0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (507 puan) tarafından
Hanımlar 38 haftalık hamileyim oğluşum aksam ve özellikle gece 12 1 gibi o kadar hareket ediyor ki doğduğunda da gece uykusu olmaz diye korkuyorum. Gündüz zaten hareketli karnımda ben hep burdayım diyor aksam da böyle olunca iyice korktum Sizin gece hareketli olan bebisler doğduğunda nasıl oldu :) 

6 Cevaplar

0 oy
(13,929 puan) tarafından

Valla benim kız sabah akşam hareketliydi doğdu hiç uyku bilmedim  :D

(507 puan) tarafından
Ayy deme ya inşallah benimki öyle olmaz :)
(13,929 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım 4 ay sonra duzeliyorlar ya  :))
-Reklam-
0 oy
(958 puan) tarafından
Benim kızım çok haraketliydi doğdu hiç uyumazdi oğlumda çok arada haraket ederdi son haftalar kasılma oldu haraket etmedi doğru düzgün doğduğunda emzirmek için uyandiriyordum
(507 puan) tarafından
Benim ilk oğlum da doğru düzgün hissetmezdim bile bebekligi de rahat oldu 2.de yandım o zaman inslalh öyle olmaz da :)
0 oy
tarafından
Benim minik kuşum karnimdayken gündüz sakindi gece hareketlenirdi aboooooo hiç durmazdi uyutmazdi bende çekeceğim var bu uşağın elinden diyip duruyordum doğdu çok sessiz sakin uykuyu seven bir minnoş oldu hala da öyle çok şükür ☺
0 oy
(20,385 puan) tarafından
Aynı dediğin gibi gece uykusu yoktu. Yani çok uyanirdi diyeyim. 
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Benim oğlumda geceleri çok hareketliydi özellikle son ayımda ,bende eşime sarılırdım bana tekme attıkça kocamda hissediyordu ,diyordum ben tekme yersem sende yiyeceksin diyordum, doğdu çok ağlayan bir bebek oldu 
0 oy
(2,205 puan) tarafından
İlk zaman aynı duzende oluyorlar ama sonra değişiyor karnımdayken ezan sesini duyduğu gibi hareketlendirdi hayla öyle uyusada uyanıyor 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 510 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 231 göst.
9 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selen_ecem (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 178 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (304 puan) tarafından soruldu

412,597 soru

12,422,118 cevap

45,276 kullanıcı

Kategoriler

...