+3 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (1,063 puan) tarafından
Sesimi alçaltmaya çalışıyorum ama istemsizce bazı yerlerde yükseliyor özellikle sevinçli olduğum zamanlar bu zamanlarda sessiz konuş diyince çok zoruma gidiyor kalbim kırılıyor sizde de boyle mi 

13 Cevaplar

+1 oy
(13,333 puan) tarafından
aksine ben de sessiz konuşurum vu sebeple her söylediğimi 2-3 kere tekrar etmek zorunda kalıyorum :)) ha dışarıda yüksek sesle konuşulması rahatsız ediyor. bir yede gidiyorsun viri bağıra bağıra konuşuyor, güzel olmuyor 
(1,063 puan) tarafından
Ay bayılıyorum bu tiplere hep böyle olmak isterim ya
(13,333 puan) tarafından
bana doktor konuşmayı bilmiyorsun dedi kız :) diyaframı kullanmıyormuşum bu yüzden sesim çıkmıyormuş. iyi değil yani bu sebeple konuşurken tıkanıyorum :)
(1,063 puan) tarafından
Yok artık sen baya sessiz konusuyon o zaman ya ben ideal sessizlerden bahsettim yav ahah
-Reklam-
0 oy
(12,845 puan) tarafından

Yoo olmuyo cunku hep sesli konusuyorum ablam annem surekli uyariyo :D

(1,063 puan) tarafından
Ben bozuluyorum ya zoruma gidiyor
0 oy
(5,679 puan) tarafından

:D Kocamda hep beni uyarır balkonda konuşuyum içeri alır içerde konuşurum yine uyarır sesi ol der ama olmuyor bazen :D

(1,063 puan) tarafından
Bazı insanlara bakıyorum sesi çok normal sessizce konuşuyor hatta telefonda falan bazen sessiz konuşmam gerekiyor beceremiyorum abi ya çok sessiz oluyor ya çok yuksek
(5,679 puan) tarafından
Valha bende beceremiyorum ya
(2,129 puan) tarafından
Bende balkonda sesli konuşuyorum kocam ya sus  ya içerden git konuş benle diyo jsjsjsjsj
0 oy
tarafından

Sesim hep yüksek vallahi kendimi bildim bileli öyleyim :D

(1,063 puan) tarafından
Ben kendimle barışık olamadım daha bu konuda
0 oy
(718 puan) tarafından

Ay ben değil de Ravza öyle. Her şeyi saat fark etmeksizin bağıra bağıra anlatır. Hatta geçen gece bendeydi saat 1 i geçti bağıra bağıra anlatıyor her zaman uyarmak istemiyorum ama uyarmak da zorunda kalıyorum. Fazla uyarınca az dur deyip devam ediyor kale bile almıyor :D

(1,063 puan) tarafından
Ya sen ablasısin belki ondandır ama ben her yerde böyle olmak zorunda mıyım beceremiyorum valla
0 oy
(4,955 puan) tarafından
Ayyy kocam olacak adam çok uyarır sakinim derim küserim :)))))
(1,063 puan) tarafından
Ay bu ben ya
0 oy
(5,893 puan) tarafından
Yaaaaa bnmde ses tonum yüksek  sırf bu yüzden eşimle tartıssam dışardan bn haksizm sözüm ona adama bağırıyorum ulaaa bnm ses tonum bu diyorum anlamıyorlar;)))))
(1,063 puan) tarafından
Ben de mi öyleyim ki kendimi avutayim dur haha
(5,893 puan) tarafından
Öyle öyle cnm ;)
0 oy
tarafından
Bu sesimin yüksekligi yuzunden esimle en ufak laf dalasina girsek bagirma diye uste cikiyo halbuki o da biliyo bagirmiyorum ses tonum yuksek 
(1,063 puan) tarafından
Çok sıkıntı olmaya başladı artik öğrenemedim bi sessiz konuşmayı
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Ben normal keyifli bisey anlatirken bile kavga ettiğimi saniyorlar :) 
(1,063 puan) tarafından
Maşallah bize ahahha
0 oy
(5,161 puan) tarafından
Özguvebli kişilerin sesi yüksek cıkarmıs :) ck bagırrıgosan derlwr kız nolcak kalbnın kırılacgı bısey yok
(1,063 puan) tarafından
Gerektiği yerde var tabi ama öyle ozguvenliyim oo diyemem aslinda
0 oy
(2,797 puan) tarafından

Aynı ben  bende uyarı alıyorum sesini kısarak konuş diyen oluyor:'(

(1,063 puan) tarafından
Ay valla çok mutsuzum bu konudan
0 oy
(309 puan) tarafından
Bende sessiz konuşurum özellikle misafirlikte, benim evimde biri yüksek sesle konuştuğunda bende çok rahatsız oluyorum çünkü aşağıda kaynanamlar üst katta kaynım falan oturuyo ne gerek var okadar sesli gülüp kahkaha atmaya niye duysunlar ki derim, ama ablam gelmişti çok sesli konuşur güler birşey denemiştim çünkü çok nadir gelir uzaktan misafirimde gelmişti o da aynı şekil sesli güler konuşur onu da uyarmamistim  ama sürekli gelen biriyse uyarıyorum maalesef
(1,063 puan) tarafından
Sadece gülerken konuşmaktan bahsetmiyorum mesela çocuğumu uyarıyorum istemsizce sinirden yükseliyor sesim çok istiyorum gündelik hayatta alışayim sessiz konuşayım hatta gizli bisey anlatirken bile düşün sesimi kısamıyorum
(309 puan) tarafından
Gizli biseyde anlatırken sessiz konusamamak Çok riskli bı durum :) dikkat et
0 oy
(2,969 puan) tarafından
Ayyy yaramı deştin benim eşimde bana öyle söylüyor, söylediği zaman bütün konuşma hevesim kaçıyor 
(1,063 puan) tarafından
Ve sadece sevinçli bişey konuşurken değil sinirlendiğimde de oluyor

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 621 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aylin35ksk (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
12 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya9519 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
18 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu

410,659 soru

12,354,545 cevap

40,825 kullanıcı

Kategoriler

...