+2 oy
4,126 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından
Sorum yukarıda kızlar 

19 Cevaplar

+1 oy
(2,412 puan) tarafından
35 gün yazmışsınız ya o kadar ayrı kalacak ne yaşadınız? 
(34 puan) tarafından
Laf, söz başka bir şey yok canım
(2,412 puan) tarafından
Bence öncelikle bunu bırakmalısınız canım. Ortada bir şey yoksa her şey düzelir. Bizim karşılıklı hatalarımız oldu ama çok şükür eskisinden de güzeliz. Kötü yorumlara bakıp umutsuz olma herkesin kişiliği farklı. Biz sorun olsa da ayrı kalmamaya karar verdik. Uzsklaştıkça soğunur
(34 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım hayırlısı olsun
-Reklam-
+1 oy
(523 puan) tarafından
Görümcem 5 gün ayrı kaldılar hiç yoktan sebeple tartışır lar dı evine gitti büyükler araya girdi konuşuldu bir araya gelindi fakat 2 ay sürdü yine aynı tartışmalar yaşandı ayrıldılar bir yıl kendilerini yiprattilar şimdi ikisi de farklı kişiler ile evli görümcem mutlu çocuğu oldu 
(34 puan) tarafından
Çocuğu yoktu o zaman öncekinden
(523 puan) tarafından
Yoktu
+1 oy
(20,282 puan) tarafından
Ben varım boşanma aşamasına geldik en sonunda bitirme kararı almıştım hasta babası illede gelinim gelsin demişti yatalak kanserdi gittim kızım seni çok seviyorum hata benim oğlumda bi kere daha yuvana dön eğer olmazsa söz bidaha gel demem dedi sorunda eşimin kıskançlığıydı o oldu daha sorun yok şükürr 
(1,362 puan) tarafından
Valla benimkilerde öyle aynı model bebeklerim var kapıyı çıkıp gidemem her kizdimda korkarlar o psikoljiye sokmak istemedim için çok kızınca lavaboya gidip suyu açıp aglarm içim rahatlar
(34 puan) tarafından
Benimde asla o kadına hakkım helal değil son nefesime kadar da olsa yine Helal etmem benim gözümde oğlunu pohpohlayip parasını yemeye çalışan bir kadın
(20,282 puan) tarafından
Allah hiç bir zerresini unutmaz sen hiç üzülme ah alanın mutlu olduğu görülmedi benim bi kaynana değil eltimde var hakkımı ölse bile helal etmiycem muskacı büyücü eşim bugün bile büyü yapanların ne hale geleceğini videosunu atmış etkisinden kurtulamadık yuvamızı yıkacaklardı şimdi Rabbim maddi manevi hepsinden üstün hale getirdi çok şükür
(34 puan) tarafından
İnşallah bende çocuğum için düzelir diyorum
(20,282 puan) tarafından
Dua et bol bol
0 oy
(2,541 puan) tarafından
Ben döndüm geçen yıl hemde ailesi yüzünden şimdi çok şükür beraberiz yeri geliyo elbet kavga oluyor anlaşmazlık oluyor ama arada aşk sevgi oldu mu hallolur ama tabi boşanma sebebi ne olduğuna bağlı 
(34 puan) tarafından
Öyle aldatma, şiddet vs yok sadece ceviz kabuğunu doldurmayan şeyler peki ne kadar süre ayrı kaldınız ilk defa mi tartışınız
(2,541 puan) tarafından
3 4 gün falan ailesi yüzünden kavga etmiştik onların fitnesi yuzunden aldım eşyamı anama gittim o kadar büyük ilk olmuştu inşaallah son da olur
(34 puan) tarafından
Amin canım ama bizim ki 5 senede 7-8 oldu galiba en kısası 3 gün en uzun 35 gün ayrı kaldık
(2,541 puan) tarafından
Anladım canım şükür bizim bı kere oldu tekrarını yaşatmasın inşallah rabbim
(34 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,614 puan) tarafından
Bizde eşimle boşanma aşamasına kadar geldik hemde bir çok kez daha 2 yıllık evliyiz düşün, arada anlaşmazlıklar kırgınlıklar oluyor ama iyiyiz şuan çok şükür ❤️
(34 puan) tarafından
Kaç kez ayrı kaldınız dava açıldı mi aileler dahil oldu mu?
(1,614 puan) tarafından
Bir kez 1 hafta kadar ayrı kaldık ,Boşanma davası açılmadı,aileler bir çok kez araya girdi,ama keşke onlara duyurmasaydik eşim sağolsun hep annemi arardı:/ şimdi pişmanım keşke öyle olmasaydı
(34 puan) tarafından
Anladım canım rabbim bir daha yaşatmasın
(1,614 puan) tarafından
Amin canım.Evlilik bazen güç gösterisine dönebiliyor,iki tarafta kendini ispatlamaya çalışır,heleki inatlaşma olayı evliliğin düşmanı diyebilirim.Onemli olan her iki tarafın da çatışma esnasında empati kurabilmesi düzgün bir şekilde birbirini dinlemesi.Hakkinizda hayırlısı olsun canım❤️
(34 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(390 puan) tarafından
Kesinlikle mutlu olunmuyo 1 kere olduğu zaman sürekli oluyo 
(34 puan) tarafından
Benim oğlum 3 buçuk yaşında
(390 puan) tarafından
Sana verir mahkeme
(34 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
(390 puan) tarafından
Küçük olduğu için sana verirler merak etme canim
(34 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(2,994 puan) tarafından
Aman ne bileyim ki cnm imtihan iste iyi erkekte cok az 

Esiimin ailes8 yuzunden birbirimize nefret noktasina geldik buyude yapiyolar 

Zaten suan is nedeniyle ayriyiz benim icimden onca kirginl8gin ardindan guzel tek kelime etmek gelmiyo 

Yanyna gelince nasil oluruz bilmiyorm
(34 puan) tarafından
Onlara karşı çokça kuran oku dua et rabbim esirgesin
(2,994 puan) tarafından
Inan belki buyudendir tabi yasadiklarimizinda katkisi var da esim ariyo ya kisa kesiyprm uzun uzadi konusasim gelmiyo icimden
(34 puan) tarafından
Şu an barıştıniz mı peki
(2,994 puan) tarafından
Bariisigiz ama sevmiyoruz birbirimizi zorunlulik bizimkisi zaten isinden dolayi da ynyana degiliz
(34 puan) tarafından
Evlatların yanındaysa cennet senin için orasıdır unutma
0 oy
(1,427 puan) tarafından
Denenmiş mi Deneme olmuyor cnmm
(34 puan) tarafından
Kısmet ten ötesi yok
(1,427 puan) tarafından
Öyle tabiki ama iyi düşün karar ver üzülme yeterki
(34 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(839 puan) tarafından
Bende çok küs gittim ama bendende kaynaklıydı alışmıştım her kavgada çekip gitmeye son iki gidişinin biri 1 ay sürdü ben dava açmıştım anlaşmalıya yanaşmadı çekişmeli açtim ama sonra çift terapistine gidelim dedi oğlumuz vardı gittik sonra 5 6 ay çok iyi gitti derken gene bir ayrılık oldu ama hiç büyük bir olayımız olmadı hep eften püften sebeplerle kavga büyüyor bende evi terk ediyordum son ayrılık 2 ay sürdü dava açmadım gene barıştık hamd olsun  1.5 yıl oldu herşey çok daha güzel ben kendimi değiştirdim eşim kendini değiştirdi ha tartışmalar anlaşmazlıklar gene oluyor ama olgunlaştık sanırım artık büyütmüyoruz uzatmıyoruz 2. Bebeyi bile yaptık inşallah hep böyle güzel gider Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inşallah çok zor iyiye gidebilmesi için karşılıklı değişim gerekiyor 
(34 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim sen bir nebze olsun içime su serpttin
0 oy
(13,373 puan) tarafından
Benim 3 kere falan oldu gittim geldim ama en son gittiğimde artık kafaya koymuştum bosanacaktim kızıma oda yapmaya bile başlamıştım ertesi gün dilekçe vermeyi düşünüyordum.

Babası amcası yengesi çıkmış gelmis söyle böyle işte epey konuşuldu her şeyi bir bir söyledim kararlı olduğumu istemediğimi gibi gibi. Kızım küçük o an babama gidelim diye ağlamasıyla bu son diyerek geldim ki zaten annem de bi daha olursa bu sefer kesin biter diyerek yolladı çok şükür şuan iyiyiz.

Sorunumuz da sadece sürekli çalışması bi sohbet muhabbetimiz yok evde bunalıyorum falan diye yani 
(34 puan) tarafından
Aynı sorundan muzdaribiz ilgisizlik
(13,373 puan) tarafından
Yani evet efendim püften bi sebep gibi ama yani diğer türlü de sanki temizlik ve çocuk bakımı ile ilgilenen karın tokluğuna çalışan bi yardımcı gibi hissediyordum ya erkenden uyuyup kalıyor ya elinde hep bi telefon bu duruma kızıyordum
(34 puan) tarafından
Senin hayatın la yaşadığımız durumlar aynı canım düşünceniz bile
(13,373 puan) tarafından
Iste bu da insanı yıpratıyor
0 oy
(52 puan) tarafından
Tami tamına 6 ay ayrı kaldık dava felan açmıştım. 6 ay boyunca hiç konuşmadık sonra bir anda barıştık iyikide barismisim aramız çok şükür güzel.
(34 puan) tarafından
Barismaniz nasıl oldu çocuk var mıydı arada eşyalarını almış mıydın peki
(52 puan) tarafından
Evet bir çocuğumuz vardı eşyaları almamıştım mahkemeyi bekliyordum almak için. Ama bizimki çok imkansızdı ama nasip işte demekki yasiyacagimiz şeyler varmış :)
(34 puan) tarafından
Nasıl imkânsızdı sevmiyorum seni filan dedi mi peki?
(52 puan) tarafından
İki tarafında ağıza alınmicak hakaretleri tabiki oldu hem ben hem o kavga esnasında kırıcı olmayan biri yoktur bence ya ben özellikle onu kiricak şeyler söylerim bu böyle değil midir
(34 puan) tarafından
Bende söyledim hakaret de var ama o tahrik etti
0 oy
(54 puan) tarafından
Akıl vermek.gibi olmasın yuva yapmak zor yıkmak kolay bir daha düşün derim ki çocuğun da varmış şimdi biz bilemeyiz buna kimsede karışamaz en iyisini sen bilirsin bizde de sorunlar oldu ama hiç gitmedim anneme benim düşüncem şu gidersem dönmem yani etten püften evi terk etmek yanlış sorununuz varsa oturup karşılıklı konuşulmalı 
(34 puan) tarafından
Ya eşin gitmeni istediyse ne olacak
(54 puan) tarafından
Sen gitmek isteyince gidersin eşin buna karar veremez
(34 puan) tarafından
Seni bu evde istemiyorum derse istenmediğim yerde dursa miydim
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Çok ucundan döndük. Kavga ettik. Sonra anlaştık ertesi gün anlaşmalı dava açacaktık. Babam öğrendi durumu benim ses halimden. Geldi bizimle konusmaya. Eşime dedi ki kızımdan boşan ama birgün mahallemde kapımda görürsem çok canını yakarım. Hergün kapımda sabahlicaksın hiç o topa girme. Ertesi günü sular duruldu. Şimdi eşim o zaman boşansaydık hayatım kaymıştı diyor. Ama ben aynı sekilde düsünmüyorum. 
(34 puan) tarafından
Erkekler bence daha çok çabuk karar verdiğini için birkaç gün sonra dank ediyor kafaları
(2,945 puan) tarafından
Valla biliyorum huyunu. Sevgiyilen bile ayrılınca kapıdan gitmezdi. Sabaha kadar vızır vızır araba ile dolanırdı. Boşansak gene aynısı olurdu. Ama şunu bilirim ki bir kere kırıldıysa olmuyor. 3 yıl uzar 10 yil uzar ama o iş biter. En başta kesip atmak. Onuda bir coğumuz yapamıyoruz.
(34 puan) tarafından
Helede arada çocuk olunca
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Post sahibi sen bişe anlatmamisin boşanma davası açıldı mı sızın ne kadar zaman oldu ayrı kalali çocuk var mı 
(34 puan) tarafından
Kendim gitmedim tabii ki o gönderdi baba evine
(52 puan) tarafından
Yani bende iki kere gittim ama ben her seferinde kendim terkettim evi o gonderseydi geri donmezdim diye düşünüyorum. Çocuk varmı peki
(34 puan) tarafından
Var canım 3 buçuk yaşında
(6,912 puan) tarafından
Dönmezdim demeyelim herkesin hikayesi devam ediyor sonuç da Büyük konuşmayalım
Post sahibi üzüldüm gerçekten birde bilmem kaçıncı demişsin hakkında hayırlısı olsun
(34 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(50,965 puan) tarafından
arkadasim ayrilip baristi iyi gibi simdi
(34 puan) tarafından
İyi canım şükür bir kere mi oldu peki
0 oy
(350 puan) tarafından
Hayır asla mutlu olunmuyor ilk günlerden daha çok eziyet çekiyor sun bırakıp gitmeyecek zatten diyor 
(34 puan) tarafından
Siz kaç kere ayrıldınız ve ayrı kaldınız mı?
(52 puan) tarafından
Bence bu herkes için böyle değil benim eskisinden 100 bin kat daha güzel bir hayatım var. Artık bırakıp gidemicek değil de . Ne kadar kolay gidebildigimi gördü mesela benim eşim.
0 oy
(210 puan) tarafından
Ben varım boşanma davası açtım 4 ay ayrı kaldık…davadan bir gün önce barıştık iki tane çocuğumuz oldu Allaha şükür mutluyuz 
(34 puan) tarafından
Daha önce tartışmalar oldu mu peki?
0 oy
(21 puan) tarafından
Dava açmadık ama bi 6 ay kadar ayrı kaldık, çok detaya girmeyeceğim,ilk evlendigimizde ailesiyle birlikte oturuyorduk ne olduysa ondan sonra oldu, ev ev üstüne olmazmış onu anladım, abim gelip aldı, boşanmaya kararlıydım eğer ayrı evi kabul etmeseydi, sonra ev tuttu, evimizi kurduk, mesafemizi koruduk, bi kaç ay önce yine boşanma raddesine geldik ama annesinin başının altından çıkmış, konuşunca anlaşıldı durum ( kavga vs etmiyoruz edemiyoruz daha doğrusu, eşim içine atar herşeyi, konuşmaz, sonra da kendi kendine kurar kafasında, bi anda patlar, halbuki her zaman söylerim, bana derdini anlat ki çözelim diye), öyle böyle 4.yılımızı doldurduk, herşey yoluna girer inşallah 
(34 puan) tarafından
Sorunlarımız hemen hemen aynı canım, sorunun başlıca kaynağı kaynanam oda doğru
(21 puan) tarafından
Evin içine 3.bir kişi dahil olmamalı ya,şuan ne onun ailesi karışabilir ne de benim ailem, müsade etmiyorum, eğer birbirinizi seviyosanız oturup karşılıklı konuşun, müsade etmeyin size karışmalarına, eskiden a dan z ye herşeye maydanoz olurdu annesiyle babası, şuan öyle bi sınır koydum ki araya çıtlarını çıkaramıyolar
(34 puan) tarafından
Benim eşim anlatıyor evin içini genellikle dahil ettiren de o idi ben anlatmam hiçbir şekilde aileme veya ailesine
0 oy
(3,892 puan) tarafından
Şahsi bir deneyimim yok ama teyzem bebegi 3 aylıkken yurtdisindan kaçarak geldi tek ceselde boşandı ve 7 sene hiç görüşmedi eniştemle.7 sene sonra barıştilar şuan iki çocukları daha oldu. Büyük 33 ,ortanca 24 küçük 16 yaşında gayette iyi bir evliliği var.Ama söyle bir detay var bildiğim tek örnek bu :))
(34 puan) tarafından
Maşallah canım baya zorlu bir süreç olmuş yıpratıcı
(3,892 puan) tarafından
Öyle teyzem yeni bir hayat kurdu çalışmaya başladı 6 senedir çalışıyordu da sonra tekrar yurt dışına döndü
Eniştemle.Hayatin sunduklarına bazen direnmemek akışa bırakmak gerekiyor kabullenmek sonra yeni bir senaryo başlıyor O yuzden Allah hepimize hayati kolaslastirak deneyimlemeyi nasip etsin.
Düşün 32 sene önce Almanya'dan Malatya 3 aylik bebek ile kaçarak dönüyorsun büyük cesaret ve duruş ornegi.Ama dedem Allah nurlar içinde yatırsın melek gibi bir adamdı hep evlatlarinin arkasında dururdu.
(34 puan) tarafından
İşte kadından bundan dik durmuş

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 642 göst.
6 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Yenianne. (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 113 göst.
2 Aralık 2024 Aile kategorisinde evlatlarim_herseyim (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 769 göst.
0 oy
10 cevap 253 göst.
28 Ekim 2023 Aile kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,218 cevap

36,598 kullanıcı

...