+3 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Kızlar gerçekten artık tahammül edemiyorum yok çocuk asla durmuyor susmuyor kaç tane doktora gittik namAZ son vakte kalıyor anca kılıyorum emzik tutsun istiyorum en baştan beri verdim ama canı istemeyince tutmuyor bu arada avent nuk denedim başka ne alsam tutar lütfen çok çaresizim 

29 Cevaplar

+1 oy
(13,050 puan) tarafından
Emiyorsa emziğe bebek çok yanaşmıyor canım. Bibs dene yine istersen 
(1,633 puan) tarafından
Evet canım emiyor deniycem son çare
-Reklam-
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Yok mu ya bı umut vercek olan
(5,991 puan) tarafından
on aylik olana kadar bekledim. bir umit surekli denedim. :)en az 4 ceyrek altin alacak kadar birton emzik denedim her marka her moden en dandiginden en kalitelisine kadar. heryorlu denedim vocugun yanagini bi matkapla delip vidayla sabtlemedigim kaldi denemedigm. olmadi. cogunu attim.biseyleri alip agzina sokarken yanlislikle eline emzigi alip yanlislikla da olsa emer diye umit ettim. 1 bucuk yasa kadar da oyincaklarin arasinda 15 20 adet emzik brakti
  oyuncaklariyla karisik duruyordu yerlerde suruniyor ama mikropu umrumda bile degil zaten her buldugunu yalio agzina sokuo bari emzik yanlisliklada olsa emer diye dusundum onu da beceremedi. zaten ilk iki sene onemli. sonra emmese de olur. dedim  oyuncaklaridan ayirip kalan 15 yirmi adet emzigi de attim. hala bikac emzik kalmis oyuncaklarda . bazen gordukce atiyorum.:)
(1,633 puan) tarafından
Olmadı mı olmuyor diyorsun
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Bende bekleyin surda benimkide 34 günlük oldu tutmaadi sonra tutarmi bilmem
(1,633 puan) tarafından
Valla yok beş aydır sırtım belim koptu yalvarıyorum ki Allahim tutsun azıcık ağlamasın bı çocuk hep ağlar mı ya kimseyi de kinamadim ilk çocuğumda böyleydi biri bana beddua mi etti ne
(11,371 puan) tarafından
4 aya yakın tuttu benimkş
0 oy
(883 puan) tarafından
4. ayda alıştırdık. 2 buçuk ay yoğun bakımda kaldılar. eve gelince aslında emzik vermek istememiştim. ama emcem ama ağzıma süt gelmesin diye feryat figan ağlıyorlardı o yüzden 4. ayda zorla alıştırdık. başlarda emziği de tutmak istemediler hatta ben asla tutmayacaklar diyordum. bi akrabamız emzikten süt gelmediğini ispatlarsan tutacak bak her bebek tutar dedi. gerçekten de biraz zorlayınca 2, 3 günde alıştılar. 

şimdi de keşke bıraksalar diyorum ama çevremdekiler acelesi yok biraz daha emsinler diyor.
(1,633 puan) tarafından
Yok valla bana da dua edin alışsın nolur bıraksın filan istemiyorum yeter ki azıcık dinleneyim hiç susmuyor
(883 puan) tarafından
değişik markalar dene bazen marka ayırıyorlar. damaklı damaksız sert yumuşak onlar hep etken. ve uykusu gelince emziği zorla ağzında tutarak uyutmaya çalış önce uykuyla alıştı benimkiler. ve tommee tippe seviyorlar avent vermek istedim kabul etmediler avent emzikler öyle evde boş boş duruyor. wee marka olanları çoktan kaldırdım bile onu da beğenmediler.
(1,633 puan) tarafından
Bide onu deniyim olmazsa
0 oy
(7,465 puan) tarafından
Ana sütüne bandirip verin diyorlar. 

Bnmkide tutmadı 5.5 aylık suan . İdare ediyorum napim . 
(1,633 puan) tarafından
Batırdım yine tutmadı tadı gidince bırakıyor
(7,465 puan) tarafından
Aynen bnde öyle yaptım.  Vazgeçtim.
(7,465 puan) tarafından
Niye susmuyor durmuyor. Muayene ertirdinizmi başka sıkıntısı olmasın
(1,633 puan) tarafından
Kaç doktora gittim ya doktorlarda bı problem var çünkü gaz diyip yolluyorlar ama kucakta bile susmuyor
(7,465 puan) tarafından
Ağzında yara olabilirmi.  Makat çatlağı olabilirmi. Gaz biterdi şimdiye kadar.
0 oy
(109 puan) tarafından
Benim kızım da 5 aylıkken aldı ilk defa. dişleri kaşınıyor diye çiğniyor emmeyi bilmiyor 
(1,633 puan) tarafından
Tutmasını çok istiyorum
0 oy
(4,097 puan) tarafından

3. Ayda tuttu 4. Ayda geri bıraktı :D 

0 oy
(317 puan) tarafından
Valla inşallah tuttar canım..ben bu konuda sana ancak umutsuzluk veririm..benim iki çocuğumda tutmadı .ama dene emzik çeşitlerini inşallah alır.
(1,633 puan) tarafından
İnşaallah canım ya
0 oy
(1,038 puan) tarafından
1 yasina kadar tutsun diye elimden geleni yaptim ama olmadi 1 bucuk yaşında falan çok tek tük sekilde dişleri kasindigi icin agzina alip jsirmaya basladi odur budur arada alir isirmak icin cok emzirmeyi de biraktiktan sonra cok cok nadir uykuya geçişte kullaniyor damakli herhangi bi emzigi tutuyor benim kızım emmiyor ısırıyor 

Yani olabiliyor farklı nedenlerden dolayı 
0 oy
tarafından
Ayına uygun al emziği çok kucuj yada büyük olmasin tatlı bişey sür ucuna benim oğlum 4 aylık tutu bir buçuk yaşında da bıraktı mamini yi yani emzigi :))
(1,633 puan) tarafından
Yaaa nolur benimki de tutsun
0 oy
(467 puan) tarafından
Benim 3 çocuğum da diş döneminde tuttular
0 oy
(301 puan) tarafından
Benim ki 3 ay sonra tutmustu
(1,633 puan) tarafından
İnşaallah ya
0 oy
(573 puan) tarafından
Uyurken verin emmeyi bırakınca ağzına sokun farketmeden
0 oy
(268 puan) tarafından
Ben kızıma alıştıramamıştım her çeşit emzik almıştım olmamıştı ama emziğin içine şırıngayla süt çekip koyarsan alabilir belki geçen öyle bi video izlemiştim 
(1,633 puan) tarafından
Ayy deniyim valla son çare
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Tutmicaksa tutmuyor canim evde 7 tane emzik var hic birini tutmadi 
0 oy
(234 puan) tarafından
emzik tutunca düzelecek mi sanıyorsunuz . ah ah... keşke öyle olsa
(1,633 puan) tarafından
Yaaa sende vur dedik öldürdün be bacım
(234 puan) tarafından
gerçeklerle yüzleşmeniz lazım üzgünüm:( durmayan bebek durmaz duran bebek durur kaide bu. biraz büyüyünce düzene girecek sabırla olun sadece
0 oy
(1,321 puan) tarafından

4 aylıkken  emziğe alıştı , tüm markaları denemiştim ama e bebek in avent benzeri modelini emdi. 1.5 yaşında bıraktı 2 yaşında geri aldı falan derken 4 yaşında aldım attım artık oyun haline gelmişti. Zorla emzik verdik zorla bıraktırdık :)

(1,633 puan) tarafından
Ahh annelik
0 oy
(59 puan) tarafından
Ben 20 günlük olunca verdim

Ama benim oğlum damaklı emmedi. Ne yaptıysam. Yuvarlak başlı olanı tuttu. Denedinizmi bilmiyorum.
(1,633 puan) tarafından
Bibs mi canım
(59 puan) tarafından
Benim aldığım wee baby idi
0 oy
(687 puan) tarafından
Kızım şuan 4 yaşında ve emzikli bıraktırsmıyorım bir bucuk yasında teyzemin kızı zorla alıştırdı çok aglayan bebek oldugu için şimdide bıraktıramıyoruz
(1,633 puan) tarafından
Aman bırak emsin onlar iyi olsun derken kendimiz perişan oluyoruz bence ağlayan bebeğe şart
(687 puan) tarafından
Kızım dogdugundan buyana aglıyor artık huy edindi özellikle dolmuşa bindiğimde inan ki yarı yolda inerdim çok aglardı teyzemin kızı alıştırdı dügün vardı ona bıraktım sürekli şimdi emzigi bıraktıramıyoruz
0 oy
(34 puan) tarafından
Evet benim bebeğim 2. Ayın sonunda tuttu çok şükür her gece ağlaması beni krize soktu bugün kızım emziği dişiyle koparmış azıcık havası yok öyle tuttu

Üstüne süt damlattim ağzına verdim getirdi bugurdu ama sonunda tuttu çok şükür asla pes etme her fırsatta ver ağzına açken mecbur tutuyor dene derim acıkınca direk emzirme emziğe süt damlatıp ağzına ver inşallah tutar canım benim 2 haftadır kafam çok rahat❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 113 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,965 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 97 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 90 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,188 göst.
2 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Esraa5858 (18 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,437 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...