0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (45 puan) tarafından
Ne kadar sürer bu ağrı iğnenin etkisi geçince başladı yine deli ağrı.agri kesici içiyorum yine sızlıyor devam ediyor cidden çok zor ya

10 Cevaplar

+1 oy
(18,550 puan) tarafından
Evet okur cnm 1 2 gün

Ağrı kesici iç geçene kadr')
-Reklam-
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Eğer tadavi düzgün yapilmamişsa dolgusu fazla gelirse ağrı yapar benimde öyle olmuştu ağrısı dayanılmaz 
(45 puan) tarafından
Peki nasıl geçti sonra
(1,212 puan) tarafından
Yapan doktorun yanına gittim dolgusunu azalti
0 oy
(936 puan) tarafından
Düzgün yapilmzsa olur ağrı canm ben yaptrdim Cook şükür bı sknti yasamadm
0 oy
(7,717 puan) tarafından
Bana ağrı olabilir dedi ama hiç ağrım olmadı. 
0 oy
(519 puan) tarafından
Doktor bana sızı olur tatlı tuzlu sıcak soğuk yeme içme dedi 1 2 gün ama olmadı 
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Agirmamasi lazım iğnenin acısı kalır belki hafif ağrı olur ama bir kaç saate geçmesi gerek yani
0 oy
(796 puan) tarafından
Ben de iki gün önce dişimi hem kanal tedavisi hemde dolgu yaptırdım sadece en arka dis olduğu için dilim ve yanağım yaparken yara ve tahriş olmuş dişim ilk gün ağrıyordu ama bugün agrimiyor sadece yanağım yara olmuş oralar ağrıyor 
(45 puan) tarafından
Benim de arka disimdi o yüzden biraz ağrıyor ilk ağrısı kadar yok şu anda hafifledi ama zonkluyor resmen
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ben özelde yaptırmıştım ağrı olabilir 3 güne kadar olursa ağrı kesici iç dedi ama hiç gerek duymadım içmedim ama et falan yiyince araya kaçıyor ya onu çıkarmak işkence çıkaramazsam da ağrı yapıyor arada
0 oy
tarafından
Düzgün yapılmış kanal tedavisinde ağrı olmaz, olan ağrı da uyuşukluk geçtikten sonra iğneyi vurduğu yerin sızısıdır. Yoksa eskisi gibi bir ağrı ancak yanlış veya eksik yapıldıysa olur.
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Benim eşimde öyle oldu ilk 3 gün normal diye düşündü geçmeyince doktora tekrar gitti kanal yapılan değil arkadasındaki dişte sıkıntı olmuş.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Alininannesssi (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
6 cevap 89 göst.

404,896 soru

12,129,301 cevap