0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (833 puan) tarafından
Özel rota aşısı yaptıran varmı yaptirdiysaniz hangisini yaptrdiniz ve ne kadara aldınız faydası varmı gerçekten oğlum 3 aylık sadece mama ile besleniyor diye bağışıklığı düşük diye yaptırmayı düşünüyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(13,612 puan) tarafından
rotarix yaptırdım. ben yaptırırken 1200 dü sanırım şimdi 1700. 

iyi ki yaptırmışım burda bebeğim rota oldu postlarnı görünce anlıyorum. aşı olmayan çocuklar maalesef daha ağır atlatıyor. 

yalnız aşı yaptırmak için son günlerin olabilir, çabuk karar ver. ilk doz sanırım 14.Haftaya kadar vuruluyor sonrasında yok. ağızdan zaten
(833 puan) tarafından
Eşim bugün sormuş 2000 olmuş dedi en son ne zaman sordunuz
(13,612 puan) tarafından
birkaç ay olmuştur
-Reklam-
0 oy
(5,477 puan) tarafından
İki doz yapildi 1700 civarıydı tek dozu iki tane yapıldı rotarix yapildi
(833 puan) tarafından
Eşim bugün sormuş 2000 dedi bende yaptrmayi düşünüyorum cnm
(5,477 puan) tarafından
Zam gelmiştir canım biz 8 aylık olduk. Evet yaptır salgın var çok duyuluyo bu ara
0 oy
(1,154 puan) tarafından
benim bebeklerim 3 aylıkken sormuştum doktor rota için geç kaldınız isterseniz menenjit olabilir 1 ay sonra falan demişti
(833 puan) tarafından
Yok cnm iki doz yapılıyor bir 3 aylık diğeri 5 aylık iken
(1,154 puan) tarafından
bilmiyorum ki belki de kilo sınırı falan mı vardı ki? benimkilere geç kaldınız olmaz dediler biz de yaptırmadık.
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Rotarix yaptırmıştık bin tl tutmuştu o zamanlar. Kızımda hem emiyordı hem de mama içiyordu.
0 oy
tarafından
Galiba oğlumun aşısı da Rotarix. Kaç TL olduğunu hatırlamıyorum , çok oldu yaptıralı. Sana şöyle bir şey söyleyeyim yaptırmayanların burada o kadar çok postu varki rota oldu oğlum , kızım diye. Hastanelerden çıkamayan. Özel aşıların hepsi önemli pahalı ama işte 1 ay açta gezsek yaptırmak zorundayız …. 

Birde bebeğin 100. günü dolmadan yapılıyor aşı. Bilgin olsun. 
0 oy
(1,559 puan) tarafından
5 yıl önce yaptırdık rotarix iyiki de yaptırdım.

Komşumun oğlundan iğluma rota virüsü bulaştı oğlum aşısı olduğu icin 3 günde antibiyotiksiz 1 gün ateş 2 gün hafif ishal oldu ve hemen toparladı. Komşumun oğlu aşısızdı tam 1 ay hastanede yattı ilk 20 gün normal odada sonrasında yüksek su kaybindan yoğun bakıma alındı 10 gün.

Bu dönem burada da çok post görüyorum aşımız yok hastanede yatıyoruz ağır geçiyor diye rota kesinlikle yapılmalı
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Bes yıl önce 300 tl den almıstık bir tek dozunu. Yaptırmasan da bişey kaybedecegını sanmıyorum 
0 oy
(2,043 puan) tarafından
Vakit kaybetmeden maddi durumun varsa hemen git yaptır sana o kadar diyorum. 17 günlüktü bebeğim oldugunda. Resmen elimde eriyip gitti çocuğum. Öldüm öldüm dirildim :( şimdi ikinci bebegim olacak sağ salim gelsin de doktor yapalım derse hemen yaptiracagim
0 oy
(152 puan) tarafından
1700 du iki dozunu da yaptırdım bı yan etki yapmadı önlem için kilosunun yarısı kadar CC calpol verebilirsin iğne ile değil kapsülü ağzından veriyorlar
0 oy
tarafından

Mrb şuan güncel fiyat 1900 TL yeni zam geldi 

biliyorsunuzdur rota 2-4 ya da 3-5 aylarında yapılıyor yani sürenizi geçirmemenizi tavsiye ederim
0 oy
(389 puan) tarafından
Ben 1700 ikinci dozu 1700 e yaptırdım özel klinikte 10 gün önce doktorlar aşırı derecede rota salgını var diyor cnm yaptıracaksan ayı geçmeden yaptır

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 101 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (487 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 289 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mehtapgnc (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 166 göst.
0 oy
3 cevap 50 göst.

411,581 soru