0 oy
1,301 göst.
Diğer kategorisinde (2,228 puan) tarafından
Kızlar ben lazere gittim bebeği bırakacak kimse yoktu mecbur elemanlar biz bakarız dedi,odaya girdiğim gibi ağlama krizine girdi,dayanamadilar yanıma getirdiler, öyle böyle hızlıca yaptık keşke gitneseydim,eve geldik hala ağlıyor tuvalete bile gidemiyorum o kadar yani,hep ağlayan bir bebek 1 yaşında.Esim beni 10 defa aradı 2 saattir agliyormus halbuki 15 dk bile olmadı eve gireli,ondan sonra eşim tekrar aradı onu uyutuyordum, eşim aniden kaza yaptı arabasının önü mahvolmuş çok sinirliyim insanlar neden böyle,halbuki her gün kadın bağırıyor çocukları hep ağlıyor bagiriyorlar bir kere bile aramadık ya..

28 Cevaplar

+1 oy
(3,412 puan) tarafından
Var ya o kadına gider bir  güzel ağzının payını verirdim 

Birincisi o kim oluyor eşimi arıyor 

İkincisi bebek bu ağlar belki hasta belki ağrısı var saatlerce de ağlamamış ya 

Üçüncüsü de rahatsız ise az yesin müstakil ev tutsun 
(2,228 puan) tarafından
Kadın değil canım kocası aramış, geçen gene Bebek ağladı üst kat komşu yere vurdu bir kaç defa çok strese girdim ilk defa böyle bir yaşadım 2 yıldır oturuyorum bir sorun yoktu:(
-Reklam-
+1 oy
(948 puan) tarafından
Ben daha cok esini arama yüzünü nerden bulmuş ona takıldım 
(2,228 puan) tarafından
3 komşu birbirini aramış canım en son akrabada eşimi aramış kadın değil yani, geçen gene Bebek böyle ağladı üst kat komşu yere vurdu bir kaç defa çok sinir oldum
+1 oy
(2,200 puan) tarafından
Kapını gelip çalmak yerine birşey mi oldu diye eşini aramış öylemi git kapısına komşunun merak ediyor endiseleniyorsan gerçekten gel kapımı çal yada beni ara eşimi daha arama edepsiz seni derim ne haddine eşim kaza yaptı kimin yüzünden senin bende senin her çocuğun ağlamasına polisi ararım dövüyor diye derim 
(2,228 puan) tarafından
Üst kat komsuymus canım tanımıyorum,kimseyle de muhatap olmuyorum,o da başka komşuyu aramış oda akraba komşuyu aramış,akrabada eşimi aramış trafiğe bak hiç üşenmemisler.gecen bebek gene ağladı işte üst kat komşu yere vurdu bir kaç defa çok sinir oldum.
Eşime dedim yere vurmasınlar bir daha rahatsız oluyorum,strese giriyorum dedim .
Kız kadın gecenin köründe, sabahın erken saatlerinde süpürge yapıyordu hiçte aramadık kimseyi bundan sonra tavana vura vura delicem valla.
(2,200 puan) tarafından
Yok kapısına git üst kat komşunun çok merak ettiysen telaşlandıysan gel kapımı çal başınıza birseymi geldi diye gidipte onu onu arama senin ne haddine kimsinki sen de eşim kaza yaptı ordan oraya aratiyorsun edepsizlik degilmi bu de ya canına birşey olsaydı vebali sanaydı bizden çıkan maddi hasar senin hanendende çıksın senin yüzünden de abart ki devamını yapamasın buna bulasilmaz desin sonra ekle bile bebeğim ağlayınca aşağı vurma ben bebeğin ağzıni mi batlayacağım küçük bebek laftan anlamıyor ama sen koca kadin olmuşsun bak sen bile daha usül Erkan bilmiyorsun sabahın erken geç sanatında supurgede açıyorsun olup olmadık şekilde insanta telaş ediyorsun art niyetin senden çıksın daha benimle ilgili tek yorum yapma aşağıda bir vur bak ben seni nasıl rahatsız ediyorum de cirkefleş kötü niyetli kadın o Gr iyi niyet yok
+1 oy
(90 puan) tarafından
Senin numaran yokmu komşu kadınlar da
(2,228 puan) tarafından
Yok canım kimseyle muhatap olmuyorum
+1 oy
(617 puan) tarafından
Ben olsam bulur rezil ederdim sen ne hakla kocami ariyorsun ben bisey duyunca ilk seninle muhattap olurum kocandan banane derim.. Zaten iyi komsu olsa kocanin degil senin numaran olur ellerinde ..terbiyesizler .Kocan da suclu onlar arayinca ya siz beni ariyosunux ama ben isteyim karimla az once konustum birsey yoktu kapiyi bi caliverin hayriniza beni niye ariyonuz deseymis... 
(2,228 puan) tarafından
Canım ben kimseyle muhatap olmuyorum,kimseyi tanımıyorum,kimseyi evime almıyorum,arayan da akraba komşu erkek.
+1 oy
(5,093 puan) tarafından
Benim bebelerde bazen ağlarla hasta olduklarında fln hiç bizim komsular aramiyolar bazen ben görsem kusura bakmayın ağlama sesleri rahatsız ediyo sizi onlarin bana verdiği cvp sesiniz gelmiyo
0 oy
(3,614 puan) tarafından
Madem bebeği çok düşünüyorlar senin kapına gelseydi varmı yardım edilecek bir şey diye onlar sesten rahatsız olup eşinin doldurmuşlar oda kaza yapmış Allah korumuş ya daha canına bir şey olsaydı hesabını kim verecekti 
0 oy
(448 puan) tarafından
Canım sen lazer yapıyon dıye çocuğunu nıye elemana emanet edıyon çok mu onemlı yani kıllı gez gerekıyorsa  bu kadar mı onemlıydı kılların allahım yarabbım çocuğunu böyle  gözünden ayıran sırf kendı zevki ıhtıyacları ıcın   cıldırıyorum   yemek degıl bu aclıktan ölmedin ya kıllı gezınce noluyor  ayrıca lazerde şart degıl bır sürü altranetıf var  kızın 1 yasında anneden baskasına gıtmez tabıkı kaldımı 1 yaş çocukla lazerde gıdılmez kıtap oku bıraz 
(2,228 puan) tarafından
Oğlum 1 yaşında.Ben her türlü bilgiyi ediniyorum merak etme kitap okumakla alakası yok...normalde kız kardeşim 1  saatlik yoldan geliyor her ay,bu ay işi çıktı, güzellik merkezi de evimin dibinde, kaynanam bir ara bana "ben mi yaptım bu çocuğu dedi, yarım saatliğine bile bırakmamı istemedi,cahil bir insan değilim.Zaten pişman oldum gittigime.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 298 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 304 göst.
27 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 585 göst.
+1 oy
7 cevap 737 göst.
3 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu