0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından
Kızlar 6. Günümüz bezi çıkardığım günden beri kaka yapmadı kakasını normalde bezli iken oturarak yapıyordu ama bezi çıkardım kaka yapmamaya başladı normalde günlük yada 2 günde bir kaka yapardı bu sorun geçer mi yada normal mi

4 Cevaplar

+1 oy
(6,481 puan) tarafından
Bir arkadaş vardı burda Allah razı olsun onun sayesinde bu durumu atlattık lazimliği var mı lazimliğinin üstüne bezini açarak koy gel otur burda yap diyebilirsin eline de sevdiği bir şeyi al yaparsan beraber yeriz diye biraz cesaretlendir konuş yapar inşallah canim 
(1,142 puan) tarafından
Lazimligi yok da iyice yere çömerek yapıyordu bezli iken de o yüzden almadım lazimlik
-Reklam-
0 oy
(519 puan) tarafından
Benim yigenim bezi bırakalı 1 ayı geçti cnm hala kakasını ayakta yapıyor ve beze sonra çıkarıp normal devam ediyor lar ama kaka zamanı bez istiyor doktora götürdü normal bir süreç bekleyin demiş gece de bazen çok sıvı tüketirse bağlıyor buna da normal demiş mesela 
(1,142 puan) tarafından
Geceyi hallettik şükür gündüz de ben götürüyorum arada o söylüyor bezli iken kakayi oturarak yapardı ama bezi bıraktık hiç yapmadı tek sorunumuz kaka gibi
(519 puan) tarafından
İnşallah anlatırsınız cnm rabbim kolaylık versin inşallah
(1,142 puan) tarafından
İnşallah ya baya bekledik ama yapmadı
(519 puan) tarafından
Bezi bağla cnm kabız olmasın sonra Allah korusun çok zor
0 oy
(81 puan) tarafından
Benim oğlum da kakasını yapmıyordu kakası gelince bez bagliyordum 10 gün bu şekilde yapmıştı tuvalete gittikten sonra bezine yapıyordu sonra bı gün götürdüm kendisi yaptı o şekilde alistirdim ben
(1,142 puan) tarafından
Bizimki kakası varmış gibi davranmıyor ki anne ciş ee eee diyor gidiyoruz çişini yapıyor yada ben götürüyorum
0 oy
(1,538 puan) tarafından

Bizimde ayakta yapma sorunu var dün ilk defa lazimliga yaptı çok korktu ağladı ondan önce 2 defa yere 1 defa boxerina yaptı bakalım bugün nereye yapacağız :D

Duphalac şurup içir istersen o zaman tutamaz yapar mecbur 6 gündür hiç mi yapmadı 

(1,142 puan) tarafından
Bizimki hiç yapmiyor bakalım eşime dedim sağlık ocağına gecicek
(1,538 puan) tarafından
Allah korusun kabız olursa daha zor
(1,142 puan) tarafından
İnşallah bugün halledicem o konuyu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde FilizEymen (8,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.