0 oy
901 göst.
Diğer kategorisinde (5,063 puan) tarafından

Sıla bebegin cani annesi ifadesinde ne demis yok abi zalim miydi bu kadar bu dünya yoksa biz zalim bir dunyaya denk geldik

image

29 Cevaplar

+7 oy
(84 puan) tarafından
Her kadın anne olmamalı ..  Allah bırakmasın bunlara. 
-Reklam-
+5 oy
(4,541 puan) tarafından
Allah da senin bin türlü belanı versin daha ne diyim
+3 oy
(2,377 puan) tarafından
Her kadın anne olmamalı 
+2 oy
(7,633 puan) tarafından
 Allah'ım    şen din'den cıkarma yarabbim   ne demek kan gördüm bezinde     kişiliksiz     hacımat ederdim  onları  sonrada kasıla kasıla gider yatardım kızımıda yanıma alıp  soysuz  köpek köpek ler  kan diyor ya 
+2 oy
(1,867 puan) tarafından
Tek düşündüğüm şey o bebeğin canı nasıl yandı. Çocuğu parça pinçik etmişler resmen. Bir de bu çocuğun öz babası nerde. Sen niye bu karakterdeki bir kadına çocuğunu veriyorsun. Çocuk yaptığın kadının ne mal olduğunu az çok tahmin edersin . Eee tabi uçkurunu sahip olamayan erkeler önüne gelenle düşüp kalkıyor olan da bu günahsız meleklere oluyor. Şeref.siz oros.pu çocukları. 
(768 puan) tarafından
Babası da dürüst bir b.k değildir, yoksa küçücük kız çocuğunu elin adamıyla aynı evde bırakmazdı
(5,231 puan) tarafından
Kadinin ne is yaptigi belli zaten. Babasi belli degildir diye dusunuyorum. Kimbilir kim.
+1 oy
(1,119 puan) tarafından
Pis yalancı kocasını kurtarmanın peşinde kesin pazarladılar minicik bebeği millete
(172 puan) tarafından
Adli tıp raporları var istismarı komşu çocukları yapmış
(12,035 puan) tarafından
Ayy kiz deme oyle ya Allahim cildircam bebek pazarlamak nedir :((
+1 oy
(856 puan) tarafından
Allah belasını versin hepsinin bugün o kadar ağladım ki sıla icinn 
+1 oy
(12,686 puan) tarafından
Allah belalarını versin 

Allah bin belaların versin 

Allah bin bğr türlü belalarını versin 

Amin amin amin 
+1 oy
(270 puan) tarafından
O 13-14 yaşındaki p.çlerin de icabına bakarlar insallah salmazlar geleceğin sapıklarini
(331 puan) tarafından
Bu yorumu aradı gözüm onlar dışarda kalırsa vay bebelerin haline nerden ne gördüler de uyguladılar aklım almıyor yani
(270 puan) tarafından
Yüksek ihtimal salarlar onları, gerçek suçluların bile ceza almadığı bir yer burası netice de... Ve ben 13 yaşındaki bir p.çin ereksiyon olduğunu yani böyle bir şey yapabileceğini bilmiyordum gerçekten, demek ki kanı bozuk içinden geliyor sapık. Babaları gibi. Babalarından görmüşlerdir o göstermistir böyle yapılacak diye çünkü babaları da tecavüz etmiş el kadar bebeğe
(331 puan) tarafından
Nasıl yani o iki çocuk komşu diye biliyordum ben komşumu yapmış onu üvey baba mi
(270 puan) tarafından
Üvey baba, komşusuna yani 13-14 yaşındaki çocuklara ve o çocuklarin babasına pazarlamis bebeği
+1 oy
(877 puan) tarafından
hamilelerin duası kabul olurmuş hamile halimle o p.iç lere tek duam allah iki cihanda belanızı versin ne bu dünyada ne öteki tarafta rahat gün yüzü görmeyin acıyla gebern inşallah küçücük bebeğe bile kalkan o s.ikinizi kesip ağzınıza tıkmak gerek ama nerdee bide bunları içeri atıp benim senin verginle besleyecekler kansızları
0 oy
(172 puan) tarafından
Ben yeğenlerime bile bırakmıyorum ne olur ne olmaz diye çok ahlaklı terbiyeli çocuklar olmasına rağmen
0 oy
(10,906 puan) tarafından
bir kadın bunu görüp nasıl susabiliyor ben bunu anlamıyorum, anlamayacağım da. dünyayı yakarım ben
0 oy
(16,488 puan) tarafından
İyi bookkk yedin diyeceğim de inanmıyorum abi daha beterini de gördüm yapan ş...siz yaptım deniyor ki gayet bile isteye göz yummuştur yoksa istismardan değil cinayetten tutuklanması lazımdı 
0 oy
(5,926 puan) tarafından

Su kadını iyice bir dövsem keşke :angry:

0 oy
(2,475 puan) tarafından
Artik psikolojimiz bozuldu hergün farklı cocuk haberi nasıl bir vicdansızlık bu anlamıyorum küçücük çocuk bu ya insan bakmaya öpmeye kıyamıyor yavrum nasıl acı çekti kim bilir bu haberleri gördükçe ya kendi kızımı koruyamazsam diyorum bazen rabbim kötü insanlardan korusun yavrularımızı
0 oy
(2,308 puan) tarafından
Sorun şu ki 2 yaşındaki çocuğu komşuya yalnız bırakacak kadar akılsız olmak!!!!
0 oy
(2,551 puan) tarafından
Kaldiramiyorum artık bu haberleri 

Dayanamiyorum 

Allah belalarini versin inşallah 

******** köpekler...... çocukları sinirlerim bozuldu
0 oy
tarafından
Komşuymus anneliginle kaybol ya sen 
0 oy
(929 puan) tarafından
Ben kaynanama bırakıp gitmiyorm bı yere anca eşim olcak eşimde öyle oda korkuyor Dünya hali soncda brbrbimzden baska kmseye guvenimiz yok Rabbim ıslah etsin bunları serfszleer
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Kalbim acıyor yaa benimde kızım var bir aylık Allah'ım o bebeğe nasıl kıyıp dokuna bildiler bu ülke idam etmek için daha neyi bekliyor kendi çocuklarına aynı şeyi yapsalar acaba yaşatırlar mıydı o insanı, cidden idam gelse Türkiye daha rahat daha güvenilir bir yer olur vallahi kimse artık çocuklarımıza kızlarımıza hayvanlara ve nicelerine dokunamaz  idam gelsin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 483 göst.
28 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,110 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 377 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 369 göst.
5 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 551 göst.

403,397 soru

12,084,069 cevap

36,364 kullanıcı

...