0 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde (289 puan) tarafından

Gelinliğini ben Alaçam dedi bir hafta içinde halledecem dedi bende dedim ki satıcıya bir hafta içinde alacağım isteyen var dedi bugün ne yaptınız haber edeceğim babama ulaşmaya çalışıyorum dedim kapalıydı hep teli ulaştım gördü mesajımı ama cevap vermedi kadına dedim madem isteyen var verin çünkü babam cevap vermiyor hakaret etti ama benim bir suçum yok bugün çoğu kişiden borç istedim Kredi çekmeye çalıştım ama vermedi bankalar sırf kadına ayıp olmasın diye sabahtan beri deli gibi para aradım ama elimde değildi bende babama bunları yazdım çok üzülüyorum şuan rezil olduğum için 

image

image

image

9 Cevaplar

+3 oy
(302 puan) tarafından
Babanın yaptigi doğru değil evet haklısın en başta demeliydi almayacaksa.

Gel gelelim baban niye sana gelinlik alıyor zaten almasi gereken kocan başta minnet ederek hata yapmışsın 
(1,284 puan) tarafından
++++++
(16,135 puan) tarafından
Üstelik şimdiye kadar hiç babalık yapmamış bir babadan
(1,284 puan) tarafından
Aynen öyle. Benim babamın durumu gayet iyidir. Ama çöpünü bile istemem. Kendimi o duruma getirmem hele kocamı hiç
(289 puan) tarafından
Destek olmak istedi kendi teklif etti kına gecesi damat bohçası gibi masraflar kız tarafına ait oluyor onun gibi destek olsun istedim açıkcasi annem babam ayrı ve hiç bir özel anımda babam olamadı rahmetli dedem oldu hep maddi manevi bir kere arkamda olsun istedim bir kere babam da bunu yaptı desin istedim ama olmadı işte
(1,284 puan) tarafından
Olmasın bacım boşver sene sen. Ne diye ağız kokularını çekeceksin. Elin bollaşınca alırsın kendine inşallah. Ya da kiralarsın
(289 puan) tarafından
2 ay var daha zatsn ben erkenden almak istedim tadilat gerekirse diye son ana bırakmak istemedim
(1,284 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı canım
(302 puan) tarafından
Kuzum yanlış anlama bak benim de birkaç nedenden fotoğrafım yok ama açıkçası hevesim de yok maddi açıdan iyiyim istesem şuan en iyi gelinliği alır yaparım o ayri ama bazı şeyler vaktinde güzel bence. He sen istiyorsan yine yap kimse karışamaz sana fotoğrafçılar artık gelinlik falan veriyor konsept çekim paket halinde oluyor çoğu yerde madem kocan çekimi karşılıyor öyle yaptır. Son olarak haddim değil ama kına niye yapıyorsun cidden anlamadım resmen boşa masraf. İlla çok istiyorsan cagir 3 5 arkadaş evde eğlen kına tarzında onu. Dışında zaten çoğunluk dedikodu edecek ne alaka yaoiyo kınayı diye harcadığın paraya degmez
(289 puan) tarafından
Annem aradı az önce öyle yapalım evde eğlence dedi bindallı alırım ben sana ikinci el dedi düğüne felan gerek yok ama dedi kız kıza olalım milletin kalabalığı gerek yok eşinle çekip yap sonra tatil yapın para kalırsa dedi
(302 puan) tarafından
Yani bence de öyle yap dediğim gibi gelinlik hatta kuaför bile dahil çekim paketleri var ondan yaptırsın esin
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Biz hep eş dostun evladın işin hayırlısını isteriz de Allah anne babanın da hayırlısını versin. Maalesef ki seçme şansımız yok:'(

+1 oy
(10,947 puan) tarafından
Babanın yaptığı gerçekten ayıp umut vermiş yarıyolda bırakmış. Kadına ne demeli madem isteyen var alsın niye sorun ediyor demekki yem atmış sana isteyen yok
(289 puan) tarafından
Bence de öyle ben isteyen daha fazla beklemesin diye haber edeceğim saaten daha önce haber ettim umut yok diye
0 oy
(205 puan) tarafından
Gelinlik 3.500 mü 35 mi?
(4,014 puan) tarafından
3500 canim
(205 puan) tarafından
Tamam haklısın arada kalmışsın ama bu ruh hastası kelimesi benim çok canımı sıktı şuan yani birşey demeyim
(289 puan) tarafından
Ben demedim karşı taraf dedi bana
(4,014 puan) tarafından
Satici diyo onu
(205 puan) tarafından
Anladım satıcı olduğunu canım ben ona sinirlendim
0 oy
tarafından
Siz gelinlik giymediniz mi yada nişanlı mısınız konuyu ayrıntılı anlatsaydın 
(770 puan) tarafından
Bı önceki postunda yaziyor
(289 puan) tarafından
Corona zamanına denk geldi o zaman maddi imkanımda çok kısıtlı idi şimdi eskiye göre daha iyi bu ayın 16 sında borçlar bitiyor zaten dış çekim birde kadınlar arasında eğlence yapacağız babam da duyunca gelinlik alırım dedi destek olarak ama kandırdı
0 oy
(66 puan) tarafından
Kocana aldır gelinliği babadan niye bekliyorsun ki
(66 puan) tarafından
Bencede koca yapsın belki baba yapmak istemiş söz vermiş sonra yapamamış imkan bulamamis saçma zaten gelinliği babanın alması
(289 puan) tarafından
İmkanı var günlük para alıyor fırıncı 1000 TL alıyor günlük he imkanı olmasa bile güzel bir dille dese ben hayır nasıl yaparsınız mi diyeceğim ne aramama ne mesajıma geri dönüyor
(66 puan) tarafından
Evli mi üvey annemi izin vermemiş acaba
(289 puan) tarafından
Yok ikinci evliliğini yaptı ama ondan da ayrıldı 9 yaşında bir erkek kardeşim var o evlilikten ona maddi konuda hep destek ama bana olmayınca tek şey var evlat ayrımı
(66 puan) tarafından
Anladım canım boşver üzme kendini
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Bacım sana hak veremicem kusura bakma.

Ama madem borcun harcın bar ne diye elden ordan burdan babandan tekrar para istiyorsun. Gelinlik istiyorsun.

Baban mecbur değil almaya kocan varken 
(289 puan) tarafından
Ben istemedim o teklif etti benim de katkım olsun diye ayrıca kına gecesi damat bohçası yapılıyor herşey erkeğe ait olmuyo
(1,284 puan) tarafından
Geçti bacım yani üzülme lütfen söylediğime de. Demek ki kimse onaylamıyor. hoş karşılamıyor. Öyle olsaydı herkes elini taşın altına koyardı
0 oy
(4,477 puan) tarafından
Babadan çok satıcıya taklldim  sizde niye satıcıya en özele.kadar anlatıyorsunuz alamıyor param cikismadi deyin geçin yani 
(289 puan) tarafından
En son ki mesajı görmedi zaten engellemjs ben dedim şuan bende yok babam hediye olarak gelinliği o alacak ondan para bekliyorum demiştim mesajlarda tamam dedi etti haber et dedi bende hala bekliyorum dedim en sonunda haber ettim deli oldu
0 oy
(2,121 puan) tarafından
Gelinlige verecek paran yoksa yapmayabilirsin. Yada bekle para eline geçince ararsın gelinlik.  Bu kadar acele etmene gerek yok baştan niye yapmadınız onuda merak ettim açıkcası
(289 puan) tarafından
Corona zamanına denk geldi yapamadık zaten şuan değil 2 ay var daha erkenden almak istedim eğer tadilat gerekirse diye

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 691 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 867 göst.
22 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 447 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (723 puan) tarafından soruldu

401,535 soru

12,018,753 cevap