0 oy
222 göst.
Aile kategorisinde (599 puan) tarafından
İyi geceler kızlar ben 4 buçuk yaşında kızım normalde çok uysal akıllı bir çocuk 3 gündür teyzesini eve davet ettim biri geldiği zaman huyu suyu değişiyor arsizlasiyor taniyamiyorum çocuğumu vuruyor bağırıyor az önce sinirden oturdum ağladım yapma etme demekten yoruldum 2 ay sonra doğumum var evime kalmaya gelenler olacak sizin çocuklarınizda eve biri gelince huyu değişiyormu nasıl bı yol izlemeliyim ?

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım ya sen benmisin acaba  :)  yeminle geçen hafta ayni durumu yaşadım şuan kızımı hâlâ toparlayamadim benim uysal sevecen saygılı kuzucum gitti yerine şiddete meyilli huysuz minik bir canavar geldi :) umarım kısa zamanda eski düzenine oturur şuan yaptığı yanlışları çok inadına gitmeden uyarıyorum üstüne gitmemeye çalışıyorum genelde bu şekilde kısa zamanda eskiye dönüyor inadına gidince süreç daha da zor oluyor 
(599 puan) tarafından
Galiba ben doğurup baş başa kalmayana kadar değişmez az önce biraz ağladım üzüldü oda inşallah devam etmez ben uyardikca daha fazlasını yaptı ben görmezden geldim ama kardeşimi çok rahatsız edecek davranışlar sergiledi aslında onu çok sever ondan belkide
-Reklam-
+1 oy
(566 puan) tarafından
Babası gelince bile değişiyor gerisini sen düşün
(599 puan) tarafından
Sana karşımı değişiyor ?
(566 puan) tarafından
Daha yaramaz ve inantci oluyor, doğum gününden sonra bambaşka bi çocuk oldu mesala benim ve eşimin ailesi vardı halalari teyzesi falan halan daha düzelmedi malesefki
(599 puan) tarafından
Simariyor babasını görünce düzelir inşallah zamanla
0 oy
(11,136 puan) tarafından
Sezenyanlı halimle bi hafta olmadan annemi göndermek zorunda kaldım. Huyu suyu değişiyor. Çok şımarıyordu gidince bi rahatlık geldi çocuklarda oluyor o 
(599 puan) tarafından
Ayy demekki bütün çocuklarda oluyor bu stresten karnım taş gibi oldu alışkın değilim bu hallerine tuhafıma gidiyor
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Malesef demekki her çocukta bu oluyor birini görünce sımarırlar o kadar tembih ederım yıne aynılar seninki küçük benım oğlum 5 kızım 7 olcak bır misafir geldi mi ikisi bır oluyor deli ederler beni 
(599 puan) tarafından
Gittiklerinde düzelecekse ben kabulüm
(2,987 puan) tarafından
Benimkiler düzeliyor canım sonradan
(599 puan) tarafından
Sevindim senin adına
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Konuş bence neden böyle yaptigini sormalisin 
(599 puan) tarafından
Şimarsa yine kabul benimki vurmaya bağırmaya başladı iki günde karakter değiştirdi çocuğum cevap aalabiliyormusun bari
(2,133 puan) tarafından
Canım sıkıldıgı için yapıyorum diyor genelde benimkiside yapiyo onları mlsf
(599 puan) tarafından
Bu yaşlarda daha çok ilgi istiyorlar benimkiide beş dk uzanmama izin vermiyor sürekli oyun oynamak istiyor dışarı çıkmak istiyor bu yaz 1 gün evde oturmadik kışın napcaz bilemiyorum:)
(2,133 puan) tarafından
Ya ne güzel değerlendirmiş siz zamanlarinizi kışın da balkonunuz bahçeniz varsa oralarda oyalayabilirsiniz
(599 puan) tarafından
Aralığa kadar o şekilde idare edicez sonrasında bebek katılıyor aramıza :)
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Benim kızım da öyle 6 yaşında bir yere gidelim oturmaya veya birileri bize gelsin çok değişiyor arsızlaşıyor şımarıyor tanıyamıyorum bebekken şımarık büyütülmesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben kalabalık aile de büyüdü çünkkü
(599 puan) tarafından
Belkide sürekli birileri gelmediği için garipsiyor olabilirler çocuk psikojisini anlamak zor
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Çoğu çocuk bunu yapar çünkü annenin ilgisi başkasına yönelmiştir cocuk da dikkati kendi ustune blyle ceker. Biz de ablama gidince yeğenlerim bazen yapabiliyor annem hemen kızım sen oğlunla bir git biraz sarılın yalnız kalın Bi 5 10 dk der gerçekten çok işe yarıyor. 
(599 puan) tarafından
Hiç ilgiyi eksik etmiyorum sürekli öper koklarim zaten ama o programlanmis gibi eve gelen kişiye odaklaniyor sadece beni gözü görmüyor ki
(1,016 puan) tarafından
Onun dikkatini çekmeye çalışıyor olabilir o zaman
(599 puan) tarafından
Malesef rahatsız ediyor sorunda orda konuştuk uyudu bakalım sabaha inşallah unutmaz :)
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Benim kızımda öyle canım. Benim ailemi görünce o çocuk gidiyo başka çocuk geliyo. Onun yüzünden artık gitmiyorum annemlere. Hele bir de ikincim oldu hiç gidemem
(599 puan) tarafından
Bende malesef gidemiyorum eskisi gibi özellikle anneme çok simariyor
0 oy
(226 puan) tarafından
Eşim evdeyse değişiyo oğlum vuruyo bagiriyo falan 3 yaşında ama evde değilse yapma dedigimi yapmiyo en basiti eşim evdeyse oyuncaklarını topla dersem koltuğun altına atıyo tabi buda eşimden kaynaklı ner dediğini yapiyo 

Eve yabancı biri gelince çok sessiz sakin utangaç oluyo geçen akşam eşimin amcası geldi oğlum koltukta öylece oturdu kalkmadı alışana kadar böyle alışınca minik canavar oluyo 
0 oy
(3,850 puan) tarafından
Eve biri gelince değişir, kalabalığa girince değişir hastalanınca değişir büyüdükçe değişir.

Degisimi kabul et akışa birak hersey yoluna girer.

Zihninde olumsuz hayaller kurma canlandırma su akar yatağını bulur .
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Ahahah ben ve abim de kucukken aynı boyleydik..bisimkisinin neden olrugunu bilmiyorum..şımarıyorduk fazla fazla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 62 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Esr96 (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 594 göst.
26 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 31 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde nurr001 (2,326 puan) tarafından soruldu

404,745 soru

12,124,308 cevap

36,483 kullanıcı

...