0 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Arkadaşlar adet olmadan önce iki defa korunmasız ilişki oldu. 3 gün sonrasında test yaptım negatifti. Sonra eşim gurbete gitti. Adetim bu sefer 9 gün sürdü. İyileştim  3 gün önce falan ama bu gün de kahverengi akıntım var normal mi?  Acaba hamile mi kaldım. Böyle bir şey olabilir mi?

2 Cevaplar

0 oy
(211 puan) tarafından
Birkaç gün bekle ve test yaptır canım kan testinde kesin çıkar
tarafından
Öyle yapacağım da merak ettiğim böyle bir şey mümkün müdür yani adetim bitti sonra hamile kalayım ama eşimde evde değil yani çok garip kaçacak bir durum
(211 puan) tarafından
En son ne zaman adet oldun? İlişkiye girme zamanı da önemli. Eşimin arkadaşının hanımı adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenmiş yani imkansız değil
tarafından
31 Ağustos ta adet oldum onu biliyorum da bakalım noluyo
(211 puan) tarafından
Baya geçmiş olabilirsin canım test yaptır kanda kesin sonuç verir
-Reklam-
0 oy
(301 puan) tarafından
İlişkiden 3 gün sonra olsa da çıkmaz ki zaten testte 
tarafından
Ya evet öyle de eşim gidecekti o evdeyken yapayım dedim hani olursa olur olmazsa da Allah'tan dedik negatifti. Aklıma takılan adet oldum bitti rahim temizlendi bir nevi böyle bir şey olabilir mi?
(301 puan) tarafından
Valla oluyor benim bi kuzenim var ay içinde kocası yurt dışında çalışır adetinden 1 hafta önce adam gelmiş birliktelik olmuş 4 gün yada 5 gün kala ertesi gün adam geri gidiyo kız o ay adet oluyor normal ama sonra adet bitimi belirtileri hissediyor ve hamile yani o tek birliktelikten kalmış olmuş yani. Şuan 5 yaşında falan kızı bende bebek istiyorum bu ay yumurtlama günlerimi kaçırdım rahatsızım diye sadece adete 10 gün varken birliktelik oldu ben yine de umutluyum benim yumurtlama günlerim garip adetten 3 gün önce bile ovulasyon testinde pozitif gördüğüm yani yumurtladigim oldu belki öyle olduysa olabilir diyorum belli de olmaz :) sen birkaç gün daha bekle sonra testi tekrarla
tarafından
Öyle yaparım da dediklerin biraz korkuttu beni. Ben daha hazır değilim çocuk için eşim istiyor diye iki defa riske girdik. Negatifti mutlu oldum tabii ki her gelen başım gözüm üstüne ama ağır gelicekti ikinci çocuk ama her şeyin hayırlısı Rabbim zorliyguyla birlikte kolaylıkla verir. Bakalım olursa bize hayatımızın suprizi olucak.
(301 puan) tarafından
Vallahi herkeste aynı şey olacak diye bir durum yok ama bildiğimi anlattım umarım hakkında hayırlısı olsun. :)
tarafından
Allah razı olsun canım hepimizin inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
4 cevap 193 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Busranne (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 556 göst.

412,631 soru

12,422,716 cevap

45,302 kullanıcı

Kategoriler

...