0 oy
833 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar lütfen 

15 Cevaplar

0 oy
(81 puan) tarafından
Noldu?söyle 
(4,855 puan) tarafından
Gözlem altında tutarlar 24 saat kadar birde adli vaka olarak görünür sizden ifade alırlar haberiniz olsun.
(2,749 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz canım,.belki de  onun kokusu ağır gelmiştir midesini bulandırmıstır
(81 puan) tarafından
Benim oğlumda geçen balon şişirme oyuncağı varya köpüklü onu sisirirken icine çekmiş çok kötü oldu midesi ödüm koptu ama bisey olmadı şükür
tarafından
Benim oğlumda gayet iyi oldu kızlar Allah hepinizden razı olsun
tarafından
Çok şükür canım
-Reklam-
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Noldu kız   
tarafından
Oğlum zehirlenmişti daha doğrusu zehirlenme kuşkumuz vardı çok şükür bir şeyi yok kusmasıyla atmış galiba
0 oy
tarafından
Ne oldu ki onu deseydin bacım 
0 oy
(11,642 puan) tarafından
Burda vardır mutlaka ama noldu hayırdır canım inşallah
0 oy
(1,004 puan) tarafından
Canım noldu sağlıkçıyım ben 
(1,004 puan) tarafından
Estağfirullah Canım çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun şimdi nasıl ?  Eve gidince yoğurt yedirirsin birde canım sadaka ver birine yol üstü de olsa çok geçmiş olsun
tarafından
Şimdi çok iyi şükür kusması iştahsızlığı yok söyledikleri kötü belirtiler yok en azından normale döndü şükürler olsun Rabbime
Evet herkes öyle diyor bir çocuk sevindireceğim inşallah
tarafından
Çok teşekkür ederim bu arada ❤️
(1,004 puan) tarafından
Rica ederim ne demek Allah kötüsünü yaşatmasın inşallah ayaklarına taş deymesin♥️
tarafından
Amin canım ❤️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım korkma sakin kalmaya calis zaten yapılması gereken en doğru şeyi yapıp hastahaneye gidiyorsun şuan daha başka bir şeye gerek yok şimdilik. Durumdan haber et büyük ihtimalle ne olur ne olmaz diye mide yıkarlar belki ona bile gerek kalmaz sadece gözlem altında tutulur 
tarafından
Sağol canım gözlem altında tuttula serum kan tahlili röntgen falan derken sabaha kadar kaldık sabah taburcu ettiler bizi
tarafından
Çok şükür canım Allah sizi birbirinize bağışlasın
tarafından
Amin amin ❤️
0 oy
tarafından
Hemen götür birsey iciriyotlar kömür gibi 

Eğer birsey içtiyse bile böbreklere karaciğere gitmesini engelliyormus 

24 saat gozetimde tutuyorlar kan tahlili yapıp birsey yoksa birakiyorlar

114 zehirlenme hattını ara 
tarafından
Yok canım şükürler olsun hastaneye gittik kan tahlili röntgen falan derken 8 saat hastanede kaldık kaldığımız sürede sürekli seruma bağlıydı 4 5 saat aç bıraktılar sonra yavaş yavaş ayran içti birşeyler yedi yine gözlem altında tuttular oğlum kusmayınca taburcu olduk sabah yine kusarsa çocuk cerrahisine randevu alın dediler ama şükür iyi ilk kusmasıyla beraber attı galiba
tarafından
Belki kokusundan etkilenmistir
Husos ilaç içtiği zaman kusmamisti biz 24 saat kaldık hastanede
tarafından
Belki seninki kusamayınca o kadar kalmışsınızdır bilemedim
tarafından
Geçmiş olsun kuzu dikkat et
tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
(20,299 puan) tarafından
Allah'ım korusun yavrucugu. Haber et 
tarafından
İyi şu anda şükürler olsun canım
(20,299 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(5,614 puan) tarafından
İdil yazsana bana kuzum ya
(5,614 puan) tarafından
Şimdi okudum sakin ol. En doğrusunu yapıp acile götürüyorsun. Kan değerlerine bakarlar onlar gereğini yapar. Korkma sakin ol.
tarafından
Ayy filiz abla can havliyle ne yapacağımı şaşırdım
(5,614 puan) tarafından
Aklımdaydın yazacaktım İdil özele gelsene
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Canım benim oğlumda 19 20 aylıktı çamaşır suyunu ağzına değdirdi içmedi ama ağzında koku geliyordu yanımızdaydı zaten bir anlık dalgınlıkla ağzını sürmüştü hastaneye gittik test yaptılar serum bağladılar zehir danışma hattını aradılar 24 saat gözlemde durması gerektiğini söylediler o süreçte de hep serum bağlıydı bişi olmadı şükür 2 güm sonrasına yine çağırdılar kan testi yaptılar herhangi bir zehirlenme varöı diye kontrol ettiler yoktu çok şükür inşallah sizinde bir şey olmaz süreci anlatmak istedim inşallah kötü birşey yoksa böyle yaparlar. Kusmasıda belki azcık içmiştir midesini bulandırmıştır öyledir umarım kötü düşünmeyelim Allah şifa versin canım 
tarafından
Çok sağol canım benim aynı şeyleri yaptılar ama biz 24 saat gözlem altında tutulmadık en fazla 8 saattir
(1,730 puan) tarafından
Oh çok şükür çok sevindim canım yavrularımıza birşey olmasın hayatımız kararıyor dakikalar saatler içinde
tarafından
Öyle gerçekten her şey saniyeler içinde oluyor dikkatsizlik oluyor bazen
(1,730 puan) tarafından
Tekrardan geçmiş olsun canım alla bir daha yaşatmasın ❤️
tarafından
Amin canım çok sağol ❤️
0 oy
(3,632 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim 
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(3,565 puan) tarafından
N’aptınız canım geçmiş olsun ne dediler hastanede?
tarafından
5 saat aç kaldı kan tahlili röntgen temiz çıktı serum bağladılar 7 8 saat serumla kaldı iyi şimdi eve geldik :)
(3,565 puan) tarafından
Yaa iyi bari ya geçmişler olsun tekrar canım
tarafından
Teşekkür ederiz :)
0 oy
(735 puan) tarafından
Doktor ne dedi canım?
tarafından
Doktor 5 saat aç bıraktı sonra hafif birşeyler yedi kusmayınca bizi taburcu etti evdeyiz şükürler olsun bir şeyi yok :)
(735 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım iyi bari çok şükür ama burda birisi o asperoxu bebeğin gözüne sıkmıştı 3 yaşındaki çocuk dikkatli ol ortada birakma
tarafından
Allah korusun ya . Ben kendi evimde değilim şu an annemlerde kalıyorum kendi evimde deterjanlar hep kilitli yerdedir. İşte onlarda banyo da açıkta unutmuş galiba onarlar dolaba kaldırır aslında hepimizin ihmali tabi de Allah korudu bundan sonra daha dikkatli davranacağım
(735 puan) tarafından
Bununla geçmiş olsun
0 oy
(2,132 puan) tarafından
Geçmis olsun canım nasıl durumu 
tarafından
İyi oldu canım eve döndük
Çok sağol ❤️
(2,132 puan) tarafından
Çok sükür canım
0 oy
(18,721 puan) tarafından
Sonuç ne oldu bizi de haberdar eder misin canım merak ettim 
tarafından
İyi çok şükür eve döndük teşekkür ederiz ❤️
(18,721 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
tarafından
Teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 297 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
5 cevap 137 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.
10 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Musab (1,055 puan) tarafından soruldu

412,046 soru

12,403,995 cevap

44,546 kullanıcı

Kategoriler

...