+1 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından

image

image

bizim listeler bu şekilde beslenme listesini nasıl yapicam bilmiyorum mesela gözleme yapmayı bilmiyorum oğlum asla sade süt içmez bide kuruyemiş koysam acaba diğer çocuklara bakıp yer mi ayy çok heyecanlı çok garip bir duygu

16 Cevaplar

0 oy
(1,139 puan) tarafından
Gözleme çok kolay kız hazır yufka al içine istediğini koy sucuk kaşar yada patates felan kare olacak şekilde katla pişir tavada 
(995 puan) tarafından
Kız el açması olması lazım değil mi
(14,636 puan) tarafından
hayir canim ya her gun zaten nasi ugrasscaksin el acmasiyla hazir yufkayla yapiyorsun
(1,139 puan) tarafından
Ona can mı dayanır kız ne el açması al yufka yap :)
-Reklam-
0 oy
(12,046 puan) tarafından
Kuruyemis yemiyomu kiz
(995 puan) tarafından
Yok kız asla yemez eskiden yerdi bir senedir yemiyor
0 oy
(5,673 puan) tarafından
listeye okadar sadik olma. hozleme olmaz borek

olur borek olmaz bazlama olur bazlama olmaz acma oigaca olur pide olur. her cck herseyi yemiyor ki. ac kalacagina ordakine uygun bisey benzeri koyabilirsin
0 oy
(6,332 puan) tarafından

Gözleme hazır yufka ile çok kolay oluyor listede yazanı zaten koyman lazım bizimde yarın kuruyemiş var buda listemiz 

image

0 oy
(1,567 puan) tarafından
Öğretmenle görüs canım. Ben mesela velilere çok aykiri olmayacak şekilde izin veriyordum. Ama diğer çocukların da canı çekiyor farklı bir şey koyduğunda. Arkadaşının yemeğine bakıp kendi yemeklerini yemiyorlar. eve gidince de annelerine sen beni sevmiyorsun güzel yemek koymuyorsun diyorlarmis
(995 puan) tarafından
Ne diyim kuzum öğretmene
0 oy
(18,462 puan) tarafından
Alışveriş listesi bizimkine çok benziyor.  Beslenme listesinde yazan ne varsa yap. Orda diğer çocuklara baka baka alışır yer inşallah. Biz de yarın ilk defa beslenme gonderecegiz  ben de çok heyecanlıyım bu hafta. 
(18,462 puan) tarafından
Gozlemeyi de evde kendin yufka acmazsin canım. Hazır yufkadan 2 dk lik iş
(50,771 puan) tarafından
alismayan çocuk alismiyo. pilav agzina surmez benim kizim uc hafta beslenme gitti geldi cantanin fermuarini bile acmamis ayranini bile icmemis
(18,462 puan) tarafından
Doğru alışmayan alışmaz. Ama denemeye değer
0 oy
(7,115 puan) tarafından
Gözleme olmaz börek olur canım mesela yarın oğlumun börek günü ama yemez ben gözleme yapacağım 

Hazır yufkadan

Bugün mesela bulgur günüydü ben yaprak sarması koydum içinde bulgur var mesela
0 oy
(50,771 puan) tarafından
sütte meyveli koyuyordum ben gozlemeye benzer bisey yapabilirsin ogretmene sorup 
(995 puan) tarafından
Meyveli süt koysam bişey olur mu acaba hani diğer çocuklar görüp aglamasin
(50,771 puan) tarafından
yok ya ben koyuyordum ev sütü diyordu ogretmen ama icmiyorki
0 oy
(4,084 puan) tarafından
Yemek konusunda değilde şu ihtiyaç listesi konusunda özellikle marka belirtip o marka olmayanlar kabul edilmeyecek kısmına takıldım bizim öğretmen özellikle marka vermiyorum dedi tercihi bize bıraktı

çok Zor bu işler bacım bende anasınıfı velisiyim ☺️
(995 puan) tarafından
Valla kuzum çok şükür biz alabiliyoruz ama alamayan cok insan var bu devirde Allah yardımcıları olsun inşallah
(4,084 puan) tarafından
Amin canım o yüzden dedim işte illa şu marka olacak diye diretenleri sevmiyorum diye Rabbim bu zor zamanlar herkesin yardımcısı olsun
0 oy
(930 puan) tarafından
Ay Allah yardımcın olsun canm ya netten bakarak yapmayacakis süt sevmiyorsa meyve suyu koy öğretmene şöyle sevmiyor dye bizde bugnn listenin bir kısmını aldık marka boyaları bulamadık çarşıya gidip alaacm yarın fatihinkini alacam tabi
0 oy
(6,423 puan) tarafından
Canım birebir aynısı olmak zorunda değil o şeye yakım şeyler de olur. Hatta başta uydum baktım dolu geliyor sonra yediği yada iatediği şeyleri koydum yapacak bişey yok

Gözleme bilmiyosan börek poğaça vs  koy

Mesela oğlum kuruyemişi yemiyordu olduğu gibi getiriyordu hatta üstüne su vs dökülmüş ziyan olmuş şekilde görünce koymadım artık
0 oy
(1,193 puan) tarafından
Kız un su tuz yoğur aç içine harcını koy ikiye katla uçlarını bastır pişir 
(995 puan) tarafından
Kız ben sabah sabah nasıl hamur yogurucam
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Hiç bişey olmaz canım bende geçen sene hep kurallara uygun koyuyodum çocuğun hiç yemiyodu öylece geri geliyodu sonra duydum ki pizza getirenler varmış çocuk hergun farklı seyler sayıyo bende koydum kafama göre onun yedigini
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bende çok heyecanlıyım geçen sene gitmedi çok ağlıyordu bende zorlamadim bu sene tekrar deniyor alışmaya çalışıyor tabi biraz ağlıyor ama olacak o kadar gözlerim doluyor onu öyle gördükçe anayım ben anaaaaağğğ :D
0 oy
(238 puan) tarafından
Bizimki öğlen yemeği onlara ait siz devletin olan anokuluna mi gonderysnz
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Bende 3 gün oldu oğlumu gönderdim liste hazirliycak daha bu hafta alışma olsun dedi istedi şeyleri koyun serbest haftaya düzene gidecek , okula adapte ortama uysun da valla liste önemli değil öyle böyle yapilir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 348 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Yineyenidenbennn (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 592 göst.
3 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Anya (1,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 204 göst.
2 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (964 puan) tarafından soruldu

403,619 soru

12,092,688 cevap

36,386 kullanıcı

...