+1 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar merhaba. Bugün kolonoskopi olucam doğum sonrası sıkıntılarım için. Eşim ve 11 aylık bebeğimle gitmek zorundayım ama çünkü yanımda refakatçi gelicek başka kimsem yok ve bebeğim sadece anne sütü yiyor yaz salgını kapmıştı Haziran'da o zamandan beri ek gıda reddi var sadece anne sütü besleniyor o yüzden işlem olana kadar emzirmeye devam etmem gerek ama korkuyorum ya eşimi kabul etmezseler diye yaşadığımız şehirde başka kimsemiz yok yardımcı olucak zaten kısa sürecek bir işlem hemen kendime gelirim yani refakatçi sorun olurmu giden varmı bebeğiyle ve eşiyle giden varsa deneyimini yazabilirmi rica ediyorum

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşini kabul ederler kolonoskopi sonrası narkoz da dolayı emzirme öncesinde sağ biberonla içsin sütü narkozu vücuttan gidene kadar 
(2 puan) tarafından
Sağolun teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Bir sorun olmaz canim önemli olan kolonoskopiden sonrasi o yüzden yanından biri olsun istiyorlar 
(2 puan) tarafından
Sağolun teşekkür ederim
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Canım zaten 1 saat sürmüyor toplamda bayılma işlem ayılma derken sadece işlem sonrası sersemlikten dolayı tedbir amaçlı yanında istiyorlar benim eşimde girdi geçenlerde dönüşte arabayı o sürdü  gözlem amaçlı tutanlarda oluyor işlem sonrası gönderen hastanede oluyor ama max hastane süren 2 saat gibi düşen endişe etme hiç sıkıntı olmaz
(2 puan) tarafından
Sağolun
0 oy
(295 puan) tarafından
Cnm ben apandisit ameliyatı olmuştum en büyük oğlum o zaman 9 aylıktı eşimle oğlum refakatçi idi hatta oğluma bebek yatağı verdiler yatması için devletti bide yardımcı oldular 
(2 puan) tarafından
Vay be iyimiş sizede geçmiş olsun
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Refakatçi istiyorlar zaten bisey demezler
(2 puan) tarafından
Sağol teşekkür ederim
0 oy
(332 puan) tarafından
Korkma canim islem uzun surmuyor en fazla 1 saat surer oyle agrili sancili bisey degil benim esim de oldu araba surerek eve gitti çıkınca:) senin de oyle geçer Allah kolaylık versin 
(2 puan) tarafından
Oldum canım kabul ettiler sağol
(332 puan) tarafından
Tamam canim gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Berfin Hiranur (1,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 503 göst.
0 oy
3 cevap 65 göst.
31 Temmuz 2023 Aile kategorisinde nurr001 (2,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.

401,533 soru

12,018,735 cevap

36,223 kullanıcı

...