0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ben gün içerisinde bol bol konuşup iltifat edip öpüp seviyorum 4 tane falan oyuncağı var sadece bir tanesini sevip tutuyor onun dışında emmediği için her 2.5 saate bir 30 dakika süt sağıp içiriyorum bunları yapıyorum kitap okumaya çalışıyorum ama sevmiyor ağlıyor bazen çok hafiften oturtuyorum ve ayaklarına bastırıyorum bunların dışında inanın hiç bir şey yapamıyoruz 1.5 2 saat içerisinde geri uyumak istiyor siz neler yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz acaba biz kaliteli vakit geçiremiyor muyuz beni bilgilendirir misiniz? Bir de oyuncak nerden alıyorsunuz ben hiç oyuncak beğenemiyorum.

4 Cevaplar

0 oy
(2,887 puan) tarafından
Cnm oturtmak için daha çok küçük
(61 puan) tarafından
Çok öyle uzun süre oturtmuyorum ablası hafif kaldırıyorum sağı solu inceliyor geri yatırıyorum.  Yoksa kaldırıp dakikalarca oturtmuyorum tabii.
-Reklam-
0 oy
(3,366 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

100 günlük benim oğlan. Geceleri bez takıyorum. Sabah uyanınca vitamini i veriyorum.(saat 6-7arası yanır) altını açıyorum. Açık bırakıb emziriyorum. Sonra bez takmadan pantolon giydirib  erkenden havaya çıkarıyorum. Kucağımdaa gezdiriyorum. (, gece sırt üstü kalıyor ne de olsa. Uyuyunca bebek arabasına koyuyorum. Havada uyuyor yarım saat, 1saat.  O sırada kendim kahvaltı yapıb, odayı topluyorum. UYanınca emziriyorum, konuşuyoruz bebişle sohbetler ediyoruz. Yüz üstü bırakıyorum. Artık 10 dk yüz üstü, kafasınl kaldırmıç halde duruyor. Yarım saat sonra duş alıyor, masajını yapıb benzini takıp uyutuyorum.  20-30 dk anca uyur. Uyanınca benzini çıkarıyorum. havaya çıkarıyorum. Saat 12-12:30a kadar havada kalıyor. Bazen kucağımda kesdirir. Geliyoruz uykusu yoksa oyuncağın koyuyorum. Varsa uyuyoruz. Akşam 5ten sonra yine havadayız. 7-8arası oyincağında vakit geçirir. 8-9arası odamıza geçeriz, emziririm. Severim okşarım. Benzini takar uyuturum.  Saat 2-3gibi kalkar. Emzirib, gerekirse benzini değiştiririm uyur. Sabah 6-7gibi kalkar. Bez konusuna dokundum. Çünki Ben bez takmamaya gayret ediyorum.  Bebeğim hıkkınmaya başlayınca da kaka yapacağını anlarım. Yıkana bilir bez takar yatağına bırakırım kaka yapar günde 1defa. Çişi gelince de kıvrılır, pantolonunu çekib çiş çiş derim çiş yapar. Çoğu zaman bahçedeyiz zaten. Ve Ben pantolon çok aldım. Pantolona çiş aparsa da yapsın.  Elimden yıkayıb seriyorum hemencecik kuruyor.  Bodi çok az aldım. Geceleri nadiren giydiririm. Her akşam deniz tuzuyla burnunu yıkarım. Burun kanalı dar ve yıkamazsam nefes alması zorlanıyor geceleri. Hafta da 1deniz tuzuyla banyo yaptırırım. Hafta da 2defa yarım litreye 5paket papaya çayı atıb demliyib onla duş aldırırım. 

image

(61 puan) tarafından
Çok güzel zamanınızı geçiriyorsunuz benim evde balkon yok yüksek girişte oturuyorum. Gündüzleri hava çok sıcak oluyor dışarı çıkaramıyorum oturduğum yer biraz sıkıntılı akşam oluncada eşim olmadan çıkaramıyorum o yönden biraz sıkıntılıyım ya.
(3,366 puan) tarafından
Sabah erken den eşin işe gitmeden yarım saat dolaşıb gele bilsəniz çok iyi. Sabah havası daha temiz olur
0 oy
(80 puan) tarafından
Karşılıkli agliyoruz
(61 puan) tarafından
Neden annesi huysuz mu bebişin yoksa hasta falan mı
0 oy
(172 puan) tarafından
Yiyorz iciyorz oynuyoruz konuşuyorz ağlıyoruz gülüyoruz sonra bir bakıyoruz akşam olmuş işler kalmış. Benimki kucakçı tuvalete bile gidemiyorum Çok affedersiniz öyle bir ağlıyor ki sanki dayak yiyor haykırarak ağlıyor resmen en gıcık olan tarafı ise kucağıma aldığım gibi susup gülüyor. Bir keresinde lavaboya gitmiştim işim biraz uzun sürdü çıkana kadar öyle bir ağlamıştı ki çok kötü olmuştu Ben de onunla beraber ağladım sonra baktım yüzüme bakıp gülüyor öyle işte Rabbim yokluklarını göstermesin
(61 puan) tarafından
Amin balım evet bazen çok yoruluyoruz yeri geliyor bunalıp onlarla beraber ağlıyoruz senin dediğin gibi rabbim ne yokluğunu ne de acısını göstermesin. Devir çok kötü devir her gün başka başka haberler duyuyoruz   rabbim yardımcımız olsun.
(172 puan) tarafından
Aminn

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 86 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Serapse (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 104 göst.
3 Nisan 2023 Aile kategorisinde Alpingo!!45 (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 125 göst.
4 Haziran 2021 Aile kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
28 Şubat 2021 Aile kategorisinde El1997 (1,984 puan) tarafından soruldu

399,430 soru

11,947,647 cevap

36,102 kullanıcı

...