0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (1,498 puan) tarafından
Kızlar kuzenim Kıbrısta uzman çavuş telefon yasak diyor öyle birşey varmı eşimle uzmana yasak değil diyoruz bildiğimiz kadariyla 

bilgisi olan varmj

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok değil canım ama hatları farklı oluyor ondan yeni hat çıkarmamış olabilir 
(1,498 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ne dedik yok diyor
-Reklam-
0 oy
(3,518 puan) tarafından
Ben hiç duymadım bide Kıbrıstaymş sıkıntılı yerde olsa anlarımda bilemedim 6 yıllık evliyim eşime hiç yasak olmdı şükür
(1,498 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim aynı dedik yok diyo
0 oy
tarafından
Öyle birşey yok yani Suriye'de olunca belki kısıtlı ama yok yani tel yasağı kıbrısta
(1,498 puan) tarafından
Teşekkürler canım bizde öyle dedik
(1,498 puan) tarafından
Kesin demi yasak olmadıği
tarafından
Kesin değil sordum bazı kesimlerde verilmiyor muş doğruluk payı var yani hemen suçlamayın :)
(1,498 puan) tarafından
Hee tmm birden hepimiz yüklendik ya:)
0 oy
(28 puan) tarafından
Yasak değil canım benim erkek kardeşim de kıbrısta uzman çavuş telefon kullanıyor sadece ordan yeni hat alması gerekiyor buraya gelince eski hattını kullanıyor oraya gidince oranın hattını kullanıyor istediğimiz zaman görüşüyoruz çalışırken bile 
(1,498 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(410 puan) tarafından
Iyıde bu soru çok saçma her birliğin vermıs oldıgu bellı kararlar var    uzman diyip gecmeyın yapmış olduğu görev gızlılık gerektırebılır  ayrıca sabah telefonu bırakıp akşam mesai bıtınce alanlarda var    bölük komutanları telefona izin vermeyebılir  gızlılık olan bir şubede calısıyordur telefon sokmak yasaktır  yanı  o sadece uzman çavuş telfn yasak mı demek çok saçma askerıyede calısmadgmz ıcın bılmıyosunuz ama öyle degıl işte  
(410 puan) tarafından
Sen erkek misin  nerden bılıyosun konunun içindeyız derken
tarafından
Senin bilginde var erkek misin ki :D
Tabiki değilim senin bilgin nereden geliyor hem erkek değilsin hem bilgin var? :D
(410 puan) tarafından
Benım bılgım var ama senın bılgılerını henüz görmedim  ya erkeksın yada kafadan sallıyon  benim bılgım beni ilgilendirir
tarafından
Senin görmene gerek yok benim bilgimde beni ilgilendirir kısıtlı düşünen birisiniz.
(410 puan) tarafından
Tamam   askeri muhabbet yapmaktan hıc hoşlanmam o yüzden peşine düşmüycem
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Bazi birliklerde mesai saatlerinde yasak bazen de tuslu tele gecis yapiliyor olabilir yani 
(1,498 puan) tarafından
Yani normal
0 oy
(523 puan) tarafından
Benim eşimin akrabası Kıbrıs ta oda kullanmıyor yasak bölge ve birlik farkı olabiliyor tabi 
(1,498 puan) tarafından
Uzman mi peki canim
(523 puan) tarafından
Hayır astsubay üst çavuş
(1,498 puan) tarafından
Yaa o zaman doğru söylüyor Rum sınırındayim dedi orası yasak dedi
(523 puan) tarafından
Evet cnm doğru söylüyor olabilir hatta karşılıklı kufurlesme bile oluyor nöbet yerinde felan dedi bize

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 246 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bernakra (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
4 Haziran 2024 Kültür-Sanat kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde herseyguzellolacak (56 puan) tarafından soruldu

405,628 soru

12,153,416 cevap

36,577 kullanıcı

...