0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Yada Beylikdüzü devlet hastanesi 3 cu sezaryani yapiyormu bilgilsi olan varmı kızlar nasıl bu hastaneler 

4 Cevaplar

0 oy
(516 puan) tarafından
Bende kanunı düşünüyorum sezeryan kararsızım
(43 puan) tarafından
Bende düşünüyorum bana baya uzakta bende Beylikdüzünde otryorum ne yapcam bilmiyorum iki çocuğumu özelde yaptım suanki fiyat 30 milyar çok fazla
(516 puan) tarafından
Bende özelde yaptım bana yakın ama çok ilaç kokuyor diye cam Sakura da düşünüyorum tüm kontroller kanunı de yapıldı bklm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kanunide yaptım doktorlari çok iyiydi. Sezeryan oldum erken doğum.
(43 puan) tarafından
Çok kararsızım ya ne yapcam acaba kompile bayiltiyorlarmi yada istesek kompile yaparlarmı
tarafından
Soruyorlar canım genel mi sipinal mi diye
(43 puan) tarafından
İnsallh kompile bayiltirlar kompile bayitsalar zaten beldende iğne olmam daha iyi olur gece gitsem doğum yaparlami içeme hep gece doğum olacakmış gibi doğuyor ne blim
tarafından
Gece gündüz fark etmez acil direk alır. Ben gittim acilden giriş yaptım tansiyonum 16 olmuştu ertesi gün acile aldılar sezeryana. 28.haftadaydım daha
(43 puan) tarafından
İnslalh bakalım ya
0 oy
(5,402 puan) tarafından
Beylikduzu riskli olan gebelere bakmiyor onuj disinda 3. Sezeryani yaparlar mi bilmiyorum. Basaksehir cam ve sakurayi tavsiye ederim ben orda oldum 2. Sezeryanimi
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Kanunu hiç tavsiye etmem 4 yıl önce  hamileyken genetik tahlıl için gitmiştir çok tartışma olmuştu sonra doktor iyi biriydi aklınız varsa bir daha gelmeyin dedi  zaten bı seferlikti bakırköy sadı konuk gittim diğerini bılemem ama bu dediğim olay 4 sene önce oldu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
8 cevap 507 göst.
27 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serappp (315 puan) tarafından soruldu

408,355 soru

12,268,294 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...