0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (6,016 puan) tarafından
Ya kızımda kullandım da kalıplimi kalipsizmi nasıl bişey bakayım Trendyol dan bakiyorim bez gbiler sanki iyimi oluyor onlar genişliyor sanki sonradan kaliplida göğüs ağrısı yapmazmi varsa bir link attın begenidiz memnun kaldniz

11 Cevaplar

0 oy
(922 puan) tarafından
Penti den almıştım bı tane sonra kullanmadim göğüs pedi normal sudyen daha iyi geldi 
(6,016 puan) tarafından
Nezman almiştin burda Penti yok galiba mağazalar da çok pahalı ya
-Reklam-
0 oy
(4,025 puan) tarafından
Bez gibi olandan kullandım ben evde özellikle. Sıkmıyor göğüsleri, normal sütyen gibi fenalık da geçirmiyorsun iyi oluyor yani. 
(6,016 puan) tarafından
Daha önce emzdrme sütyeni değil ama normal olandan almıştım lastiği hemen gevşemisti ya
(4,025 puan) tarafından
Benim ikinci doğum olacak yine bezlerden aldım bikaç tane. Ama diğer türlü emzirme sütyenim de var. Dışarda giymeye onlar daha iyi. Normal sütyen gibi taş gibi kalıplı değil ama bendekiler.
(6,016 puan) tarafından
Bende de iki tane var yırtılmış danteli gbi kadın vermişti az hafif dolgulu dediğin gbi disarda gymek için bezli olan nerden aldın Trendyol danmi
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Lcw den emzirme atleti aldim kendinden kuplu. Cok memnunum. Bi de pazaramadan civilin emzirme sutyenlerinden aldim onlar da kuplu. İyiler bence
(6,016 puan) tarafından
Yenimi aldın acaba fiyatları nedr
(4,393 puan) tarafından
Yok canim bi sene olcak nerdeyse ams internetten soyledim ben. Lcw sitesine girip bakabilirsiniz
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Ben normal bez gibi olanları kullandım maalesef ucu belli ediyor ama memnundum kullanım açısından diğer hakkında bilgim yok 
(6,016 puan) tarafından
Ped var önüne verirdim ya lastiği sanki altan genisler
(4,849 puan) tarafından
Bende ped koyardım. Lastiği genişlemedi hiç yorumlarına iyice bak istersen
(6,016 puan) tarafından
Ben normal bezli hani bu sporcularin varya almıştım kız baya genişledi lastiği çöp oldu
(4,849 puan) tarafından
Haaa yok canım onlar değil. Bu çıtçıtlı olandan kullandım ben
(6,016 puan) tarafından
Yok ozman oylesine aldım emzdrmeden snra aynısı zaten sadece bunun düğmesi açılıyor okdr ama aynısı genişledi baya lastik
0 oy
(3,668 puan) tarafından
Emzirme atleti tavsiye ederi marka farketmez
(6,016 puan) tarafından
Ben sutyenim yok takmasam sarkacak
(3,668 puan) tarafından
İkisi aynı şey zaten atletli olması avantaj
0 oy
(13,148 puan) tarafından
ebebekten aldım ben güzel çıktı 
(6,016 puan) tarafından
Saol cnm eşimde ordan bitane almıştı halen var beyaz danteli gbi
0 oy
tarafından
Bez olandan aldim baya da işimi gördü çokta rahat oldu genişleme falan da olmadı içine de göğüs pedi takiyordum
(6,016 puan) tarafından
Ben makineye hep atardm ondanmi acaba genişleme oldu
tarafından
Yokk bende hep makineye atardim
0 oy
(570 puan) tarafından
E bebekten aldım memnunum normal sütyen gibi rahatsız etmiyor
(6,016 puan) tarafından
Saol cnm bakayım bnde
0 oy
(17,355 puan) tarafından
Emzirme sütyeni değil de toparlayıcı kullan daha iyi. Hem toplu tutuyor hem göğüs ucu fazla belli olmuyor onunla. 
0 oy
tarafından
E bebekten almıştım hala kullanıyorum rahat güzel çıktı bez gibi sıkmıyor 
0 oy
tarafından
Ben aldımda bez olan aşırı esniyor bozuluyor e bebekten almıştım ben güzel değildi emzirme sütyeni açıkçası hiçbir işe yaramıyor ev hanımı isen çalışan bayanları bilemem de evde boşuna almış olursun. 
(6,016 puan) tarafından
Bende aldım. Byle yarım atlet gbi hep genişledi çöp oldu oyuzden bezli tereddütteyim ya
tarafından
Evde isen emzirme sütyeni gereksiz emin ol
(6,016 puan) tarafından
Kız hep evde olcam Ka nerde olacam:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
0 oy
8 cevap 207 göst.
12 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emine_Ertunc (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elinaa (327 puan) tarafından soruldu

410,134 soru

12,331,827 cevap

39,235 kullanıcı

Kategoriler

...