+1 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
Cuma günü sezeryan doğum yaptım 3 yaşında da kızım var  kıskanmasın diye eşim kızımın çok istediği birşeyi aldı bak bunu sana kardeşin getirdi diye verdik o kadar sevindi ki çok sevdi kardeşini başta çok iyiydi benimsedi hiç kıskanmamıştı kardeşini ama pazar günü ablamlar geldi ablamın 12 yaşındaki oğlu kızıma artık onu sevecekler seni sevmeyecekler demiş o saattir kızım kıskançlık krizine girdi ne yaptım ne dediysem olmuyo kardeşini 1 dakka rahat bırakmıyo sabah tuvalete girdim insan ne kadar durur tuvalette ben girip çıkana kadar kardeşini beşikten almış koltuğa koymuş ağzını burnunu kapatıyo bişey deyincede çığlık çığlığa ağlıyo tabi kardeşinşde uyandırıyo ikisi birlikte susturamıyorumda bugün en son üçümüz birlikte ağladık :) haliyle bende artık 1 dakika yanlız bırakamıyorum günde 50 tane kahve içen ben şu saat olmuş suyu koyupta kahve bile yapamadım çocukları yanlız bırakıp bu kıskançlığa çözüm bulana kadar da böyle olacak sanırım evde kahve bile lüks oldu benim için Allah'ını seven üstüme bi fincan kahve atsın :)  şaka bi yana 17 yaşında oğlum var 3 te okuldan gelecek 4 gözle onu bekliyorum küçük çocukla ikinci yada üçüncü bebeği olan arkadaşlar nasıl bi çözüm buldunuz fikirlerinize ihtiyacı im var 

8 Cevaplar

+1 oy
(18,548 puan) tarafından
Oooo Allah yardımcın olsun cnm

Malaesf zamanla geçecek 

Ama sen hep sevdir kardeşini 

Baka buyucek oyun oynacaksiniz

Sen ondan su isteyeceksin sana getirecek 

Beraber dışarı çıkacaksınız falan de
(2,962 puan) tarafından
Yaaa kizz canım yaa sen nerdesin hangi şehirdesin

İçim acıdı kız Allah seni napmasin keşke yakın olsan vallah gelip yaparım
(18,548 puan) tarafından
Asko msj attım sana don bana:)
Sv tht ayenn cnm gelmesinler simdikik
(356 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun içmiş kadar oldum denizlideyim ben
(356 puan) tarafından
Duru mesaj gelmemiş ama
(18,548 puan) tarafından
Ben lapluse attım cnm msji:)
-Reklam-
0 oy
(2,110 puan) tarafından

Allah kolaylık versin. Yakınımdaki bebeli annelere nefes aldırmaya çalışıyorum yakın olsak yapardım kahveni kız :) ana kucağıyla sürekli yanında taşısan iyi olabilir sanki. 

(356 puan) tarafından
Sağol canım benim Allah razı olsun ana kucağım yok eşime dedim bugün alacak inşallah
(710 puan) tarafından
Direk puset al canim yeminle elin ayagin oluyor puset resmen ben hep oyle yaptim mutfak vs gidince aldim gittim
(356 puan) tarafından
Kız pusetim var :) ama bu benim aklıma gelmedi ki honi var mı honi takayım kafama :)
(2,110 puan) tarafından
Evett pusette aynı işi görüyor zaten
(356 puan) tarafından
Bende kafa kalmadı ki puset aklıma bile gelmedi valla hay Allah razı olsun sizlerden
0 oy
(487 puan) tarafından
Cnm benim 3 oğlum var birbirini kiskanirlar ama asla da zarar gelsin istemezler öle de bağlılar büyütürken ne zorlandım eşim imam evde oluyor yardımcı olur fakat iki dakka arkamızi dönsek hop birbirilerine oyuncak fırlatma kucaklama sallama herşey rabbim yardımcın olsun 
(356 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin inşallah biz iyiydik aslında da ablamın oğlan o gün defalarca hep onu sevecekler seni sevmeyecekler deyince haliyle kızımda öyle olacak zannediyo
0 oy
(1,778 puan) tarafından

Ben önce başlığa cevap vereyim 

Gel de bana sor.

4 çocuk ikizler 15 aylık:pouty:

Sana gelince  yeğenin 12 yaşında çok küçük değil bence. Keşke öyle demeseydi.

Daha çok erken biraz zamana ihtiyacınız var zamanla alışır 

(356 puan) tarafından
Gel canım sarılalım Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah
Evet küçük değil ama ablamdan kaynaklı hep kendiside patavatsız haliyle annede ne pişiyosa çocuğada o düşüyo anneme demiş bugün akşam gitcez diye sakın gelmesinler dedim önce çocuklarına nasıl konuşulması gerektiğini öğretsin dedim küsmüş dedim küserse küssün bütün bunları geçtim sezeryanlıyım eniştemin yanında mecbur oturmak zorunda kalıyorum oda ağrım çok oluyo ama ablam bunu düşünemiyo
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Yeğenin tam dayaklıkmis: D 

Zamanla alışır merak etme yalnız bırakma 
(356 puan) tarafından
Aynen öyle canım anneme diyomuş ki bu gün akşam gitcez sakın gelmesinler önce çocuklarına nasıl konuşulması gerektiğini öğretsin dedim küsmüş dedim küserse küssün bütün bunları geçtim sezeryanlıyım eniştemin yanında mecbur oturmak zorunda kalıyorum oda ağrım çok oluyo ama ablam bunu düşünemiyo
(6,086 puan) tarafından
Aynen . emziriyorsan sıkıntı oluyor erkekli evde.
(356 puan) tarafından
Emziriyorum canım hadi onu mutfağa yatak odasında yapıyorum ama sürekli oturunca canım yanıyo
(6,086 puan) tarafından
Aynen 2 kere sezeryan oldum biliyorum. Merak etme geçer bugünlerde. Zaman lazım
(356 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(7,449 puan) tarafından
Ana kız sen kaç yaşındasın ergen oğlun var maşallah 
(356 puan) tarafından
37 canım son numaram sürpriz oldu spiralle hamile kaldım ama doğumda kökten çözdüm tüplerimi bağlattım :)
0 oy
(424 puan) tarafından
Malesef eşinizin yaptığı şey pedagogların tavsiye etmediği yapay davranışlar arasında, 3 yaşındaki çocuk o bebeğin onu getiremeyeceğini anlayabilir, benim de çocuklarımın arası inşallah 2 yaş 2 ay gibi bir süre olacak, ama bebeğin ihtiyaçlarını bize ihtiyacı olduğunu hepsini kızımla birlikte konusup beraber ihtiyaçlarını giderip beraber sevmeyi düşünüyorum, umarım işe yarar 
(356 puan) tarafından
Sizce ben bu söylediklerinizi yapmıyormuyumdur acaba  kaldıki eşimin davranışı çokta güzel işe yaramıştı taki birileri çocuğumu kışkırtana kadar birde o kadar sorunun içinde işe yarayan tek şeye mi takıldınız çok bilgili bi annesiniz anlaşılan ama doğumdan sonra düşünülenle yapılan aynı olmuyor maalesef şimdiden söyleyeyim de tedbirinizi alın
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Bence ablanın çocuğu bidaha gelsin ve tekrar iyi yönde konuşsun birde sen WC ye giderken küçük çocuğun üzerinden kilitle diğeri giremesin nolur nolmaz düşürür 
(356 puan) tarafından
Yok canım ablamın çocuğuyla daha yan yana getirmem uzun bir süre çünki ailecek böyle şeylerden çocukları ağlatıp gülmekten zevk alırlar ablamda eniştemde haliyle çocuklar da onları örnek alıyo inadına aynı şeye diretirler hatta bugün akşam gitcez demiş anneme sakın gelmesinler önce çocuklarına nasıl konuşulması gerektiğini öğretsin ondan sonra gelsinler dedim küsmüş dedim küserse küssün bütün bunları geçtim sezeryanlıyım eniştemin yanında mecbur oturmak zorunda kalıyorum oda ağrım çok oluyo ama ablam bunu düşünemiyo kapı kitlemeye gelince büyükte daha fazla etki yaratmaz mı onu benden saklıyo diye düşünüp daha fazla hırçınlaşabilir var çünki kızımda o potansiyel

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 593 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 760 göst.
28 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 338 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.