0 oy
115 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (110 puan) tarafından
Kızlar benim hayallerimden birisi İstanbul'u eşimle gezmek Galata Kulesi'ne çıkmak falan. Nasip olursa haftaya gitmeyi düşünüyoruz. Gezilebilecek yerler nereler ? İnternetten baktık bir kaç bilindik yer bulduk. Sizin gittiğiniz sevdiğiniz önerebileceğiniz yerler var mı? 

4 Cevaplar

0 oy
(6,274 puan) tarafından

istanbulda yasayan icin karsidan karsiya gecmek ölum . ve kimsenin bukadar vakti olmaz . nerde yakin yer anca oralar:)emin ol istanbulda yasayan birisi istanbulu imkansizin da otesinde gezemez.:) isi oldukca gittigi yerleri bilebilir ancak. 

(13,715 puan) tarafından
shagaja buna katılıyorum istanbulda yaşamayan biri olarak istanbulda yaşayan kuzenime göre İstanbulu daha çok gezdim:)
(110 puan) tarafından
Evet bizim de akrabalar var onlarda öyle diyorlar onlara sorduk klasik yerleri söylediler sizlerden de öğrenmek istedim yine de gidip gezenlerden :)
tarafından
Ahahhaah kesinlikle. Bekarken İstanbul’a her gelmemde çok gezerdim. Evlendim 2 yıldır İstanbuldayım o yollar çok gözüme geliyor kesinlikle gezmek istemiyorum :))) en iyisi ev
(5,607 puan) tarafından
İstanbul’un neredeyse her semti gezilecek bir yer :) eşim İstanbullu adam her yeri gezdirdi kenar mahalleler hariç tabi. Ya mükemmel bir şehir ama çok çok kalabalık
(13,715 puan) tarafından
öyle tabi çok güzel şehir tarih buram buram ama yaşamam büyük konuşmayayım. en azından kendi isteğimle olmaz. üniversiteyi orda okumak istedim ama yaşamak zor. adanadayım, küçük şehirlerin büyüğü burda bile yollar yorucu, trafik felç, hayat pahalı. daha büyük şehirler gezmelik :)
-Reklam-
0 oy
(13,715 puan) tarafından
tarihi yarım ada (sultan Ahmet, ayasofya, yerebatan sarnıcı) Gülhane parkı, topkapı sarayı, galata, istiklal, Ortaköy, Kadıköy, Üsküdar sahil, dolmabahçe, adalar

müze seviyorsanız zaten arkeoloji müzesine gitseniz koca 1 gününüzü alır. 
(110 puan) tarafından
Teşekkür ederiz bizim listemizde olan yerler geneli ama bir kaç tanesi yoktu bakacağım :)
(13,715 puan) tarafından
ara tatilde biz de gideceğiz bakalım yerebatan sarnıcı ın yeni halini görmedim merak ediyorum
(110 puan) tarafından
Bizde gideceğiz nasip olursa genelde çok beğendiklerini yazmış gidenler bakalım
0 oy
(4,487 puan) tarafından
Adalara gidin kesinlikle bu donemde sakin olur ama onun için 1 gün ayırmanız gerekiyor :)
(110 puan) tarafından
Bende çok istiyorum adaları nasip olursa inşallah :)
0 oy
(236 puan) tarafından
Ooo çok var canım kaç gün kalicaksiniz bölge bölge gezin galata kulesi istiklal caddesi müzeler ayasofya Yerebatan sarnıcı kız kulesi Üsküdar boğaz turları 
(110 puan) tarafından
Çok vaktimiz yok aslında 4 5 gün sanırım 5 gün olur artık ne sığdırabilirsek
Teşekkür ederim canım önerilerin için :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
16 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
13 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Karcicegi (1,388 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
7 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde sweetlady (845 puan) tarafından soruldu

411,774 soru

12,395,889 cevap

44,152 kullanıcı

Kategoriler

...