+2 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (2,774 puan) tarafından

Narinin amcasından sonra annesi ve abisi de kasten adam öldürme suçundan tutukluluk kararı için mahkemeye sevkedilmiş 7 kişide suçluyu kayırmadan sevk edilmiş. 

Sıla bebeği demeye yüreğim bile dayanmıyor hem üvey baba hemde iki komşu çocuğu istismar ediyor ve anne eşi için susuyor bu olaya.

Anneler bile evlatlarını ölüme terk ederken biz kime güveneceğiz.:'(

14 Cevaplar

+7 oy
(6,495 puan) tarafından
Sağ gözden sol göze güven kalmamış ama tek bildiğim çocuğa uzanan o eli kırıp gebertmeden içerde beslemek çok ama çok saçma 
(2,774 puan) tarafından
Devlet yapamıyor içeridekiler veriyor cezayı artık devir bu hale geldi
(6,495 puan) tarafından
Çoğu hücrede tutuluyormuş başlarına gelecek belli olduğu için keşke onlar verse ama böyle eziyet ede ede kolayda can vermesinler inşallah
(2,774 puan) tarafından
Suçları kesinleşip tam hüküm giydiklerinde keserler cezalarını şuan suçları tam olarak kesinleşmediği için hücrededirler. Kesinlik için ne bekliyorlae onu da anlamış değilim
(6,495 puan) tarafından
Önce itiraf edecek 3 5 yıl indirim alacak sonra bide mahkemeye takım elbise giyip gittimi bi 10 yılda ordan indirim neyi bekleyecekler
(2,774 puan) tarafından
Arkaları sağlam adamlar böyle oluyor biz yapsam müebbet yer otururuz
-Reklam-
+3 oy
(1,626 puan) tarafından
İdam şart idam olmazsa bunun sonunda olmucak. 1 sene yatıp aftan yararlanıyo ş.refsizler .

Herkes anne olmamalı o kadını cezaevindekin halletsin dışarı çıkarsa gene aynı b.k olur çünkü ( sıla bebeğin annesinden bahsediyorum eğer narinin annesinde biliyorsa onunda Allah belasını versin
(2,774 puan) tarafından
Sıla'nın annesinde ona bunu yapanları da cezaevinde öperler ona eminim de narin olayı çözülemeden kapatılacak gibi
(1,626 puan) tarafından
Çözülmez bu Türkiye’de hangi olay tam hakkıyla çözüldü ki bu yavrumun ki çözülsün.
+3 oy
(7,639 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar  anneler kız erkek  olması önemli değil sadece bilinçli  evlât yetiştiren anneler ve anne adayları   bir çok yavrumuz   hemcinslerimiz hergün her dakka  ölüyor yada zülüm görüyor  ben kocamdan dayak yedim oda yesın diyen kaynana sende bayansın    oğlum laf almıyorsa döv   boşanma boşanan kadın kötü yola düşer yoksa ölürsün diyen de  ana bayan ve bu pis katilleri yetiştiren de bayan  adı anne  yada ayşe fatma asıl katıl sizsiniz   oglunuz  değil vermediniz terbiye ogretmedınız saygı merhamet viçdan Allâh korkusu Allah'ın verdiği canı Allâh alır lafını ögretsenız eşini döven bizden değildir lafını ögretsenız   evladınızda insan olurdu değilmi    eskiler gibi olmayalım eşe saygıyı arkadasa saygıyı toplumda saygın olmayı insanı yaradandan ötürü sevmeyi yavrularımıa ögretelim  olurmu ben sizi seviyorum ve saygı duyorum     gerçekten hakkıyla ANNE olalım   adı anne olanları  silelim                                                     geçende böyle bir  post yazdım 3 , 5 kişi   okudu
(2,774 puan) tarafından
O kadar haklısın ki. Evlat yetiştirmek öyle zor ki onu eğitmek doğruyu öğretmek. Anne babadan merhamet görmeyen vakti gelince kendi evladına merhamet göstermiyor
(7,639 puan) tarafından
Ahlak Allâh korkusu  ahlak bilgisi terbıyesı olmayan nefsının köpegi oluyor ve melek yavrularımızı isirıyor
+3 oy
(1,778 puan) tarafından
Maalesef herkes bizi yaratanı unuttu..Hangi cüretle Yaradan’dan kopuk yaşanabilir. Yaratan’ın dünyasındayız. Yaradan’ın var ettiği nimetler içindeyiz. Her an Onun rahmeti ve kudreti altındayız. Hayat Onun, ölüm Onun, ölüm ötesi Onun, Mahşer Onun, Cennet Onun, Cehennem Onun.

Onu unuttuğumuz için herkes bu kadar kötü iğrenç olmaya başladı.
+1 oy
(9,053 puan) tarafından
Hayırlısıyla bir öleydikkk
tarafından
4 yıl önce ben de böyle derdim de şimdi 3 buçuk yaşındaki kızım varken ben bunu bile diyemiyorum bana bir şey olursa kızıma ne olur korkusundan :(
(9,053 puan) tarafından
Bana birsey olursa yani şuanda ona bakabilecek sanırım kimse yok yani oğluma
Eşim.zaten şuan yok
Oğlum çok aşırı hareketli ve benden saniye ayrılmıyor bilmiyorum hep dua ediyorum allahim nolur beni eşimin oğlumun canını ayki anda al diye :(
+1 oy
(2,147 puan) tarafından
Gerçekten öyle, büyük konuşmak istemiyorum ama bu dünyada hani deriz ya babaya bile güven olmaz diye, artık anneye bile olmayacak mı, bu çok çok ürkütücü 
(2,774 puan) tarafından
Gerçekten büyük konuşmak istemiyorum ama evladımızın eline iğne batsa onunla birlikte ağlardık ya anne olarak nasıl bu hale gelmeye başladık çok korkutucu
(2,147 puan) tarafından
Aynen canım, ben bu narinde en çok ona ağladım zaten bı anne olarak evladının cenazesinde yoksun, annen senin cenazende yok, hak ediyorsa olmasın zaten de anne deyince bu tanımı karşılamıyor bu kadın maalesef, mesela ne olursa olsun konuşmalı ama tık yok, diyecek çok sey var daha aslında da ..
(2,774 puan) tarafından
Büyük konuşmamak için diyemiyoruz neyle sınanırız bilmediğimiz için
(2,147 puan) tarafından
Aynen canım Rabbim bizi bu duruma da düşürmesin  çocuğumuzun her daim yanında etsin bizi
(2,774 puan) tarafından
Amin inşallah
+1 oy
(3,008 puan) tarafından
Kopsun kıyamet yaşanılmaz hale geldi artık!!!! 
+1 oy
(3,321 puan) tarafından
Ya şuna amca denesinler ya katil o hele annesi hiç demesinler
+1 oy
(2,258 puan) tarafından

Batsın bu dünya.  Bu ülkeden adam olmaz Allah o baştaki s..erefsiz de dahil hepsinin belasını versin midem almıyor artık:(

+1 oy
(1,631 puan) tarafından
İdam idam idam !!! Kız bebeğim var valla artık cevremden bile korkar oldum iyi niyetle yaklaşsalar bile kimseye veremiyorum çocuğumu.
+1 oy
(9,901 puan) tarafından
Kopsun artık kıyamet daha ne kadar kirlenebilir ki dünya? Kimseye güven kalmadı 
+1 oy
(3,361 puan) tarafından
Kıyamam yavrum ya Allah belasını versin yaoaninda bilip susaninda Dünyanın civisini cikardilar yaşamaktan insan olmaktan utandık yazıklar olsun önceden çocuklarımız kapının önünde oynardı hiç bir şey olmaz di şimdi evde dışarda kim yakalarsa ya gidiyor kim neye guvenecez biz 
+1 oy
(477 puan) tarafından
Aynen öyle valla cnm midem bulanıyor artık . Üç tane kızım var hiç kimseye teslim edemem devir çok kötü 
+1 oy
(252 puan) tarafından
Annenin bile evladına zarar verebildiği bir dünyadayız kopsun kıyamet yok olalım artık 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 297 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Huzur:) (2,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,074 göst.
0 oy
10 cevap 429 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 474 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,848 puan) tarafından soruldu