0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (1,442 puan) tarafından
Kızım 2.5 yaşında mezun olduğum için bana 2. Üniversite hak olarak tanınıyor bende yaşlı bakım hemşireliğini yazdım eşim oku nolucak diyorda aklımda soru işaretleri var niyeyse buraya sorunca gidiyor gibi hissediyorum güven duygusu geliyor.Kızlar ilk korkum derslerini dinler yapabilir miyim açıköğretim ama kızımla zor olurmu bide bende 2 meslek var 3.ye ne gerek var diyorum hem para yatırıcam hem kendimi zora sokucam sınavları yüz yüze geçicek miyim kalır mıyım diyorum birde bitirdim diyelim o kadar zorlukla ya atanamazsam düşüncesi atandım küçücük çocukla gece vardiyasına gelir miyim malın var ne diye daha kendini zorluyorsun atanırsamda 2 meslekten biri olur diyorum eşim sigortamı da yatırıyor  işi yapabilir miyim diyorum birde.Pozitif düşündüğüm noktada bir üniversite daha  ve atanırsamda hemşire olarak atanırım elinde altın bileziğin var paranı alırsın sigortan yatar mis gibi diyorumda napsam karar veremedim iki tarafında gönlü olmuyor bir yol seçmeliyim ama neyi bilmiyorum size sormal istedim napmalıyım sizce kızlar 

3 Cevaplar

0 oy
(960 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla maddi bir sıkıntınız yok. Yani okul harcını yatırırken 50 kere düşünmeniz gerekmeyecek.  E o zaman ne kaybedersiniz ki? Girin okuyamazsanız denemiş olursunuz. Okursanız iş mevzusunu mezun olunca düşünürsünüz. Hem o arada kızınız da biraz büyümüş olur. 
(1,442 puan) tarafından
Maddi aşırı iyi değiliz ama idare ederiz canım verebilirim yani.Değilmi ya bi deneyeyim şansım varken sonrada yapmazsam kesin pişman olurum.Çok teşekkür ederim çok sağolun
(960 puan) tarafından
Kesinlikle sonradan pişman olursun. Ben de ikinci üniversite için kayıt yaptırmıştım ilk sınavlara girdim sonra bıraktım. Keşke bırakmasaydım diyorum. Hakkında hayırlısı olsun tabi ki ama sen dene şansını
-Reklam-
0 oy
(767 puan) tarafından
Hemsireligindemi açık ogretimi varmış ilk defa duydum  ilmin sonu yok ben olsam okurdum bende iki üni mezunuyum üçüncüyü düşünüyorum en kısa zamnda ders calismk bana kendimi iyi hissettiriyor ise yaradığımi hissetiriyor ama iki küçük bebegim var şu siralar baslaymm heralde
(1,442 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bitanem sen en güzelini yapmışsın daha ne olsun bende kararsızım heralde okuyup bi deniycem şansımı bence bende zorluğa gelecek potansiyel yok önceden hiçbirşryim yoktu dünya hırsı bürümüştü beni şimdide azda olsa var rahatım der gibi birşey yapasım gelmiyor sanırım bundan ben böyleyim kızıyorum da kendime sadece bunları düşünme diye bazı arkadaşlarimın durumlarını görüyorum ortaokul lise mezunu bak hiç umrundamı sen niye bu kadar takıyorsun diyorum kendi kendime
0 oy
(4,792 puan) tarafından
Bende 2. Üniversiteye başvuracaktım sonra vazgeçtim aklında varsa yap içinde kalmasın

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
4 cevap 106 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde kusozlem (41 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 173 göst.

411,406 soru

12,384,177 cevap