0 oy
236 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,509 puan) tarafından
Kızlar kızım 29 aylik olacak. Maşallah deym konuşması flan çok iyi. Kendini güzel ifade ediyor. Her gün yeni biseyle karşıma çıkıyor. Gorumcemin oglu 16 yaşında şrefsiz kelimesini duymuş onu söylüyordu. Hayır dedm onlar kötü kelime soylenmez. Dunde mal gerizekali dedi. Şok oldm. Bizim evde asla böyle kelimeler kullanılmaz. Ben özellikle dikkat ediyorum. Ama Gorumcemin kızı abisi ile kavga ederken bu kelimeleri kullanıyor..kizimda ondan öğrendi. Hayır diyorm oylr şeyler soylenmez. Tamm diyor. Sonra yine tekrar ediyor gülerek. Ben nasl koruyacağım bu kelimelerden kızımı. Veya siz.nasl koruyorsunz..??

5 Cevaplar

0 oy
(1,119 puan) tarafından
Aslında siz ona deme dedikçe gülerek söylüyorsa huşuna gidyor sanki eğlenmek istyor yada inadına dedik çe oda yapıyor hani normal bı anını yakaliyıp tekrar deneyin  soylemmesi gerektiğini söyleyin tekrarlsa  o kuzenle biraz mesafe koyun  bı süre unutur daha küçük ama çok dedikçe inada biniyorlar 
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Deme dedikçe söyler duymamazlıktan gelin bir süre sonra unutur diye umuyorum 
0 oy
tarafından
Gorumcemin kizindan sapsik kelimesini duymuş bana sürekli sen sapsikmisin diyor bende ona o sapsik dedikçe aşkım Birtanem bebeğim diyorum öyle devam ediyor sapsigi unuttu deneyebilirisn
0 oy
(762 puan) tarafından
Duyduğunu konuşuyolar cnm mesela kızım aynı bnm cümlelerim söyleme tarzı şive. 

Çocukları tembihle o tarz konuşmasınlar onlara engel olamıyosan görüştürme küçük oldgu için anlamıyorlar öyle söyleme demekten
0 oy
(734 puan) tarafından
Bizim evdede pislik kelimesi olmaz ama cocuğum öğrenmiş nasıl unutturucam ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 106 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Linasu (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
23 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 50 göst.