+1 oy
239 göst.
Moda kategorisinde (447 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yaa bu  benım esım  niye böyle çocuklar evde durmuyor yaramaZlık yapıyor dıye akülü araba alcam dıyor bırı 3 bırı 15 aylık. Fıyatu 7 bın dedımkı ver o parayı bana bı odamızı oyuncak odası yapalm ıcıne bir sürü şey alır koyarız  yook  ben akülü araba alacam dıyor  benım eşim nıye böyle ya sankı kendısk bınecek çocuklar daha akülü araba gormemıs hayatında isteyen yok öyle bsıy  ben evde tutamıyorum bebeleri oyuncak alsak bır oda duZsek 7 bıne gelır bı kaç şey yok ben akülü araba alcam dıyor   adana faydalı dıyor   doğru mu diyor   

İlle alacak barı tavsıye verın sızce nasıl bsıy alalım ıkı çocuk aynı anda bınmesı ıcın  faydalı mıdır cıdden  alırken nelere dıkkat edelım 

Yada oyıncak odası mı dızeyım  ne gelirse artık 7 bıne lütfen fıkır 

11 Cevaplar

+1 oy
(13,385 puan) tarafından
kız 7 bine oyuncak odası yapabileceğini düşünüyorsun? bir aktivite masası 2bin 3 bin
(447 puan) tarafından
O zmn akülü iyi mi dıyon
(13,385 puan) tarafından
oyuncak odası mantıklı bir şey ama 7bine mümkün değil
-Reklam-
0 oy
(3,746 puan) tarafından
Keşke ikna etsen oyun odası daha güzel olur. Küçük bi masa eğitici oyuncaklar falan. Eğer kabul etmiyorsa sana biraz bütçe ayırsın hiç değilse biraz alırsın
(447 puan) tarafından
Benım kocam avrat kılıklı herşeyde o burnu
0 oy
(2,864 puan) tarafından

image

Kizim çok istedi diye kaynatam 3.5 a almıştı..smdi ne kadar bilmiyorum ama kızım sürmüyor hiç eşim evin içinde sürdürürse o dışarı çıkardığımız yok
(447 puan) tarafından
Bize satın
(610 puan) tarafından
Aynısını aynı fiyata eşim de aldı alma dememe rağmen.  Büyük oğlumun hiç hevesi yok. Ara sıra sokağa çıkarırız eşim sürer çocukları. Küçüğü şimdilik hevesli o sebeple belki ileride sürer
(2,864 puan) tarafından
Yok canım satmayi düşünmüyorum bir kızımda var o kullanır ☺️☺️☺️
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Bence de oyuncak odası daha mantıklı çocuklar küçük bilmiyor.

Eksik kalırsa bile zamanla tamamlarsın 

Masa sandalye ve oyuncak dolabı al kalan para ile oyuncak alırsın.az ise oyuncak yavaş yavaş eksikleri tamamlarsın
0 oy
(317 puan) tarafından
Bu akülü araba iyi hoş da çocuk.gelisimine.bir faydası yok..cocukalr hareketsiz zaten eve ttikmak zorunda.kaliyoruz..birde.akulu arabaya binip daha çok hareketsiz kalıyorlar..bisiklet alsın gotursun.parka.bisiklet sürsün..hem.hareket olur hem spor yapmış olur çocuklar.. akülü.arabadan.cok çok daha iyidir....bence eşin sadece kendi hevesini gideriyor..
(447 puan) tarafından
Biliyorum zaten eşim çocuk gıbı  bsıy ben çocukla evlendım zaten farkındayum
(317 puan) tarafından
Bütün.erkekler öyle benim eşim de oyuncak araba alırken kendi begendigini almaya çalışıyor .bende arada oynarım diye.cocukken.eksik olan şeyleri şimdi kendi çocukları.mahrum.kalmasin diye gidermeye çalışıyorlar işte..yada başka.cocukta görünce benim çocuklarım eksik mi kalsin kafası..boşver sen söyle ikna edersne ek edemezsen bırak alsın bari ne yapcan..bazı babalar var hiç bisiyleri ilgilenmiyor hiç bisiylerini almıyor..
(447 puan) tarafından
Ayyy canım çok tatlısın doğru dıyon
0 oy
(8,269 puan) tarafından
Akülü araba istiyorsa alın. Bnm eşim öyle şeylere heves etmez . 
0 oy
(13,783 puan) tarafından
7 bine oyun odası nasıl yapacaksın ki hali veya oyun mati alman lazım oyuncak dolabi lazım zaten oyuncaklar da ucuz bisi degil ha yavaş yavaş yaparım dersen oyun odası daha mantıklı 
(13,783 puan) tarafından
Ben oda yaptım kızıma extra bi odamız olsaydı kesinlikle oyun odası yapardım bu sene araba alacaktık imkan olmadı ablam yollayacak bize de olursa onun çocuklar büyüdü kızım istediği için değil ama yerimiz müsait dışarıda biner
0 oy
(647 puan) tarafından
Akülü arabayı zaten kışın dışarda kullanamazlar ki çocuklar en çok kışın evde daralıyor. Akülü araba sürmek için müsait yakın yeriniz var mı, sürekli o arabayı indir bindir taşıyabilecek misiniz? Ben de biraz kızım eksik kalmasın diye alsak mı diyordum ama bunları da düşününce her gün o arabayı aşağı yukarı cıkartamayız yaz da olsa diye vazgeçtim. Evin içinde bir alan mantıklı bana göre. Alırsanız akülü arabayı da ikinci el alın.
0 oy
(471 puan) tarafından
Canım yerin müsait mi önce sürekli merdivenle arabayi indir çıkar yapamazsın asansör varsa geniş mi sığar mı içine evin önü müsait mi çıkarsan rahat sürer misin ? Birde kışın zaten kullanamazsınız yazın da çocuklar dakikalarca içinde kalmıyor zaten sıkılıyorlar bence gereksiz. 

2 çocuğun aynı anda binmesi için de geniş bir araba lazım bizde aldık evde duruyor oğlum binmiyor bır süre evde arabayla oynadı sıkıldı bıraktı. Bizde de eşim çok istemişti şimdi kimse yüzüne bakmıyor. Onun yerine oyun odası mantıklı hem sürekli oynarlar sıkılmazlar. Elinde imkan oldukça yaşlarına uygun oyuncaklarla doldurursun içini 
0 oy
tarafından
Kış geldi kullanamazsınız zaten 
0 oy
tarafından
Babam ölmeden hemen önce ablamın oğluna heves edip ilk torunum diyerek almıştı o zaman 5bin civarındaydı. Şimdi severek kullanıyor. Ben bu tür büyük oyuncakların karşılıksız alınmasına biraz çekimser bakıyorum çünkü çocuk doyumsuz olabilir.

Yeğenim şu an doyumsuz. 2 tarafın da ilk torunu diye o daha istemeden her şeyi alındı mesela şu an "Bunu yaparsan o çok istediğin oyuncağı alıcaz" veya "Hedeflediğin oyuncak vs için para biriktirmeye başla" desek yüzümüze bakmaz.

Benim oğluma da aynısını yapmaya çalışıyorlar ben de alın ama hemen vermeyin diyorum, bu çocuk daha 1 yaşında bile değil. Süremez, sürecek yaşa gelince kim bilir ne gibi hedefleri olacak.

Biz küçükken bir hedefimiz olurdu yani istediğimiz her şeyi şıp diye elde edemezdik, etmemiz için onun mukabilinde bir şey yapmak gerekiyordu. Mesela kurana geçersen şöyle, bu sene uslu bir çocuk olursan böyle şeyler alırım gibi.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 284 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 178 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 421 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,154 cevap

41,421 kullanıcı

Kategoriler

...