0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (117 puan) tarafından
35 gün önce doğum yaptım hiç gitmedim 1 hafta sonra gitmem gerektigini söylediler o zamanda gidemedim bugün sanki düşük yapmışım gibi parça geldi cok afedersiniz ama adet ağrısı gibi ağrı yasadim gelmeden önce de hala içimdekiler dokulmemis midir ki acaba

13 Cevaplar

+1 oy
(13,050 puan) tarafından
1 hafta sonra ve 40 ında
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sezeryan ameliyatı olduğum için zaten otomatikman sezeryan olanları çağırıyorlar kontrole canım 
(117 puan) tarafından
Ben normal oldum canım dikislerim vardı ama
0 oy
(675 puan) tarafından
bi 20 bi 40 kontrolu oldu ikisine de  gittim. 40 kontrolu her iki dogum yontemi icin de gecerli gidin kendinizi ihmal etmeyin
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Ben normal doğurdum ona rağmen gel dediği vakitler gittim 1 hafta sonra çağırmıştı bide 1 aylık olunca çağırmıştı Sonra zaten miyom olduğu için 3 ayda bir gidiyordum kontrole
0 oy
(15,629 puan) tarafından
Ben ilk doğumumda gitmemiştim. Baktim kanamam kesilmiyor mecburen gittim. Doktor bakiyor içerde parça kaldiysa temizleriz demişti. Ikinci doğumumda gitmedim. 
0 oy
(7,463 puan) tarafından
Bnde gidemedim. Randevu almıştım iptal edilmiş.  Daha da yoktu randevu gitmedim. 
0 oy
(952 puan) tarafından
Evet 10 gün içinde gitmem gerekmiş bilmiyordum hemşireler söylemedi doktorumun asistani aradi gelmeniz lazım diye gittim ultrasonda rahim kontrolü yapıldı sorun yok denildi 40 bitince yine gitmem gerekti ona gitmedim ama
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Bende de parça gelmişti bende kontrole gitmedim 
0 oy
tarafından
Belki kalan kandır o benim sezeryandı 40 gün sonra gittim. Bence bi kontrole git her ihtimale karşı
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Gidilmesi gerekiyor ben normal doğum yaptım doktorum kırkın çıkınca gel demişti 
0 oy
(68 puan) tarafından
Ben ilk dogumda gitmedim şimdi ikinci oldu onada çağırdılar gidesim hiç yok açıkçası ama parça falan gelirse korkar giderdim bide me yapıyorlar elle muayene mi vajinal ulturasyonla mi bakiyorlar yoksa karından mi
0 oy
tarafından
İki doğumundan sonrada gittim ikiside normaldi. 
0 oy
(12,615 puan) tarafından
normal de olsa sezaryen da 10 gün sonra gitmek lazım dikiş varsa zaten gidilmeli

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 296 göst.
28 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esha (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 452 göst.
0 oy
6 cevap 149 göst.
18 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,427 soru

12,271,106 cevap

37,591 kullanıcı

Kategoriler