0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar daha önce yazmıştım oğlum 70 aylık birinci sınıfa kaydını dilekçeyle güya erteledik çocuk anaokuluna başladı bu bir ayda defalarca sorun çıkmıştı 

Öğretmen beni şimdi aradı müdür yardımcısı ile konuşmuş kaydimiz düşmüyor birinci sınıfta bu durumda da anaokuluna kayıtsız gelemez dedi ben göndermicem zaten birinci sınıfa ama çocuk anaokuluna da gidemicek vallahi basım ağrıdı kaç gündür aranızda eğitimciler vardı bilginiz var mı ben ne yapmalıyım 

Özele göndersem kabul ederler mi acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(7,075 puan) tarafından
Kaydını sildirmeden özelde olsa başka okula göndermen zor 
tarafından
Işte öğretmen dedi başka devlet okulu olmaz ama özele bir sorun dedi bende devamsızlıktan kalsın dedim birinci sınıfta özele gönderelim yapacak bişey yok çünkü
(7,075 puan) tarafından
Ama hazırlıksız 1 e başlarsa yine zorlanır inşallah özeller kabul eder canım
tarafından
Tabi ki baslatamam zaten hiç hazır değil öğretmeni de aynı görüşte
-Reklam-
0 oy
(5,417 puan) tarafından
Milli egitimemi bir gitsen acaba onlar ne dicek bir bakarsin
tarafından
Valla öğretmen arkadaşım da dedi MEB E git hakkını ara diye
0 oy
(4 puan) tarafından
2018 ekim-kasım ya da aralık doğumlu ise dilekçe ile ertelenip anaokuluna gidebilir. Ancak eylül ve daha üst aylar ise 1. sınıf mecburi Dilekçe verirken bakmaları lazımdı doğum tarihine ya da anaokuluna ilk kayıt sırasında da. 
tarafından
2018 Kasım dogumlu biz çoktan dilekçe yazdık önceki postumda net anlattım bir aydır uğraşıyoruz bu durumla
(4 puan) tarafından
o zaman erteleme yapabilirsiniz tabi ki. ve anaokuluna kayıt olabiliyor. Bazen ilk okullar erken kesin kayıta giriyor ozaman anaokuluna nakil vermeleri gerekiyor kaydı.Ve şuan herhangi bir devlet anasınıfına ya da anaokuluna kayıt yapabilirsiniz ancak ilk okul kaydı (dilekçe bu sebeble alınır) düşmesi ya da nakil vermesi gerekiyor.
tarafından
Işte problem orda kaydı düşmüyor yapamıyorlar pazartesi ilçe milli eğitim müdürlüğü ne gideceğim bakalım ne olacak
(4 puan) tarafından
çok zor bişey değil aslında. Evet ilçe mem e temel eğitim bölümüne gidin yardımcı olacaklardır.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.
+1 oy
5 cevap 125 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cnsuuu (382 puan) tarafından soruldu

409,810 soru

12,320,903 cevap

38,952 kullanıcı

Kategoriler