+1 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (13,497 puan) tarafından
Merhaba kızlar ece hanıma detaylı için gitmeyi düşünüyorum giden var mı memnun kaldınız mı ücret nasıl ve ne kadar zaman önce randevu almalıyım

2 Cevaplar

0 oy
(95 puan) tarafından
Hangi hastanede O ilk defa duydum
(13,497 puan) tarafından
Özel canım kliniği var. Üç isim verdi Dr um bu hanım bir sevimli geldi gözüme :)
-Reklam-
0 oy
(1,765 puan) tarafından
İlk kez duyuyorum ben genesise pinar hanıma gitmeyi düşünüyorum, doktorun önerdiği diğer 2 isim neydi hocam belki fikir değiştiririm diye merak ediyorum ☺️
(13,497 puan) tarafından
Pınar hanım Dr um canım zaten o benim için değişmez, onun önerisi ile detaylı için bu hanımı sordum:) ahmet yalınkaya ,ece öcal hatırladığım diğeri için bakmam lazım kızı yatırıyorum canım :)
(1,765 puan) tarafından
Ha detayli icin ☺️ ben normal muayene için sandım nagiş hocam, önceki doktorum ankaraya gittiği için bu gebeligim icin arastiriyordum herkes onu onerince yazayim dedim ben de☺️ suan muayene ücreti ne kadar bu arada hocam bu kadar bahsediliyorsa fiyati yüksektir diye dusunuyorum, 1 ay önceden sira almak gerekiyor falan diyorlar dogru mu acaba☺️☺️
(13,497 puan) tarafından
Evet canım 12 ekimde muayene olacaksan sabah 7 de uyanıp 12 eylül günü randevu kovalaman lazım :) ama her muayenesi yarım saati bulur seninle sohbet eder güleryüzlü ve anaçtır. Ben MEB indirimli 857 verdim canım bugün eşin polis,asker gibi kamu görevlisi ise indirim işletirsin normal muayene de bin civarı sanırım. Aynı hastanede mahmut hoca indirimli 1250 prof olduğu için. Normal ücreti 1500. Ama ilk muayeneyi randevu bulamadığım için pınar hanıma mahmut hocaya oldum ve açıkçası memnun kalmadım ben kendi talebimle kan tahlili yaptı düşün. Pınar hocada gidince de biraz bekliyorsun ama bak ona da hazır ol ☺️ 11.30 du bugün ben 12.38 de girebildim doğuma indi
(1,765 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim nagiş hocam ☺️ yarin başka bir doktora randevum var o zaman sonraki ayın kontrolu icin yarindan randevu bakayim pinar hocaya☺️ esim hemsire yararlaniriz indirimden cok teşekkür ederim ❤️❤️ bir de hocam doğum fiyatlariyla ilgili de bilginiz var mı acaba☺️☺️

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 70 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,497 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
0 oy
7 cevap 162 göst.
18 Mayıs 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde ozlem4141 (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,447 soru

12,447,389 cevap

46,193 kullanıcı

Kategoriler

...