+1 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Tahmini veya anlayanlar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız diyorum.
(9 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
Üste çıksın 
0 oy
(715 puan) tarafından
Kıza benzettim ilk gebelikmi
(9 puan) tarafından
Hayır 3.cu bir kızım bir oğlum var çok şükür 14 haftalık oldum bu iki hafta önceki görüntü bütün belirti oglumdaki gibi dün doktor biraz kıza benzetti kesin olmamakla bnde merak ettim sağlıkla gelsin
(715 puan) tarafından
Kız aynı benim gibi benimde bir kızım bir oğlum var 3 cu gebeligimi 5 aylık olunca öğrendim o derece belirtim yoktu hassasiyet filan oğlumda ki gibiydi şuan 23 haftalık hamileyim geçen hafta ogrendim kız olacagini
(9 puan) tarafından
Baya geç öğrenmişsin tabiki cinsiyet secmiyorum ama içimde erkek hissiyatı var
(715 puan) tarafından
Bende aynı şekilde erkek hissediyordum hatta sağ tarafımda atmıştı ilk baş o şekil öğrendim hamile olduğumu bide oğlumda nasilsam bunda da ayniydim dedim kesin erkektir gittim göstermedi kendini 3 gün sonra özele randevu aldım kız dedi
(715 puan) tarafından
İlk baş bacakalri kapalı doktor dedi genellikle kizlar kapatıp göstermiyor dedi kıza benziyor dedi 3 gün sonra gittiğimde göstermişti
(9 puan) tarafından
Bende de sırtı dönüktü çok küçük dedi şuan benzetecek olursam kıza benziyor gibi dedi iki hata sonra gidicem benimde sol da hep oğlumda da öyleydi göğüslerim de ağrı ve sivilcelerim çıktı bunda da aynısı oldu
(715 puan) tarafından
Benim kziimda belirtilerim vardı oğlumda yoktu bunda da aynı şekilde belirti yoktu
(715 puan) tarafından
Hayirlisi olsun canım hakkında gönlünce olsun
(9 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(26 puan) tarafından
Crl erkek olcumu cnm ogrendinmi cinsiyetini
(9 puan) tarafından
Kızım olacakk :)
(26 puan) tarafından
Allah hayirli evlat etsin inşAllah bende kizlarda tutmusdu artik inanmicam crl olcumune
...