Selamın aleyküm hanımlar günaydın gününüz aydın olsun bol bol huzurlu geçsin inşallah
Eşim bebemize babasının adını vermek istedi ama 2 gecede kandırdim istemiyorum diyince biraz kırıldı gibi ama vaz geçti
Ben ÇINAR istiyordum ama eşim beğenmiyor
Eşimde RÜZGAR olsun o zaman dedi
Oğlumun adi TOPRAK doğacak olana da RÜZGAR dedik gibi sizce nasıl
.
Bu arada . Merak edenler olacaktır kayınpederimin adi MİKTAT
İnsan ismine çekermiş, Rüzgar çok uslu olmayabilir Rüzgar deyince aklıma hep eserekli, fırtınalı insanlar geliyor, hiç uslu bir Rüzgar çocuk da görmedim
Fena değil senin begenmen önemli emek veren sensin
Rüzgar güzel bence hemde diğeriyle uyumlu kayınpederin ismi güzel değilmiş sakın kanma
Bu arada nasılsın biraz iyi misin canım
Miktat mi ))))))))))) isterse hayalimdeki isim olsun asla koymam ne işim var kendi babanın ismini koysan bırakacak mi eşin ne oluyor yani analarinin babalarının adını koyunca kaynananız koymuş mu konu gelinlerine gelince koysun isterler kızları yani gorumceniz koysun babasının anasınin adını Miktar Miktat dışında tüm isimler harika sizin için)))) çinar aşiri iyi ama
ben beğendim ama benim beğenmem önemli mi değil senin için ısındıysa tamamdır ısınmadıysa hiç koyma pişman olursun.
kızlarıma isim bulurken çok zorlandık benim beğendiğimi eşim beğenmedi o yüzden ikişer isim koyduk. geriye dönüp bakınca iyi ki diyorum. iyi ki kendi istediğim isimden vazgeçmemişim.
bu arada ilerde bir oğlum olursa adı furkan olacak.
Benim oğlumun ismi rüzgar ismini fazlasıyla taşıyor . Aman uzak dur der susarım
Rüzgar güzel bence canim
Peki benim oğlumun adının Çınar Toprak olması senin oğlunun ismi de Toprak'mış diğeri de Çınar olsun işte ben iki ismi tek çocuğa koydum :)
1,492,818 soru
24,391,845 cevap
349,353 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın