar olsun 
(17,736 puan) tarafından
Adamına göre farklı muamele var zaten canm herkese eşit davranilmiyor. İlk hamileligimde ki doktorum hic böyle değildi çok iyiydi özele geçmiş malesef ben özele gitmedim şimdiye orası da para tuzağı olmuş insanın gidesi gelmiyor
(1,842 puan) tarafından
Aynen öyle valla geçen biriyle konuştum 80 bin istedi doğum için o da doğum 2 ay sonra o zamana kadar zam da gelebilir kesin fiyat veremeyiz dedi
+1 oy
(2,283 puan) tarafından
Zahmet etmeyin doğumda öğreniriz deseydın hani haftan küçük olsa neyse artık nerdeyse doğum yaklaşmış bazı doktorlarda bu inat var kendimde sağlıkçıyım ama bu tarz doktorlara gerçekten çok kızıyorum zaten 9 ay diken üstünde geçiyor cinsiyet vs insanın kafasını azda olsa oyalıyor kafayı rahatlatıyor şimdi seni dahada strese sokmuş resmen göstermez çocuk inattır o ayrıda bi bak yoksa zaten kalkıp kızacak halinde yok göstermedi diye değişikler 
(17,736 puan) tarafından
Ben tamam dedim çıktım canim artik bidaha da ona gitmem  kadin olduğu icin beni daha iyi anlar diye gidiyorudm ona ama hata etmisim erkek doktorlar daha anlayisli
Moralim çok bozuldu  üzüldüm yani eşim oğlumda gelmişti oğlum 4.5 yaşında heveslenmis anne bana pastayla surpriz yap dedi bende öyle yapacaktım hevesim kursağımda kaldı.
(2,283 puan) tarafından
Vallaha haklısın ne diyim benim eşimde kalp atışı dinlemeye geldi dinletmedi doktor eşimde öyle oldu morali çok bzouldı ben böyle hayal etmedim anlayamadım ne olduğu dedi
+1 oy
tarafından
Devlet hastanesindekiler bir enteresan Bir de ben çok zor bir yapıdayım dayanamazdım herhalde senin yerinde olsam Allah tanki ben özele gidiyorum yoksa sıkıntıydı
(17,736 puan) tarafından
Ne diyebilirim ki canm öyle olmuski doktora şikayetini etsen suçlu sen oluyrsun kime şikayet edecen ne hakkın var
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Bazı doktorlar sadece ayda 1 kez ultrason ile bakıyor bende aynı sorunu yaşadım. Acilde bile ultrason çektirmişsem o ay içinde muayene sırasında ultrasona almadı beni. 
(17,736 puan) tarafından
Ama ben cinsiyeti merak ediyorum kim olsa 1 ay beklemek istemez doktor yeni diyor ama yeni dediği 2.5 hafta yani
(4,091 puan) tarafından
Maalesef doktorlar bu konuda böyle bende yaşadım aynı sorunu 21. Haftada öğrendim cinsiyeti
(17,736 puan) tarafından
21 hafta 5 aylik oluyor insan öğrenmek istiyor artik sanki zorla oturtmuslar koltuğa

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 483 göst.
18 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 543 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 470 göst.