+1 oy
161 göst.
Aile kategorisinde (570 puan) tarafından
Bilemedim 

11 Cevaplar

+1 oy
(2,182 puan) tarafından
Makine almayi tercih ederim sık sık yikamak evet koltgn kumasini eskitir ama cocuk varsa makine sart gibi bisi cunku silmekle olmuyor sadece yuzeyi siliniyor peki ici nolcak dokulen icinede isliyor oyuzden makine derim canm.buyuk temizliklernde yikarsn sonra ortu ortersn he ustune bisi dokulur yine yikarsn ama her hafta yikanmicagina gore bence okadrda yipranmaz makine ne mantikli nerden bakarsan bal
-Reklam-
+1 oy
(734 puan) tarafından
Tabikide almak her bahar yıkıyorum tertemiz oluyor koltuk kanepe yatak kızımın yatağı mutfak sandalyeleri bence almalısin çok rahatlığını gördüm 
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Bütçe varsa makine almak tabi ki. Biz de dün düşündük zaten sürekli kirleniyor çok rahatlık olur
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Makine daha iyi bana gore, hem koltuk hem yatagini yikarsin. Haliya buyuk leke olsa ise yarar
0 oy
(752 puan) tarafından
İmkanınız varsa yıkatmak. Hem tertemiz oluyor hem yorulmuyorsunuz. Ben makine aldım sık sık yıkamak için, daha hesaplı olacağı için. Yaklaşık bir senede parasını çıkardı bile. Elimin altında istediğim zaman yıkıyorum. Ama yorucu oluyor ve profesyonel makineler kadar temiz de olmuyor sanki. 
0 oy
(9,832 puan) tarafından
Ben makine almayı düşünüyorum 
0 oy
(5,657 puan) tarafından
canima yazik. makine almak tabiki daha iyi istedigin zaman yikarsin ama koltuk sık sık yikanmaz ki kumasi perisan olur dosemesi.  silmek daha iyi  iste senede iki kez de yikansa bence kafi . canima yazik zirt birt yikamak. hemde koltugu da iskitecek. o yuzden ben yikatirim. makina almayi tercih etmezdim
0 oy
(153 puan) tarafından
Ben makine aldım çok rahat elimin altında ihtiyaç duydukça temizliyorum
0 oy
(393 puan) tarafından
Ben makine aldim cnm rahat ettim 
0 oy
tarafından
Benim arkadaşımda var bizde kullanıyoruz kiwiyi. Çok güzel makina. Sadece evde değil aracin koltuğu da yıkıyoruz 
0 oy
(711 puan) tarafından

Cnm bn makina aldım. Pasta cila makinasının ucuna görede fırça yapmışlar ondan aldım bde. Kolayca onla yıkama yapıyorum hiç yorucuda degil. Kiwi olanlada suyunu çektiriyorum. Mis gibi oluyor. Koltuk yıkama al. Bde matkapa bile takılıyor o dedigim varsa kolayca halledersin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 20 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 44 göst.
+1 oy
12 cevap 311 göst.
11 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde mys62 (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (443 puan) tarafından soruldu

403,403 soru

12,084,288 cevap

36,365 kullanıcı

...