0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sorum yukarıda doktora gittim lustral verdi 50 mg, doğumdan sonra huzursuzluk, yerinde duramama , evde yalnız duramama , aniden ağlama sıkıntılarım vardı. Tecrübe eden varsa yada başka antidepresan kullananlar yorumlarınızı bekliyorum. Bebeğinizde herhangi bir sorun yaşadınızmı

6 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Ben emzirirken kullanmadım. Emzirme bitince başladım
tarafından
Ben de çok rahatsızlık olmaya başladı sürekli takıntılı haller vardı. Doktor düşük dozda başladı ama bir de buraya sormak istedim.
-Reklam-
0 oy
(680 puan) tarafından
Ben kullanıyordum emzirirken. Bur soryn olmadı çok şükür 
tarafından
Kaç mg kullandin , sana iyi geldimi
tarafından
Benim yukarıda yazdığım sıkıntılarım var, ilerlemeye başladı.
(680 puan) tarafından
Ben 50 mg kullandım canım. Yan etki veya başka bir etkisini görmedim. Doktorum  dün 100 mg yaptı dozunu.
Bende de ağlama hissi, kaygı bozukluğu,korku vardı. Okb ve tssb teşhisi koydu
tarafından
Sanırım bu rahatsızlık günümüzde Cogu kjside var , bende iyi olmak istiyorum
(680 puan) tarafından
Maalesef canım:(
İnşallah çok çok iyi olursun
0 oy
(86 puan) tarafından
20 günlükken ilaç kullanmaya başladım 3 mg risbeldal 500 mg 2 toz aynı anda toplam 1000 mg seletra 50 mg bir ilaç daha vardı hatırlamıyorum ben emzirenedim zaten risbeldalı tek olarak ta verse depakini veya tek seletra kullansam bile emzirilmiyor bu ilaçlarla oglum reflüydü zaten Aptamil ar mama kullandık biz benim sikayetm doğumdan sonra aglama güven kaybı insanları düşman görme 20 gün sadece su içtim yemek yemedim sigara içtim 20 gün toplasan sadece 3 yada 4saat uyumuşum en son hastanelik oldum intihar Edip ben hiç iyi değildim sadece oglumla aradaki bag çok kuvvetliydi . Yaşadıklarım hamilelik sürecinde coksıkıntı çektim drlar birikimlerini içine attıklarını bir anda döküyor hasta olmasına sebeb olmuş dedisuan 6+1 haftalık hamileyim ilacı keseli 6+1 gün oldu ve hiç iyi değilim bu sefer sanırım eşime düşman oluyorum yaşamaktan tat almıyorum hep uyumak istiyorum nefret doluyum . Ayın 17 Dr randevu aldım ilaç kullana bilirsen insallah yazdıracagım. 
tarafından
Bencede bir doktora görün canım illaki vardır bir çaresi , böyle bu şekilde yaşamakta çok zor oluyor. Bende senin gibi kızımda hamileliğim hem zor geçti hemde anneme bakıyordum demans hastasıydı duyduysan bilirsin nasıl bir hastalık olduğunu kızım doğdu 8 aylıkken oğluma hamile kaldım annem yatalak oldu sonra hamileyken annem vefat etti 1 sene önce şuan kızım 2 yaşında oğlum 7 aylık. Aynı yazdıkların gibi atlatamıyorum bende , açıkcası doktor kar zarar yaptı. Emzirmeyi bırakırsamda üzülcem ama ilacsızda toplayamıyorum . Doktor kontrolünde ilerilicez
(86 puan) tarafından
Cnm Allah'ım sifa versin . Herkeze içinde sanadaa banada
0 oy
(747 puan) tarafından
Beni mahvetti canım doktorlar kullan dedi ya bebeğim öldü kürtaj oldum o hap yüzünden ters tepki yaptı onun etkiside var 
0 oy
(3,255 puan) tarafından
Ben kullandım bana fayda etmedi ama cocugumda huzursuzluk uykusuzluk oldu bende bıraktım birden hiç bisey olmadi
0 oy
(7,452 puan) tarafından
Bnde bazı sıkıntılar yaşadım ama ilaç kullanmadım. Kendi kendime avundum. Korkuyordum aniden mesela .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 222 göst.
8 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Harvass (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
6 cevap 217 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.

408,409 soru

12,270,480 cevap

37,576 kullanıcı

Kategoriler

...