0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından
Kizlar.yarin genetik ten son sonuclarimizi alicaz ben amniyosentez yaptırmıştım son sonuçlar maalesef pek istediğimiz gibi çıkmadı bebegimde bişey çıkmış bizden kromozom analizi istediler inşallah taşıyıcılık vardir bizde eger taşıyıcı isek bebek saglikliymis nolur dua edin bebeğim sağlıklı olsun ablası onu çok bekledi bugün mesaj geldi sonuclar çıkmış yarin gidip doktorla görüşeceğiz kimin duası kabul olur belli olmaz adim Dilan nolur dua edin bize

3 Cevaplar

0 oy
(5,991 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun içini feraha çıkarsın inşallah kötü bissy yoktur 
(159 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim:(
-Reklam-
0 oy
(277 puan) tarafından
Allah korktuğunuzu ugratmasin inşallah.
(159 puan) tarafından
Amin amin inşallah çok teşekkür ederim:(
0 oy
(176 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin bende yaptım pazartesi sonuçlarım çıkacak benimde bebeğim bazı şeyleri var aminyosentez yapıldı ayın 16'sında sonuçlarım çıkacak Allah ikimize de güzel haberler nasip etsin 
(176 puan) tarafından
Dua et bol bol bende öyleyim yılardır tedavi gördüm sonra bebeğim yarı dudak ve yarı damak varmış o yüzden aminyosentez yapıldı sonuçlarım temiz çıksın bunun tedavisi varmış Rabb'im sağlıklı bebekler nasip etsin çocuklarla imtihan etmezsin
(176 puan) tarafından
O yüzden lütfen şükret ve Allah'a sığınmaya devam et
(159 puan) tarafından
Şimdi eski postlarına baktım canım çok çok üzüldüm inşallah bebeğin sağlıklıdır bazen ultrason larda. yanilma olabiliyor benim 3li testim riskli çıkmış ti ondan yaptırdım down sendromu riski varmış onlar.temiz çıktı son sonucta bir bulgu cikti doktor genelde anne taşıyıcı oluyor dedi bu durumlarda bizde bekliyoruz artık inşallah güzel haberlerle döneriz:(
(176 puan) tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim maalesef var yarık damak ve dudak ama olsun tedavisi var çok şükür en azından dermansız dert değil Rabb'im dermansız dert vermesin dualarım seninle bizimle olsun
(159 puan) tarafından
Evet evet.tedavisi var canım ameliyat la çok çok iyi oluyor  inşallah sağlıkla doğarlar:(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 170 göst.
+3 oy
5 cevap 124 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 316 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde 0351 (10 puan) tarafından soruldu