+2 oy
768 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından
Kizlar şirket değil şahıs çağırıcam ilk defa. Yardıma gelen arkadaşlara yemek ikram ediyor musunuz 

28 Cevaplar

0 oy
(1,167 puan) tarafından
Ya aslinda çok fahiş yuksek fiyatlara calisiyorlar yemeklerini kendileri almasi lazim ama ben yinede insandir kiyamam.Fakat cay yapma hatasina dusmeyin biz onu yaptik 2 saat cay fasli yapti işi yetistorcem diyede sonra yarim yamalak yapti.
-Reklam-
0 oy
(51,338 puan) tarafından
ee edilir koca gün is yapacak kadin
0 oy
(877 puan) tarafından
Vermen gerekiyor vaktin yok ise dışardan söylersin çünkü yemekte size ait oluyor 
0 oy
(952 puan) tarafından
 Edilir tabi bu da soru mu 
0 oy
(595 puan) tarafından
Benim annem de temizliğe gidiyor yemek çay kahve ikram ederler ayrıca dışarıdan söylemen senin için daha kolay olur bebeğin var diyorsun 
(153 puan) tarafından
Kendine sormak daha mantıklı benim yemeğimi ya da soylicegim döneri yemek zorunda değil sonuçta öyle bana daha ters geldi
0 oy
(310 puan) tarafından
Annem yıllarca ev işlerinde çalıştı. Sigortalı olarak her gün gittiği bir villa vardı. Kadın son iki günde kendi yedikleri 2 tür çorbadan kalanları birleştirir annemin önüne yemek diye koyardı.

Sizin için emek sarfeden insanların temel ihtiyaçlarını karşılarken karşınızdakinin de insan olduğunu unutmayın.
tarafından
Oha ya inanmıyorum bu kadar pislik olamaz yani
0 oy
(331 puan) tarafından
Eve kim gelse yemek veriyoruz ya. O şekilde düşün bence
0 oy
(239 puan) tarafından
Evet öğle yemeği saatinde ya dısarıdan sipariş veriyorum ya da evde hazırlıyorum. 

Onun dısında çay kahve kuruyemiş tatlı mutfakta hazır duruyor girip çıktıkca atıstırsın diye

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 920 göst.
7 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 480 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hayaller (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 500 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 273 göst.