0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hangisinde nasıl zorluklar çektiğinizi detaylı yazar mısınız?

Normalde başkalarının doğum hikayesini dinlemeyi doğru bulmam, insan ister istemez etkileniyor. Ancak bir laf var ya, "İlkinde ne olacağını bilmediğim için korkuyordum, ikincisinde ne olacağını bildiğim için korkuyorum." Diye. Ben de bunu merak ediyorum.

Yorum yapan yapmayan herkese şimdiden teşekkür ederim, cevap veremezsem kusura bakmayın. Hasta hasta ev işiyle meşgul olacağım.

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sezeryanliyim ben 

Bı tık daha zordu ikinciisi
-Reklam-
0 oy
(20,637 puan) tarafından
Keşke sormasan etkilenirsin zorlanırsın be canım
0 oy
(6,879 puan) tarafından
Benim ilki ölüm 2. Çok kolaydı .
0 oy
tarafından
Bnde aynu korkuylaym şurada bekleyeyim 
0 oy
(15,856 puan) tarafından
Ilki çok kolay olmuştu benimkinin. Ikinciside bir o kadar zor oldu. Ikiside normal doğumdu. Gerçi bende ikincinin pozisyonundan dolayi zor olacağini biliyorduk zaten ama yinede sezeryan istemedim çünkü sezeryandan korkuyordum. Bebeğin pozisyonunda sıkıntı yoksa belki seninki kolay olur. 
0 oy
(14,748 puan) tarafından

Diğer posta yazmıştım sana da yazayım :)

1 çocuk epidural ile doğum yaptım 2. De lstemedşm sancı sürecini çok güzel yönettim 100 lere çıkmış aşırı ağrı hissetmedim ama doğum anı geldi açılmam güzel oldu  3.5 kilo beklenen bebek 4.100 gram ve boynunda kordonla doğdu kordon dolanmasaydı daha kolay olurdu  ☺️ Şuan 2 yaşında :)

0 oy
(4,121 puan) tarafından
Benim iki haftaya doğum olur heralde. Olduğunda yazarım:D
0 oy
(1,961 puan) tarafından
Detaylı yazmicam bacım. İlk doğum Allah düşmanıma vermesin. G.tüme kadar yırtıldım. Suni sancı aldım 

2.      2 saatte doğum oldu çok güzeldi suni sancısız

3. Yine suni sancı biraz zorladı
0 oy
(277 puan) tarafından
İlki de çok zor değildi ama ikinci çok kolay oldu.
0 oy
(67 puan) tarafından
Ben ikincisinde zorlandım gaz sancısı çok zorladı beni ve dikişlerim geç iyileşti öyle ilk kalkış falan beni zorlamadı ama bilmiyorum hep sızladı üç ay oldu halen sol tarafımda yatınca kaynıyor böyle sızlar benim rahmin incelmisti bir de ondan da olabilir mi acaba diye düşünüyorum 
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Benm ilk doğumum normaldi bilemiyordum çok tecrubesizdim vede öyle ebe hemsireler vardı şansıma berbat kötü geçti 

Şuan bilenler ikinci kolay oluyor diyorlar ama bazıları da ikinci zor oluyor diyor bende daha çok korkuyorum eğer son ayda olursa doktorda kabul etse sezeryan isteyecem
0 oy
(7,086 puan) tarafından
Normal doğum yaptım ilkine göre sancı olarak daha kolaydı 
0 oy
(14,898 puan) tarafından
ayyy cok korkmustum var ya bende stres stres ama cok sukur o kadar kolay oldu kiiii. 

kizimda 16 saat cektim. su gelisi gitmistim. ac susuz cok zor olmustu ama dogurmasi kolaydi. 

oglumda 39.6 da sabah 6 da sancim basladi tabi hemen gitmedim aksam 7.30 da ciktim evden kizimi biraktik artik dayanamadim ve ikinma istegi geliyordu hemen biraktik hastane derken 1 saat gecmis 8.30 da acilden girdim kostur kostur beni goturduler 8.55 de dogurdum odaya aldilar o kadar kolay oldu ki gittigimde aciklik 8cm olmus bile :))
0 oy
(29,416 puan) tarafından

Her vücut farklı beynine neyi gönderirsen vücut ona göre tepki verir rahat olup hayırlısıni isteyip bekleyip yaşayınca anliyorsn kıyaslama yapmak doğru olmaz

0 oy
(1,468 puan) tarafından
Benim iki doğumda suniyle başlatıldı. İlk doğumda sancı sürecim zordu ama ikinci de sancıları güzel yönetim. Doğum anı ikinci de daha zordu benim için çünkü ıkınma hissi gitti kuru kuru bağırdım o da benim hatamla oldu. İnşallah kolay olur seninde hiç korkma 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde sarenn (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 214 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,553 soru

12,389,136 cevap

43,702 kullanıcı

Kategoriler

...