+1 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Nasıl bi beyinleri var benim aklım almıyor 2 yasında benimde kızım var nasıl umulurya ben haberini okurken utanıyom yazık ya  cok yazık neler cekti baklm küçüçük bebek idam gelse keşkede cocuklara dokunamasalar;(

14 Cevaplar

+3 oy
(84 puan) tarafından
Allah belasını versin bunu yapanların . Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ama Kur'an'ın hükümleriyle hükmedilmiyor . kuranı kerime göre bu adamın idam edilmesi gerekiyor ama bu ülke hapse tıkıp bu tür insanları besliyor ve bu şekilde daha çok çocuk ölecek. 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bu aralar iyice psikolojim bozuldu bu haberler yüzünden ne hale geldik Allahim bunlar nasıl insan demeye bile dilim varmıyor Allah sorsun hesabını 
(7,877 puan) tarafından
Ay aynen ya :(
tarafından
Offf ağla ağla bir hal oldum inanki başımın ağrısı geçmiyor artık hele şu kınalı kuzuya yapılanlar oyyy ciğerimi yaktı narin kuzum ☹
(7,877 puan) tarafından
Aynen narine üzülürken bide bu oldu. Minicik ya küçücük cocuga nasıl bı şehvet duyulabilir aklım almıyor 2 yaşında. Dışarda seninle ilişkiye girecek bissuru kadın vardır git zina yap biriyle diyecek bu duruma geldik
tarafından
Boylelerin şeyi kopsun da birdaha o şehvete gelemesinler alçaklarrr cayır cayır yansinlar inşallah
(7,877 puan) tarafından
Amin valla hadım etmek lazım böyle kişileri en iyi ceza olurdu
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Midem bulandi bu dünyadan ya Rabbım evlatlarimizi korusun
0 oy
(20,533 puan) tarafından
Benimde oğlum 2 yaşında yüksek sesle konuşmaya kıyamıyorum küsüyo diye millet nasıl bu kadar merhametini kaybetmiş ya ne yapmış olabilir 2 yaşındaki çocuk Allah bildiği gibi yapsjn
0 oy
(54 puan) tarafından
Komşu çocukları neden tutuklanmış
(1,399 puan) tarafından
Onlarda cinsel istismarda bulunmuşlar
(54 puan) tarafından
İğrenç insanlar ya ya daha o bir bebek kuran da bile iki yaşına kadar süt verin diyor çünkü daha bebek
Allah onları helak edecek
(1,399 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda helak olurlar ama...
0 oy
(4,157 puan) tarafından
Ben görmedim ne olmuş 
(11,194 puan) tarafından
2 yaşındaki bebeğe üvey babası tecavüz etmiş vefat etmiş ;(
(79 puan) tarafından
Sadece üvey babada degil 14 yasında komşusuda yazıyordu ;(
(4,157 puan) tarafından
Yok artık ya diyecek hiçbir söz bulamıyorum kanım çekildi resmen bu ne şer.fszliktir kansızlıktır söyleyecek çok sözüm var ama buraya yazamıyorum
0 oy
tarafından
Biri bitmeden biri başlıyor. nasıl bir hale geldik nasıl bir dünya oldu ya aklım almıyor çıldırıyorum resmen.  pis köpekler ne istiyorlar ya küçücük daha el kadar bebek... nasıl bı anne bebeğine ,yavrusuna, evladına kıyar aklım almıyor... farkındaysanız son zamanlarda annelerde suç örtmeye çalışıyor . kafayı yiyecem yüreğim dayanmıyor artık böyle haberler görmeye.
0 oy
(12,784 puan) tarafından
Öbürlerine edecek küfürüm kalmadı zaten de ama o annenin de Allah belasını versin 
0 oy
(11,447 puan) tarafından
Bugün kızımı parka götürdüm(1.5 yaş) koşuyor eğleniyor zıplıyor o kadar mutlu ki. O çocuk aklıma geldi çükleri kopasıca Allah belalarını versin köpekler o annenin de Allah bin belasını versin gebersinler işkence çeke çeke 
0 oy
(335 puan) tarafından
Sorma sabahtan beri ağlıyorum... On buçuk aylık kas hastası bebeğim var gülsün diye gözlerinin içine bakıyorum yüzü düşse içim yanıyor bunlar insan değil başka bir şey umarım bin beterini yaşamadan ölmezler 
0 oy
(142 puan) tarafından
İdam onlara ödül. Her gün her salise zarar verilmeli acı çeke çeke öldürülmeli.
0 oy
(134 puan) tarafından
Bnim aklim şunu almiyor o cocuk nasil iğrenc bi yaratığın himayesindeymiş ve bnce öncesinde bu cocuğa coğu kez tacizde bulunmuşlardır en son dayanamayıp yapmişlar ve hic mi bu anne o pislikleri görmemiş ve o minacık bedenini onlara teslim etmiş ki aklim almiyor düşündükce deliriyorum. 
0 oy
(674 puan) tarafından
İbreti alem için cuklerini kesip boyunlarına asıp aslanlara yem edecekler ki bir daha kimsenin pis nefsi çocuklara uzanmasın . Ama ülkede adalet yok ki etimle kemigimle nefret ediyorum bu çağdan Allah beyinlerine öyle bir acı sızı koysun ki o acıyla inim inim inlesinler . Herkes anne baba olmamalı. Lanet kadın ne acelesi vardı gidip i tin biriyle evlendi daha sabi 2 yaşında ya 
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Sirf bu yuzden nefret ediyorum turkiyeden bastaki adamlardan bastanine laf edilse senelelerce hapis yatiriyor ama bunlara ceza bile verilmiyor biktim artik boyle haber gormekten kucucuk cocuklarin aci cekmesinden allahim sen hepsini kahhar isminle kahru perisan eyle

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 430 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 220 göst.
9 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
2 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.