+1 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Görümcem 2 3 günlüğüne kalmaya geldi oğlu çok hırçın dünden bu yana sürekli bağırıyor çocuklarıma vuruyor seslenöedim ama az önce kızımın gögsüne vurdu bi kaç defa bende kızdım görümcem de agladı yanlış mı yaptım acaba

15 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından
Bnce haklısın ama misafir olunca ve bu durumlarda insan ne yapacağını şaşırıyor. Aslında en basta bu sıkıntıları tahmin ederek gelmemesi lazımdı..yerinde olsam eşimle konuşur daha büyük kavgalar çıkmadan gitmesi için konuşmasını soylerdim
(24 puan) tarafından
Kayınvalidemle altlı üstlü oturduğumuz için daha zor söylensem de kayınvalidem nolmuş yani diyor
(54 puan) tarafından
Kavga çıkmasından iyidir. Böyle hatır gönül yapsın hem bı daha gelmez. Bnce o şekilde kavga etseniz daha kötü
-Reklam-
0 oy
(226 puan) tarafından
Kızının gögsüne vurmuş daha ne yapacak. Kendi terbiye veremiyorsa sen kızarsın haliyle. Onluk bir şey olmadıgını ama çocuklarının her şeyden kıyöeyli olduğunu anlat canım
(24 puan) tarafından
Anlatıyorum kızdıpım zamanda zorlarına gidiyor
0 oy
tarafından
Yani senden önce onun müdahale etmesi lazımdı. Kızını tabiki koruyacaksın. Ağlayana kadar  ben mahçup olurdum herhalde çocuğum başkasına zarar verse
(24 puan) tarafından
Asla çocuğuna dur bile demez
tarafından
Çocuğuna dur bile demiyorsa çok iyi yapmışsın benim kızımda yeğenime karşı çok hircin kimseye yapmaz ama ona zarar veren şeyler yapıyor ablam ağzını bile açmaz çünkü ben anında müdahale ederim yeri gelir iki hafta gorusturmem ona zarar verdiğin için cezalisin bu yüzden görmüyorsun diye anlatıyorum biraz sakinliyor
(24 puan) tarafından
Biz geçen gün gittik hörümcemlere aynı çocuk benim oğluma oyuncaklarla oynatmadı bizim bunlar dedi oğlanın ikizi kız da kızıma mutfakta bizim görmez yanımızdan tokat atmış kızım yeni yeni anlatıyor bana vurdu dedi şok oldum
tarafından
Diğeri de çocuk ve kızıma vurmuyor diye ben asla göz yumamam sürekli peşinde geziyorum çok şey denedim güzelce konustum anlattm görmezden geldim karismdim bekledim ama baktım olmuyor müsade etmiyorum diğeri zarar görsün istemiyorum yazık yani kimin çocuğu sorunluysa en çok o temkinli olmali
tarafından
Kesinlikle hepsi çocuk doğruyu yanlışı öğretecek olan annesi. Evet bazısı çok yaramaz dinlemese de her defasında uyarması lazım
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Sen yanlış birşey yapmadın görümcen niye ağlıyor onu anlamadım 
(24 puan) tarafından
Ben oğluna kızdım o da benim çocuklarım çok terbiyesiz diye ağladı
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Ben çocuğumu başka biri dövsün diye doğurmadım sonuçta çocuğuna kendisi terbiye vermesi lazım ağlıyosada gitmicek madem başka yere kalmaya 
(24 puan) tarafından
Kimse kırılmasın diye seslenmiyoruz ama yine olan bize oluyo valla ben çocuğumu sokakta bulmadım
0 oy
(13,517 puan) tarafından
Sende çocuğunu korumak zorundasın ama çocuklar için büyükler alınganlık yapmamalı diye düşünüyorum
(24 puan) tarafından
Ben alınganlık yapmam o da benim çocuğuma kızabilir eğer bi yanlış yaparsa benim olmadığım yerde ama çocuğuna seslenmezse mecburum çocupumu korumaya
0 oy
(6,683 puan) tarafından
Gorumcen çocuğun huyunu biliyorsa aglamamasi lazım.  Tabiki burda olaylar tek taraflı anlatılıyor ama bnm çocuğum öyleyse kalmaya gelmem. Rahat edemem 
(24 puan) tarafından
Tek taraflı anlatmadım aslında kızım 2 yaşında o çocuk 4 yaşında kızım ayağına dokundu diye kızımın göğsüne vurdu bir kaç defa bende kızdım vurma diye olan bu aslında çocuk tüp bebek diye seslenmiyorlar tüp bebekmiş yazıkmış evet belki normal olmadı zorlukşa dünya ya geldi ama bende çocuğumu dünya ya getirene kadar ne zorluklar çektim benim gözümde ister tüp bebek olsun isterse normal bebek olsun hepsi aynı
(6,683 puan) tarafından
Herkes yasadigi sıkıntıyı bilir . Gorumcenin tepki vermemesi lazım aslında.  Bende yaşadım gorumcem kalmaya geliyordu 1 haftalığına sürekli bnm oğluma kiziyodu mizmiz diye.  Keşke gelmeseler madem memnun degiller
(24 puan) tarafından
Keşke
0 oy
(2,744 puan) tarafından
Müdahale etmedi sen ettiysen hiç de ağlamaya hakkı yok . Dövsün mü çocuğunu 
(24 puan) tarafından
Dövmeliydi galiba kimse yoğurduna ekşi demiyor çünkü biz ekşi diyincede böyle oluyo
(2,744 puan) tarafından
Valla gerektiğinde bende ederim bugün parkta kızın biri kardeşini bindiriyor o iniyor kendi biniyor yarım saat bekledim kızım salıncak bekliyor sonra dedim hop dur bakım biz binces yarım saattir seni bekliyorum annesi de telefonla konuşuyor bana bakıyor çocuk böyle ağzını yaya yaya taklit etti beni seni terbiyesiz dedim annesi dönüp de bı şey demedi öyle.bakti yüzüme
(24 puan) tarafından
Bazıları çok cins gerçekten çocuğuna terbiye veremiyorsan gelen tepkileri çekmen lazım
(2,744 puan) tarafından
Parka çıkarma o zaman uyumsuz cocuksa. Benim kz salıncak diye ağlıyor hiç oralı değil kadın
0 oy
(18,991 puan) tarafından
Kendi uyarsaymis o zaman çocuğunu. Kızınca aglayacaksa. 
0 oy
(20,307 puan) tarafından
Yanlış değilde nasıl bi uyardınki ağladı kadın 
(24 puan) tarafından
Hşş vurma kızıma dedim
0 oy
(75 puan) tarafından
Bence onun aglayacagi varmis siz haklısınız 
0 oy
(1,222 puan) tarafından
Annesine niye gtmiyor
(24 puan) tarafından
Üst katımda oturuyor annesi
0 oy
(380 puan) tarafından
Yanlis yapmadin dogru yaptin cocugunu korudun gorumcem aglicana cocuguna onu yaptirmicak misafir gelmis seni cocuna zarar veremez kimse aynisi senin kizin yapsa etmedikleri laf kalmaz kimseye ezdirme cocugunu bosver 
(24 puan) tarafından
Yine de bi üzüntü hissettim nedense
0 oy
(996 puan) tarafından
Bencede haklısın yani kızına vuruyor yani suscanmi yazık deglmi kızına iyi demissn ağlasın bsey olmaz çocuğuna yapmaması gerektiğini anlatsin
0 oy
(795 puan) tarafından
 Çocuğunu uyarmiyorsa ağlamayacak 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
9 cevap 267 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 547 göst.
25 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu