0 oy
378 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (163 puan) tarafından
Korkuyorum nasıl bir süreç taktıranlar bilgi verirse çok memnun olurum 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim kuzenim taktırdı hiçbir şey hissetmemiş ama takıldıktan sonra bel ağrısı olmuş 

(163 puan) tarafından
Teşekkür ederim daha fazla bilgi verseniz keşke hanimlaarr
-Reklam-
0 oy
(5,141 puan) tarafından
Bir dakika bilemedin iki dakika canım işlem çok minik bı acısı var ama minicik onuda kendini kasarsan oluyor bukadar
(957 puan) tarafından
Alttan muaniye kadar takarken acısı oluyor mu
(5,141 puan) tarafından
4 yıldır takılı canım bnde hiç bı sorun yaşamadım kilo alma kilo verme çok kanama hiç bişe yani
(5,141 puan) tarafından
Yooo yani hiç acı yok bı alet var onunla açıyorlar
(957 puan) tarafından
Özelde mi taktirdiniz ve bakır mi bende taktırmayi düşünüyordum kısmet olmadı hamile kaldım doğumdan sonra 40 im çıkınca takmayı düşünüyorum güzel güvenilir yer olması lazım işte diğer türlü çıkıyormuş yada kayiyormus ugrasamms o gibi durumlarla :((
(5,141 puan) tarafından
10 yıllık bakır devlette taktırdım canım
0 oy
tarafından
Sadece ismini unuttum bi alet takıyolar ya alttan ultrasona girmek gibi bi tık üstü sadece gerisinde hiç bişey yok korkma bende çok tedirgin olarak gittim bide ameliyathanede işlem yapılınca. ay bu muymuş dedim sonra.
(163 puan) tarafından
Anladım canım sağol sonrasında hormonlarinizda bı değişiklik oldumu peki
tarafından
Benim adet düzensizliğim hep vardı. Doğumdan sonra düzene girmişti 5 ayda taktırdım hala düzenli gidiyo ama bazen lekelenme şeklinde bazen normal oluyo bazende ara kanama gibi bişiy oluyo adetlerim uzadı biraz. Sadece bunlar var değişiklik
(163 puan) tarafından
Asa yukarı herkeste aynı şeyler oluyo sanırım düzene girene kadar teşekkür ederim canim
tarafından
Öyle gibi. zaten hemşireye sorduğumda adet uzayadabilir kısalandabilir demişti rica ederim canım
0 oy
(232 puan) tarafından
Yani rahime bı t harf gibi bı tel takıyorlar cokda acımaz bı iğne vurur gibi açıyor sonra bı kaç hafta bel ağrısı olabilir demişlerdi.AMA benimki kaymışti 2ay boyunca kanama yaptı hiç durmadı cikaracaktim önce tahlil istediler sonra çıkaracaklardi AMA 8haftalik hamile olduğumu öğreniyorum orda ve yinede sprali çektiler hep düşer dedik bişey olmadı çünkü 4cocuk daha var çok zor aldıracaktim Allah'tan korktum kıyamadım şuan 18 haftalık oldum yani bence iyi ve güvenilir biyerde taktirdirin siz.
(163 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
(957 puan) tarafından
Özelde mi taktirdiniz yoksa devlette mi
(232 puan) tarafından
Ben Devletde taktırdım
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Ben taktırdım hissetmedim takarken ama sonra bel ağrısı kask ağrısı çok olmuştu bide ara kanama 
(163 puan) tarafından
Daha nolsun canim :/ umarım sıkıntısız taktırırim bende
(4,669 puan) tarafından
Kısa süre bı kaç ay adet olurken oldu o da
0 oy
(2,389 puan) tarafından

Detaylı anlaticam canım:D

Seni korkutmak istemem ben takarken çok acı hissettim ve çok stres yapıp kendimi kastığım için rahim spirali attı boşuna o kadar acı çektim:/

İkinci kez denedim öyle böyle taktım bazıları hiç acı çekmiyor ama.

Spiral taktiktan sonra adet kanamanın miktarı 2 katına çıkabilir bende öyle oldu.

Ara ara lekelenme olabilir 3.5 ay önce taktım, şuan kaç gündür lekelenme oluyor ara kanama,namaz kıldığım için sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum:/

Karnında hafif adet ağrıları gibi kramp olabilir, şuan ben öyleyim.

Spiral taktiktan sonra hemen bir kadın uzmanına kontrol ettirmen gerekiyor düzgün takılmış mı diye, ultrasondan baktirmayana kadar hastaneden çıkamazsın.

Adette düzensizlik olabilir.

Enfeksiyon da olabilir ben oldum ilaç kullandım.

Bu kadar canım:D

(163 puan) tarafından
Senin yorumdan sonra vazgeçtim taktirmaktan zaten tiksinti korku ne desen var bende
(2,389 puan) tarafından
Bende de korku var canım ama mecbur taktırdım;/
0 oy
(8,103 puan) tarafından
Acısı çok az iki gün sonra karın ağrım olmuştu bir gün boyunca ağrıdı.Adetimi de iki gün uzattı. 
(163 puan) tarafından
Asa yukarı herkeste bı şey oluyo gibi ya
0 oy
(18,687 puan) tarafından
Sıkıntılı bir şey değil takılırken ve çıkartılırken anlık acıyor ama inan ne kadar hızlı olduğunu anlamıyorsun bile bir hafta on gün kanama olabiliyor leke şeklinde benim adet düzenimi sarkıtmadı ama sanki daha fazla olmaya başladım iki yılın üzerine bu yaz çıkartırdım
0 oy
(111 puan) tarafından
Valla canım gebelik doktor bana yasaklamış ben de çok korkuyorum takmayı 3 ay dir düşünüyurum bi türlü cesaret yok
(163 puan) tarafından
Bende bı tık cesaret etmiştim ama şimdi hep kırıldı cesaretim
(111 puan) tarafından
Niye ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde BernaOzann (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 461 göst.
4 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenseskiz annesi (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 400 göst.
1 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
30 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (2,230 puan) tarafından soruldu

411,883 soru

12,399,510 cevap

44,364 kullanıcı

Kategoriler

...