0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,058 puan) tarafından
Annem babami kaybettim esim asker suan aile goturulmeyen yerde gorev yapmakta 

Ben anamin babamin evinde kaliyorum memleketye anama vabama yurt olmamus ev cok canimi acitiyo bu ev aldik 9 ay sonra babm 3 sene sonra anam oldu hep cenaze gordu 30 yildir ayni semtteyiz ama guzel komsularimiz ya tasindi yada onlarda hayatini kaybetti geriye yabanci ve sevmedigim insanlar kaldi 

Zaten kimsesizim bide bu durumda sarsiyo beni 1.kat ev  bazen diyorm bu evi satip biraz daha uzak bi semtte yada baska guzel sehirde mi ev alsam 

Bu seferde anam babam bu ev icin cok emek verdi hiyanet mi etmis olurum diye dusunuyprm hatiralarina 

Bi yandan da burada yasamak zor.geliyo kardesim var 1 tane o bana birakti sat dersen satalim yada ne bileyim kalsin diyo bana birakmis durumda size de sormak istedm

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiraya verme şansın yokmu.  
(3,058 puan) tarafından
Valla kiraciyla ugrasacak bi insan degilim ev yeni dolaba zarar verseler en az 60 bin kardesim kiraya kesinlikle karsi bos kalsin kirada durmasin biz ugrasamayiz naif sessiz insanlariz
tarafından
O zman satmaya gönlün nasıl elverecek. Dursun en iyisi
(3,058 puan) tarafından
1.kat olmasi da yalnz yasadigim icin sorun
-Reklam-
0 oy
(15,854 puan) tarafından
Iyi anilari yoksa ve size kendinizi iyi hissettirmiyorsa satin. Ben eşyalarin ve mekanlarinda enerjisine inaniyorum. Bazi evler insana huzursuzluk ve mutsuzluk veriyor. 
(3,058 puan) tarafından
Evi muteqhide verdik ayni mekan ama o ev sokulup yikildi ya hersey kotulesti yani yeni evimizde dugun bayrqm olmadi cenaze evi oldu
Bir tek guzel olarak dogumuma annemin yanindaydim tek o
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Ayy bilmiyorum şimdi kendimi senin yerine koydum satamam zor ve emekle alındıysa ne bıleyım yadigar gibi birşey satamazdım heralde ya
(3,058 puan) tarafından
Cenaze evi oldu hep anamin babamin icind3 olmadigi icin canimi yakiyo
(1,445 puan) tarafından
Tabii ki de Doğrudur haklısın Canım ben şu an seni anlayamadığım için bu şekilde konuşuyorum senin kararın kardeşinin kararı tabii ki de ben ruhlarını Yaşasın diye Sonra satınca pişman olma diye Bir de ailen de orada kalmış Ya en azından bir anıları vardır taze kalsın diye sen de onları bazen hatırla diye söylüyorum ailem buradaydı dersin hepsi kötü anıysa ve kalamadılarsa sat gitsin yani
(3,058 puan) tarafından
Bizim eski ahsap evimiz vardi cok zorlik yasadilar ama hzuurluyduk para biriktirdiler mutehade verdiler arsasi yalnz bize ait degildi musterekti
Evimiz yikildi evimizin buyukleri de rrsmen yikildi biri icinde 8 ay yasayabildi dgeri 3 sene
Inanin cigerime batiyo eminim tasinsam da bu aci topragin icine girmeden cigerimden cikmaz
0 oy
(1,393 puan) tarafından
yani kötü anilarin varmis nedwn ihanet olsun ki sonucta sizin icin birikim yapmislar nasl mutlu olursan oyle yap 
(3,058 puan) tarafından
Komsulari da sevmiyorm ayrica bu semtte annemin cok guzel anilarm var fakat yenisi eklenmeyecrgini bilerrk ayni sokak6an esnaftan alisveris yapmak cok canimi yakiyo
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Canım ev sizin nasıl olsa. Eğer satmayacaksanız camlara korkuluk taktirabilirsin. Ben annemin vefat ettiği semte bile gidemiyorum. Tayinimiz çıktı İstanbul'a geldik  annemle olan anilarimizin olduğu yere çok uzak yerden ev tuttum. Zamanla geçecek insan her şeye alışıyor canım .
(3,058 puan) tarafından
Suan korkuluk taktieacak gucumuz yok malesf
0 oy
(6,682 puan) tarafından
O ev sana iyi gelmiyor taşının bence
(3,058 puan) tarafından
Gercektn iyi gwlmiyo suan sehir bile iyi gelmiyo
(1,005 puan) tarafından
Hangi şehir cnm
(3,058 puan) tarafından
Sivas cnm

İlgili sorular