0 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,220 puan) tarafından
Burda ,doktora gittim altı aylık hamile olduğumu öğrendim diyen kişiden sonra paranoyak olan ben :D  sırt üstü uzanırken karında hareketler olur mu valla ciddi soruyorum olur mu ? Eşime dedim yarın hamilelik testi al, almam diyor:D bebeği küçük olup hamilelik istemeyen herkes paranoyaya bağlıyor bence :D

6 Cevaplar

+1 oy
(2,228 puan) tarafından
Kadınlar doğumdan sonra o kıpırtıları hareketleri hissetmeye devam eder uzun süre :D normal yani
(2,220 puan) tarafından
Uzun süredir ilk defa fark ettim ama bebek olsa da fena olmaz :D
(2,228 puan) tarafından
Shhaha istiyorsan sıkıntı yok bazen bende hissediyorum tedirgin oluyorum :D
(2,220 puan) tarafından
Hem istiyor hem istemiyorum:D
(2,228 puan) tarafından
İstemem yan cebime koy:Dd
-Reklam-
+1 oy
(3,986 puan) tarafından
Gaz bağırsak hareketleri olabilir mi acaba?
+1 oy
(478 puan) tarafından
Hhahaha bu ben olabilirim
+1 oy
(7,629 puan) tarafından
Yok ya   benim dogurdum 4 5 aya kadar sanki tekme hissi geliyor du
+1 oy
tarafından
Hayalet tekme deniliyor ona uzun yıllar devam edebiliyor o his. Kızım 4 yaşına gelmek üzere ve ara sıra resmen net şekilde tekme hissediyorum yani öyle gaz falan değil ya hamilelikteki net hareketleri hissediyorum sırf bu sebepten iki kez test yapmıştım çünkü adetim aşırı düzensizdir ve bazen aylarca adet olmam o yüzden şüpheye düşmüştüm o zamanlar. 
+1 oy
(628 puan) tarafından
Evet gidip 6 Aylik çıkan benim :)) dün de cinsiyetini öğrendim mesela gittiğimde ayaklsri kapalıydı kizim olacakmış kız bende öyle sandım belki pskolojikmen hissediyorum sandım ama yani 23 haftalık çıktım 
(1,192 puan) tarafından
Allah aşkına nasıl anlamadın hep duyardım efsane gibi gelirdi gerçekten oluyormuş demek ki :))
(628 puan) tarafından
Oğlumdan sonra adet görmedim ya ondan anlamadım bide çocuk emziriyorum o nedenle karnımda çıkmadı genelde zaten ben 5 aylık oluncq çıkıyor direk çıkmıyor belirtim de yoktu haksızlık olsun miğde bulantısı olsun rahat bı gebelik geçirdim ondan anlamadım en son baktım biseyler atıyor direk test yapıp kan verdim geçen hafta gittiğimde 23 haftalık olmuştu bende çok şaşırdım ama her gebelikte benzemiyor birbirine ya oğlum gibiydi kızım oldu şükürler olsun bende yine erkek sandım :))
tarafından
Annem de 5.5 aylıkken fark etmiş kız kardeşimi. Tam olarak böyle. Onun da düzensizdir. Hatta 4 5 sene evvel yine hamileymiş, düşük yapınca fark etmiş.
(628 puan) tarafından
Canım ben oğlumun 40 i çıkınca direk hamile kalmamak için ilaç kullandım ondan sonra 2 ay sonra ilacı bıraktım adet olmadım bıraktıktan sonra bende zavavllim adet olmayı bekliyorum spiral taktırmak için bı baktim tekme atıyor direk test yaptım kan verdim dünde cinsiyetini öğrendim normalde erkek belirtileri vardı ama kızım oldu şükür

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 445 göst.
27 Haziran 2020 Aile kategorisinde Nur8 (2,793 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 245 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde M.D (1,585 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
8 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 85 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (156 puan) tarafından soruldu

402,023 soru

12,035,214 cevap

36,262 kullanıcı

...