Kızım 2.5 yaşında mezun olduğum için bana 2. Üniversite hak olarak tanınıyor bende yaşlı bakım hemşireliğini yazdım eşim oku nolucak diyorda aklımda soru işaretleri var niyeyse buraya sorunca gidiyor gibi hissediyorum güven duygusu geliyor.Kızlar ilk korkum derslerini dinler yapabilir miyim açıköğretim ama kızımla zor olurmu bide bende 2 meslek var 3.ye ne gerek var diyorum hem para yatırıcam hem kendimi zora sokucam sınavları yüz yüze geçicek miyim kalır mıyım diyorum birde bitirdim diyelim o kadar zorlukla ya atanamazsam düşüncesi atandım küçücük çocukla gece vardiyasına gelir miyim malın var ne diye daha kendini zorluyorsun atanırsamda 2 meslekten biri olur diyorum eşim sigortamı da yatırıyor işi yapabilir miyim diyorum birde.Pozitif düşündüğüm noktada bir üniversite daha ve atanırsamda hemşire olarak atanırım elinde altın bileziğin var paranı alırsın sigortan yatar mis gibi diyorumda napsam karar veremedim iki tarafında gönlü olmuyor bir yol seçmeliyim ama neyi bilmiyorum size sormal istedim napmalıyım sizce kızlar