0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Evinizi sirkeyle silerken ne kadar sirke koyıyrosunuz ben biraz çok döküyorum galiba biraz sirke kokuyor ev çamaşır suyu ile karıştırıyorum ama yine de kokuyor bir de evimizi kötü enerjiden nazardan büyüden arındırmak için sadece sirkeli su ile mi siliniyor bir sey de karıştırsak olır mu örneğin çamaşır suyu

7 Cevaplar

+1 oy
(20,455 puan) tarafından
Yarım çay bardağı elma sirkesi bi kapak yüzey temizleyici canım
(664 puan) tarafından
+++++
(20,455 puan) tarafından
Mucuks ♥️
-Reklam-
0 oy
(3,191 puan) tarafından
Bence ikisi karışınca ağır olmuştur. Sadece sirkeyle mi silinmesi gerekiyor bilmiyorum ama ben yarım çay bardağı kadar sirke ve yersil kullanıyorum. Büyük kovaya kova küçülürse daha azaltılmalı kokusu da zor geçiyor 
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Ben sadece sirke koyuyorum. Her odada suyu değiştiriyorum o yüzden çok koymuyorum. Yarım çay bardağı falan anca. 
0 oy
tarafından
Bir an esimizi sirke ile silerken diye okumam..

O kadar çok eş ile ilgili post görmeden dolayı gözlerim her şeyi eş diye okuyor artık
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Göz kararı koyarım ama çok koymam yarım çay bardağı ancadr birde içine başka birşey katmam sadece sirke ve su kullanırım. Her temizlikte de sirkeli suyu kullanmam canım ara ara yaparım sirkeylr silme işlemini 
0 oy
(30 puan) tarafından
 Ne yaptın bacım o kadar sirke ne alaka az bişey bırak tmm dir
0 oy
(436 puan) tarafından
Valla viledanın suyuna yüzey temizleyicinin yarısı kadar koyuyorum örneğin 2 kapak yüzey temizleyici 1 kapak kadar sirke o zaman sirke kokmuyor. Ve asperox mor olan bayapı güzel kokusu var sirke hiç gelmiyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Isra (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Isra (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 98 göst.