0 oy
741 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Eşiniz yeni evli arkadaşının eşine istek yollasa ne yapardınız neymiş merak ediyormuş ben kıyameti kopardım abartıyor muyum sizce

24 Cevaplar

+4 oy
(79 puan) tarafından
Bence gerek yok takip etmeye bende tepki verirdim 
-Reklam-
+2 oy
(13,080 puan) tarafından
evet abartıyorsun, arkadaşlarımın eşini ben de tanımak isterim, merak ederim. hele birlikte vakit geçireceksek, misafir olacaksak 
(13,080 puan) tarafından
olsun yine de abartılacak bir şey yok. arkadaşının eşi sonuçta, bir araya gelseler yenge diyecek
(1,267 puan) tarafından
Ne alaka ne saçma bu ne rahatlık eşiniz erkek arkadaşının karısına istek atacak sizde birşey demiyeceksiniz?
(3,069 puan) tarafından
Kiz o ne rahatlık pes valla eşimin arkadaşının karısı eşime istek atamaz valla ortak arkadaşlarımız var mesela eşim kocasını ben karısını takip ederim kimse kusura bakmasın zaten sayfa gizlidir paylaştığın şeyler kendine arkadaşlarına özeldir ne işi var arkadaşının karısı yada kocasının
(1,267 puan) tarafından
Cnm kendi eşi arkadaşının karısına istek atmış arkadaşının karısı eşine değil
(13,080 puan) tarafından
sakin ol şampiyon...eşimin takip listesine bir kere bile bakmadım. kimleri takip ediyor bilmem. o da benimkine bakmaz. telefonlarımız ortadır. kapişş
+2 oy
(18,181 puan) tarafından
Tabiki takip edemez. Tam tersini düşün sen arkadaşının eşine istek atıp kocana da merak ettim dese idin ne olurdu 
+1 oy
(25 puan) tarafından
Neyini merak ettiğini sorardım, onun yaptığı gibi bende arkadaşımın eşine istek atardım, yani ne hissettiğimi hissetmesini sağlardım
+1 oy
(7,638 puan) tarafından
Ne alaka mahallenin melahat teyzesımı senin eşin   evli barklı  
+1 oy
(2,668 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oyardım, bunu da çok iyi bildiği için yapamaz
0 oy
(83 puan) tarafından
Ne münasebet asla kabul etmem kıyamet kopardı yani. Sizi fitillemek için demiyorum ama haklısınız yani
0 oy
(2,032 puan) tarafından
Saçma geldi bana neyi merak ediyormuş 
(963 puan) tarafından
Neyi olacak güzel mi değil mi erkekler anca bunu merak ediyor
0 oy
(2,839 puan) tarafından
Cok haklisin tepki vermekle, onaneymis elalemin karisindan
0 oy
(629 puan) tarafından
Abartmiyorsun ne gerek var takip etmeye yani o biseyler paylaşacak oda izleyecek sacma
0 oy
(617 puan) tarafından
Eşin yeni evli arkadasinin esini merak ediyor? Abartmiyorsun cok sacma gereksiz istek atmasi ver agzinin payini kocana otursun oturdugu yerde ne alaka ya.. benim de esimin arkadasinin karisi esime cuma mesaji atmisti gorunce yikmistim ortaligi bozdum arkadasliklarini 
0 oy
(747 puan) tarafından
Haklısın cnm. Hatta samimi degillerse arkadaşı bile kızar yani. Bnm eşimi niye ekliyor diye. 
0 oy
(1,345 puan) tarafından
sacma bence takip stse nolcak ki esimde yeni evlenmistik amcasinin kizi esimle takiplesiyordu evlendik diye engellemis ki ailece takiplesiyorlar numarasina kadar silmis sevgili durumlari var desem olmaz esim onlar kadar zemgin deil nasl bi kuyruk acisi var anlamadim
(79 puan) tarafından
Siz amca kızı diyorsunuz bu post arkadasının eşi demis
0 oy
tarafından
Karım ne der diye düşünmediği gibi arkadaşım nasıl anlar diye de düşünmemiş
(142 puan) tarafından
+++++++
0 oy
(299 puan) tarafından
Ne alaka arkadasinin eşine ne sebeple istek atacak amaç ne bana böyle.seyler ters esimde yapmaz yaparsada sonucuna katlanmak zorunda kalır 
0 oy
(142 puan) tarafından
Bize göre yanlış eşinin arkadaşı ne diyor peki bu duruma? Benim eşim erkek arkadaşının beni takip etmesini istemez ne gereği var ki neyi görecek 
0 oy
(4,387 puan) tarafından
Instagram sanirim da ben bakmiyorum bile kime ne attığını gormeyi gectim :) hos degil yani bakayım kimle arkadas vs. O da bakmaz baktirmam da. Cok cocukca bence
0 oy
(283 puan) tarafından
Bence begendiginden istek atmıştır.ve ne kadar rahat konuşmuş seninle merak ediyorum demiş

. Sende onun kocasına istek at bak bakalım noluyo ?
0 oy
(6,010 puan) tarafından
Ohaa adamı takip etsin karısını niye takip edyor ne alaka arkadaşı belki rahatsz olur istemez yani yaptığı ayıp saçma 
0 oy
(51,590 puan) tarafından
neyini merak etmis kadinlar meraklı olup ekler genelde

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,798 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Iyiniyetli (707 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 383 göst.
23 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozlem.oz (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 1,255 göst.