+1 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (1,749 puan) tarafından
Merhabalar kızlar, sokağımda 2 kıraathane 1 ganyan bayi var yakın hepsi bize ve bazen gece 2 3 4 kavga çıkıyor gürültü patırtı oluyor balkona çıkmaya bile bazen çekiniyorum boş beleş adam kim varsa orda geçenlerde de komşum kıraathanenin birinden gece hoş giyimli olmayan birkaç kadının çıktığını gördüm dedi  ikimizinde aklına hemen kötü şeyler geldi ( ben tesettürlüyüm ama normalde açık bir kadın için takındığım bir tutum değil tabi ki benim ablamlarda açık) sadece o saate ordan çıkmaları insanın aklına birçok şey getiriyor. 1 sokakta 3 tane böyle yer olur mu ya şikayet etsek polise felan yaptırımları olur mu bellki kumar da oynatıyorlar yoksa gece neden kavga çıksın ana avrat düz gitsinler bu konuda ne yapabiliriz bilgisi olan var mı? 

6 Cevaplar

0 oy
(735 puan) tarafından
Kumarda olabilir pavyon gibi de kullanabilirler insanın aklına herşey geliyo 
(1,749 puan) tarafından
Yani neticede benim apartman girişinin karşısı ve ister istemez rahatsız oluyoruz bazen uyuyoruz gece masalar sandalyeler fırlatılıyor polis geldiğide oluyor ama birşey yapmıyorlar neden bilmiyorum acaba sokakta imza toplasak işe yarar mı?
-Reklam-
0 oy
(6,340 puan) tarafından
kumarsa tabiki yasak polis islem yapar ama kadin girer cikar . aranan kadin koc.bizim dernek var babamlarin gttigi koyun dernegi koyun emeklileri ve iste gencleri falan gdio haftadonu gun yapiolar emekliler haftaici yada cuma namazi cikisi  ugruyorlar yakin civardakiler . koyde olen molenler icin mesela mevlut organize ediliyor iftar yemekleri veriliyor cenazelerde istanbuldan koye servis kaldirilio cenaze katilimi icin. dugunlerde falanl. yada iste hidirellez piknik tarzi organizasynlar yapilio. neyse iste bi kadin dadanmis oraya 50 li yaslarda safcana  . acik kapalilik mevzu degil ama kakara kiliri mini etek askili gogusler full disarda. gelip cay ismarlayin soyle boyle.  bir iki baya iki ic ay kadar kadin oraya gtmis o surecte babam da gitmedi dernege hislanmaz oyle ortam olunca. millet gitmez oldu . kadin rahatsiz ediodu demekki. neyse iste en son kovmuslar gelme demisler. dernek dedigim de 40 merekarelik bi dukkan. iki uc masa var bi cay ocagi var iste o. yani oyle giren cikan belli degil gibi biyer degil
(6,340 puan) tarafından
ama araban kadin icin demekki orasi bile yeterli kapi.
(1,749 puan) tarafından
Anlamadım canım ya kusura bakma :)
(6,340 puan) tarafından
haha :) ozetle polis bise yapamaz kumar yoksa. aranan kadin da heryere girer cikar
(1,749 puan) tarafından
Anladım şimdi canım yaa kusura bakma nolur çokta uzun yazmışsın düşünmüşsün benim kafam basmadı heralde ❤️
0 oy
(4,577 puan) tarafından
Bizimde evin karşisinda var imza topladık ama daha imzaları vermediler. Zabıtayi aramışlar imza toplayın demişler bakalım versinler imzaları umarım kapanır balkona çıkamıyoruz ses küfür bitmiyor. Polisi arayın akşam 10 dan sonra açıksa kahve hemen arayın durumu anlatın gelirler 
(4,577 puan) tarafından
Evet birlik olursanız sizin için daha iyi olur, ve söyledikleriniz kanitlanirsa hemen kapatırlar
(1,749 puan) tarafından
Ay inşallah ya sıkıldım çünkü çoluk çocuk var yani rahat edemiyorsun
(4,577 puan) tarafından
Ben seni çok iyi anlıyorum bizde aynı durumdan rahatsız oluyoruz
(1,749 puan) tarafından
İnşallah düzelir bacım
(4,577 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Post yukarı... 
0 oy
(13,906 puan) tarafından
öyle yerlerin çoğunda kumar vardır, kadın da çıkıyorsa pis işler dönebilir. ben de hiç hoşlanmam boş boş oturup gelen geçen kadına kıza bakıyorlar. hiç hoş değil 
(1,749 puan) tarafından
Evet akşama kadar kendi kapılarının önünde masa da oturup çay kahve sigara boş muhabbet ediyorlar sesleri her yerde sıkıldım artık
0 oy
(4,955 puan) tarafından
Hemen dibinde 2 motor tamircisi 2 cafe 1 kahvehane 1 de 7/24 açık çorbacı var şikayet filan işlemiyor. Gece 2-3 e kadar kavgaları gürültüleri bitmiyor.
(1,749 puan) tarafından
Offf o çok daha kötüymüş Allah yardımcınız olsun bacımmm
(4,955 puan) tarafından
En son kadın işe gideceğim sizin gürültünüzü çekmek zorunda değilim dedi diye kadına ağız dolusu hakaret ediyorlardı eşim vardiyalı çalışıyor. Çok geriliyorum
(1,749 puan) tarafından
Evet burda da bir ev sahibi kadınla kavga ettiler şikayet edecem diyor kadın adamda et gelsinler ben seni bulamamı felan diyor küfür ediyor du benimde eşim vardiyalı çalışıyor bazen uykuda oluyorum kavga çıktığın da öyle bir korkuyorum ki o uyku haliyle yüreğim ağzımdan çıkacak gibi oluyorum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 548 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,141 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 222 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu

412,522 soru

12,420,002 cevap