0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından
Oğlum 12 aylık oturmuyor yürümüyor emeklemiyor sürünüyor ama emeklemiyor bende bugün hastaneye götürdüm daha önce de götürdüm oturmuyor diye 9 aylıkken 1 yaşında getir demişlerdi götürdüm gecikmesi var ama ayakları çok sert geri geri götüremiyordu doktor fizik tedavi ve gelişimsel pediatrige götürdüm onlarda ayaklarında sertlik var dedi nöroloji doktoru bir kas hastalığının ismini söyledi şuan aklımda değil başına gelen varmı fizik tedavide evde yapabileceğim bir kaç hareket gösterdi kan tahlilleri temiz çıktı beyin emarı çekilecek ayriyeten 42 haftalık doğdu ve boynuna iki tur kordon dolanmıştı çok kötü oldum ilk çocuğum 2 buçuk yaşında epilepsi geçmişi var nöbet geçirdi daha önce bu çocuğum da böyle olunca çok kötü oldum bilmiyorum iki çocuk üst üste olunca küçüğüyle ilgilenemedim örümceğe çok koydum gelişimsel pediatri doktoru dua et örümcekten dolayı olsun dedi başka birşey çıkmasın da dedi örümceği de çöpe at bir daha katma dediler kendimi çok kötü hissediyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dmd mi dedi canım hastalığına eğer buysa geç yürür yavaş yürür sonra 11 12 yaşında artık yürüyemez maalesef 
(272 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadım
tarafından
Hastalığının adı DMD mi
(272 puan) tarafından
Dedi ama hızlı söyledi anlamadım dedim tekrar söyledi ama anlamadım yinede
tarafından
Anladım canım e nabızda yazar aslında ama inşallah bu hastalık değildir kardeşim dmd şuan 20 yaşında yürüyemiyor
(272 puan) tarafından
Baktım yazmıyor inşallah ya
-Reklam-
0 oy
(697 puan) tarafından
Rabbim korktuğunuza uğratmasın hayırlı güzel haberler alırsınız da sağlıkla yürür inşallah♥️
0 oy
(725 puan) tarafından
8 sınıftayken kas hastası arkadaşımız vardı herşeyi  yasıtlarıyla aynıydı yürüyordu yemek yiyebiliyordu tek sorunu fazla koşamıyordu 

Rabbim korktuğunla sınamasın seni Allah'ım evladına sifa versin 

Hiçbir anneyi evladı ile sınamasın mevlam
0 oy
(528 puan) tarafından
Bende pandemiden dolayı çok yere koymuyodum  . Temizleyip koyuyordum . Yurutecede bindi oda etkilemistir geç yürüdü . Doğumda etkiliyor . 
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Rabbim korktuğuna uğratmasın kuzum bi sakin ol sonuçlar çıkana kadar. ama çocuğun ilk doktoru annesidir en iyi sen bilir tanırsın. 3vde bol bol egzersiz yaptır kaslar güçlensin oyunlar oyna

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zana (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
24 Kasım 2021 Aile kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
16 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
13 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,184 soru

12,221,653 cevap

36,817 kullanıcı

...