0 oy
549 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,304 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar kahvaltılar yapildimi bugünün planlaması yapıldımi :angel:

Ben akşam balık yedim ama beni kesmedi balıkla açtım gözlerimi :woot: sabah sabah yenmez diyenler olacaktir valla çok güzel gidiyor midesizim ben 8-)

Bugünün planlaması akşama kadar yaticam eğer iyi olursam eşim çıkışta avm ye kahve içmeye götürecek :P

image

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ohhh afiyet şifa olsun canım 
(4,304 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️
-Reklam-
0 oy
(12,615 puan) tarafından
Sabah sabah balık hiç yemedim ama ciğer ya da adana kebapla çok kahvaltı etmişliğim var:) afiyet olsun :) 
(4,304 puan) tarafından
Bende ilk yiyorum
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Sabah balık sevmem tabi tercih meselesi canım sana afiyet olsun . Yeni gözümüzü açtık bizde 
(4,304 puan) tarafından
Ben 3 buçuktan beri ayaktayım oğlum uyudu yer bende az uyurum
(2,586 puan) tarafından
Bacım sen haketmişsin balığı o zaman bı nevi öğlen vakti gibi senin için :) iyi uykular
0 oy
(3,187 puan) tarafından

Aleyküm selam Afiyet olsunn❤️ ben de bazen kahvaltıda yemek yemeyi severim arada değişiklik iyidir :D mutfağı topladım ev zaten temiz ben de yatıciim

(4,304 puan) tarafından
İyi istirahatler cnm teşekkür ederim ♥️
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Bı an akşam postu sandım kız. Afiyet şifa olsun ❤️ 
(4,304 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️
0 oy
tarafından
Canin ne isterse ye günaydın:) evime gidip birkaç eşya Alicam cumartesi iki çocukla uçak macera mi facia olur gorucem :)
(4,304 puan) tarafından
Gerçekten öyle yapıyorum cnm canımın istediği herşeyi gömüyorum
0 oy
(467 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım 
(4,304 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Çokta güzel yenır bana da mıdesız derler ama keyfıme göre yaşıyorum kım ne derse desın o an öyle ıstedımse bıtmıstır aş jsjsjsjs

Afiyet şifa olsun bol dınlenmeler canım
(4,304 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm
0 oy
(277 puan) tarafından
Afiyet olsun canım.

Akşamdan kalma balığı bende sabah yerim hatta daha lezzetli oluyor sanki bekleyince.
(4,304 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm

Çok dikkat et ama tehlikeli ben asla kalmış balık yiyemem akşam almıştı eşim birer tane yedik kalanı buzluğa attim sabah 6 gibi çıkardım çözüldü taze pişirdim
0 oy
(22,096 puan) tarafından
Büryan aç karna çok güzel gider '))

Afiyet şifa Olsun büşüm
(4,304 puan) tarafından
Valla çok güzel gitti salatayı ağız tadıyla yiyemedim dalgınlığıma geldi soğan koydum yasak olduğunu unuttum =/
0 oy
(1,553 puan) tarafından

Afiyet olsun vallahi aç olayım sabah değil gece 4 bile balık yerim :D 

0 oy
(17,914 puan) tarafından
Akşamdan kalan yemeği sabah yemeği seviyorum ben hatta bazen hiç ısıtmadan soğuk soğuk yerim 
0 oy
(14,743 puan) tarafından
oh yarasin bebise ❤ 

bugun salonu bitirecegim kislik temizlik yapiyorum dun menemen ve kisliklari bitirdim temizlikten devam edecegim. aksama ne yapayim onu dusunuyorum bi yandan da 

kizim okula gidecek 
0 oy
(1,292 puan) tarafından

image

Afiyet olsun canım. Bizde dün balık keyfi yaptık 

(4,304 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm bizde normalde dün akşam yemiştik kesmedi sabah buzluktan çıkardım çözüldü tekrar yaptim
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Ohhh missss...

Sabah çokta güzel gidiyor bacım valla. Midesiz olmakla alakası yok afiyet şifa olsun 
0 oy
(3,441 puan) tarafından
Eşin ne istiyorsa onu koy bence canım çünkü sen çok sıkıntı çektin o da seninle çok iyi ilgileniyor rabbim gönlünüze göre vermiş sizi birbirinize ama bence çınar ismini eşin düşünmeli derim ☺ bende koymak isterdim çınar ismini rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin paşayı ❤
0 oy
(84 puan) tarafından
Afiyet olsun canım.. biz balığı sabah kızarttip yiyoruz çokta güzel olur.
0 oy
tarafından

Ay bu Kizin boğazı durmuyo beni de istahlandiriyo :D afiyet olsuuun nasıl güzel miii :D:D

0 oy
(2,261 puan) tarafından
sen ben olabilir misin Büşra:)) balık ne zaman olsa yerim valla sabh akşam fark etmez 
0 oy
(14,612 puan) tarafından

Afiyet olsun:) bebişe şifa olsun 

Bu arada cinsiyet belli oldu mu :)

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 386 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 130 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 338 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,429 soru

12,271,167 cevap

37,595 kullanıcı