0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (516 puan) tarafından

image

Evet kizlar neler yapıyorsunuz ben 6 bucukta kalktim eşimle kahvaltı yaptik onunise kendimde soslarimla recelimi yaptım yastıkları döktüm kılıfları ve adtarlarini yıkıyorum evi dip tırnak basliyacagim 30 hafta olduk çok şükür iyice ilerledikçe yapamam doğuma yakın kabaca yapcam temizliği onzamn sizler neler yapıyorsunuz bakalim

7 Cevaplar

0 oy
(2,454 puan) tarafından
Ben de 6 buçukta kalktım oğlanı okula bıraktım. Geldim kahvaltı mı etsem diye düşünürken baktım çok uykum var vur kafayı yat dedim kendime. Yattım uyudum 10 dk önce uyandım bir yerde deprem olmuş onu hissettim kalktım hemen yataktan.  Şimdi kahvaltı hazırlayacam.  Sen de maşallah çok iş yapmışsın kolay gelsin yorma kendini o kadar 
(516 puan) tarafından
Doğum yaklaştıkça hiç bir şey yapamam yavasyavas yapiyorum
-Reklam-
0 oy
(11,032 puan) tarafından

Kahvaltı içiyorum;)

image

(516 puan) tarafından
Afiyet olsun canim benim
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Ellerine sağlık. Bizde akşam eşimle evi temizlemiştik   Tuvaletle mutfakta sileceğim yerler var sadece. Yatak odasını ben de yeni temizledim ama astarları yıkamadım pamuğu geri koyamıyorum ya ***** yumuk duruyor 
(516 puan) tarafından
Ben mecbur yapcam.dogumda gelen olur yanımda kalcak olan olur  o yüzden yapacagim
0 oy
tarafından
Avmye gidecez eşim çocuğun okuluna gitti yatılı kalacak herhalde hazırlandık gelmedi daha 
(516 puan) tarafından
Bir arkadaşını görmüştür lafliyorlardir biii
tarafından
Fiyatta anlaşamamışlar ona oyalanmış
(516 puan) tarafından
Hmmm anladım
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Maşallah sana bende dün menemenliklerimi yaptım pazar günü Allah izin verirse temizliğie başlıcam
(516 puan) tarafından
Ben bu gün ona da başladım salon bitti şimdi koridor var sirada
(20,203 puan) tarafından
Kolay gelsin ben okul temposu filan baya yoruldum dinlenim dedim ama yinede iş var gelince yapıcam okula götürcem oğlanı şimdi
(516 puan) tarafından
Kolay gelsin baciko
(20,203 puan) tarafından
Geldim bile sağol tatlım :)
(516 puan) tarafından
Oh maşallah kız  bende yatak odası ve koridoruda hallettim
(20,203 puan) tarafından
Sanada maşallah bide temizlik derdini halledersem  rahatlıycam
(516 puan) tarafından
Yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum doğum yaklasiyorbkendi annemle konuşmuyorum kayinvalidemle isim çok deyip duruyo ondanda fayda yok yavaş yavvas yapıyorum ne yapayom
(20,203 puan) tarafından
Kimseden fayda yok Allah yar ve yardımcın olsun
(516 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Sıra bekliyorum iade için 
(516 puan) tarafından
Kolay gelsin
0 oy
(8,830 puan) tarafından

image

aglicammmmmmmmm
(516 puan) tarafından
Gel bacım birlikte aglayalim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 264 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hirakusunannesi (341 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 329 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hirakusunannesi (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 156 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Osmanin annesi (1,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 397 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (516 puan) tarafından soruldu

403,376 soru

12,083,510 cevap

36,361 kullanıcı

...